fabiawrc Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Η Interamerican σε περιπτωηση ατυχηματος με ζωο δεν σε καλυπτει με μικτη ασφαλεια. Πρεπει να εχεις νομικη και να κινηθεις αναλογα στον φορεα που εχει τον δρομο..... Επιτελους αυριο το απογευμα θα παραλαβω.. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από fabiawrc 2
chek2fire Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Ο Σφακιανάκης στην Μεσογείων απέναντι από την ΕΡΤ έφτιαξε έκθεση για τα BYD. 1
Red_Bear Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Eπισης, έκθεση στην Αλεξανδρούπολη. Στην ιστοσελίδα του επίσης ανακοινώνει άνοιγμα service (με την ένδειξη "Σύντομα κοντά σας") σε ΟΛΕΣ τις πόλεις οπου υπάρχει αντιπροσωπεία ή έκθεση. Επεξ/σία 31 Ιουλίου από Red_Bear 2
QuantumWanderer Δημοσ. 1 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου Στις 31/7/2025 στις 6:31 ΜΜ, Red_Bear είπε Eπισης, έκθεση στην Αλεξανδρούπολη. Στην ιστοσελίδα του επίσης ανακοινώνει άνοιγμα service (με την ένδειξη "Σύντομα κοντά σας") σε ΟΛΕΣ τις πόλεις οπου υπάρχει αντιπροσωπεία ή έκθεση. Ενδιαφέρον. Πρόσθεσε το στίγμα του Service σε πολλά σημεία του χάρτη.
@pnea1973 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Σύντομα λέει. Και στα Ιωάννινα αυτό μου είπαν. Λογικά από Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει κανονικά.
manolis940 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 38 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Ενδιαφέρον. Πρόσθεσε το στίγμα του Service σε πολλά σημεία του χάρτη. Ναι; Εμένα ακόμη μου δείχνει μόνο τα 2 του Σφακιανάκη στην Αθήνα;
koostas2001 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου το βασικο ζητημα που δημιουργει τις οποιες αμφιβολιες κυριως για το απωτερο μελλον οταν χρειαστει καποιος κατι, ειναι ακριβως το ιδιο το ονομα σφακιανακης
h3342 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 5 minutes ago, koostas2001 said: το βασικο ζητημα που δημιουργει τις οποιες αμφιβολιες κυριως για το απωτερο μελλον οταν χρειαστει καποιος κατι, ειναι ακριβως το ιδιο το ονομα σφακιανακης Σφακιανάκης δεν μας αρεσει Ατσαλακης δεν μας αρεσει VW δεν μας αρεσει, τι μας αρεσει τελικα μόνο??? 😁 1
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 17 ώρες πριν, manolis940 είπε Ναι; Εμένα ακόμη μου δείχνει μόνο τα 2 του Σφακιανάκη στην Αθήνα;
manolis940 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 2/8/2025 στις 2:47 ΜΜ, QuantumWanderer είπε Για το κινητό μιλούσα και την εφαρμογή. Δεν το είχα δει το site thanks :) Μ αρέσει επίσης που τα διαχωρίζει σε store και service. 3
@pnea1973 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Για το κινητό μιλούσα και την εφαρμογή. Δεν το είχα δει το site thanks :) Μ αρέσει επίσης που τα διαχωρίζει σε store και service. Προφανώς στην εφαρμογή θα το βάλει όταν λειτουργήσουν..
fabiawrc Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου 1η Αυγούστου – Παρέλαβα επιτέλους το Dolphin!Κατά τον έλεγχο πριν την παραλαβή, ο πωλητής εντόπισε ο ίδιος μια μικρή τρυπίτσα στο πίσω κάθισμα — περίπου στο μέγεθος μιας χοντρής οδοντογλυφίδας. Μου είπε κατευθείαν: «Έχουμε θέμα εδώ, αλλά μην ανησυχείς καθόλου – θα αλλάξουμε όλο το κάθισμα». Την επόμενη μέρα, ξεκίνησα για Αρκαδία με 70% μπαταρία.Στάση στην Τρίπολη για φόρτιση (A/c και πολλά πατήματα)με Electrip – ρεύμα στα 0,40€/kWh. Από 6% έως 83% σε 46 λεπτά, με κόστος 20€. Εκεί ήρθε κι ένα Atto 3 για φόρτιση, πιάσαμε κουβέντα και πέρασε η ώρα νεράκι. Καρύταινα για φαγητό και διανυκτέρυεση στο χωριό μου με 62%. Δεν φόρτισα σπίτι καθώς η μπαλαντέζα ειχε πρόβλημα και μέτα απο μισή ώρα πέταγε την ασφάλεια της.Σε μια αλλη πρίζα που έβαλα πρόχειρα πήρε το αμάξι 1.6kw.Παω για αγορα φορτιστή Feyree 3.7kw. Καφεδάκι στη Δημητσάνα, την επόμη μέρα, έκανα κι εκεί μια απλή φόρτιση ac/11kw με NRG – κόστος 8€, ανέβηκε η μπαταρία στο 83%. απο 52%. Επιστροφή Αθήνα με 120-130 A/c με 24% υπόλοιπο. Η ευκολία οδήγησης,η ησυχία,η άφθονη ροπή,η άνεση των καθισμάτων,οι προσπεράσεις που ειναι αστείες, με έκαναν να εχω ενα μόνιμο χαμόγελο. 720χλμ με συνολικό κόστος 28 ευρω+την δωρεάν φόρτιση που είχα στην δουλειά. 17
Red_Bear Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:50 μμ Καλοταξιδο, να το χαρειτε με υγεία πολλά χρόνια. Εξαιρετικη επιλογή. 1 1
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 04:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:55 μμ Εξαιρετικό και το χρώμα στις φωτογραφίες! 2 1
@pnea1973 Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:11 μμ Καλοτάξιδο. Με υγεία και πολλά χιλιόμετρα!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα