basilis_k6 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε Αν σπάσει το παράθυρο τότε ανοίγεις την πόρτα. Αν εχει κλασσικο χερουλι μεσα ναι.
@pnea1973 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε Αν εχει κλασσικο χερουλι μεσα ναι. Το seal τουλάχιστον έχει. Θα δω και τι θα απαντήσουν στο mail. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από @pnea1973
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Εμτωμεταξυ τα χερουλια σαν του Υ χωρις ρευμα κανονικα πρεπει πιεζοντας τη μια πλευρα η αλλη να βγαινει εξω. Πως γινετε να μην το σκεφτηκαν αυτο;
@pnea1973 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Εμτωμεταξυ τα χερουλια σαν του Υ χωρις ρευμα κανονικα πρεπει πιεζοντας τη μια πλευρα η αλλη να βγαινει εξω. Πως γινετε να μην το σκεφτηκαν αυτο; Στο seal έτσι είναι του οδηγού. Τα υπόλοιπα δεν τα έχω δοκιμάσει.
malakudi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, basilis_k6 είπε Το backup απο μεσα ειναι μηχανικο νομιζω σε ολα τα οχηματα. Το θεμα ειναι απεξω. Η Πυροσβεστική θα ερθει οταν θα εχεις γινει φλαμπε, οι ανθρωποι που σταματανε δεν γινετε να σε βγαλουν απο το παραθυρο. Εχετε προσπαθησει να βγαλετε κατι πιο βαρυ απο 40 κιλα απο παράθυρο; Δεν γινετε για κανενα λογο ποσο μαλλον ανθρωπος 70-80κιλα χωρις τις αισθησεις του κολλημενος αναμεσα σε ζωνες αεροσακους και πετάλια. Μα αν ανοίγει από μέσα μηχανικά, σπας το τζάμι και ανοίγεις Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από malakudi 2
manolis940 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Απ' όσο γνωρίζω τα Tesla κλειδώνουν ηλεκτρονικά την λαβή και έτσι δεν μπορείς να την τραβήξεις έξω. Σε ένα Seal ακόμη και κλειδωμένο να είναι μπορείς να πατήσεις με το χέρι σου μέσα την λαβή και να την τραβήξεις. Το άνοιγμα της πόρτα επίσης απ' όσο γνωρίζω γίνεται μηχανικά και όχι με κάποια ηλεκτρονική εντολή. Αυτό μπορεί να το δει κάποιος κάτοχος τραβώντας την λαβή σιγά σιγά. Θα λειτουργήσει σαν κουμπί/διακόπτης ή θα νιώσεις ή έστω θα ακούσεις τον μηχανισμό σιγά σιγά να ξεκλειδώνει; Πάντως όλα τα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας ίσως και περισσότερο όταν κινούνται κλειδώνουν αυτόματα. Λογικά ξεκλειδώνουν κατά το τρακάρισμα ( είναι κάτι που τα κινέζικα crash test το ελέγχουν ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει πάντα. Κάτι τέτοιο λογικά συνέβη και με το παραπάνω Tesla. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από manolis940 1
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά αυτό το dolphin μόνο σε διχρωμία υπάρχει και μάλιστα του μπλε; Το έχει κανένας σε άλλο χρώμα; Αυτό του TD ήταν πέρλα και ήταν τούμπανο...γιατί διχρωμία και μάλιστα όχι καλή :S
@pnea1973 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Απ' όσο γνωρίζω τα Tesla κλειδώνουν ηλεκτρονικά την λαβή και έτσι δεν μπορείς να την τραβήξεις έξω. Σε ένα Seal ακόμη και κλειδωμένο να είναι μπορείς να πατήσεις με το χέρι σου μέσα την λαβή και να την τραβήξεις. Το άνοιγμα της πόρτα επίσης απ' όσο γνωρίζω γίνεται μηχανικά και όχι με κάποια ηλεκτρονική εντολή. Αυτό μπορεί να το δει κάποιος κάτοχος τραβώντας την λαβή σιγά σιγά. Θα λειτουργήσει σαν κουμπί/διακόπτης ή θα νιώσεις ή έστω θα ακούσεις τον μηχανισμό σιγά σιγά να ξεκλειδώνει; Πάντως όλα τα αυτοκίνητα της τελευταίας δεκαετίας ίσως και περισσότερο όταν κινούνται κλειδώνουν αυτόματα. Λογικά ξεκλειδώνουν κατά το τρακάρισμα ( είναι κάτι που τα κινέζικα crash test το ελέγχουν ) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει πάντα. Κάτι τέτοιο λογικά συνέβη και με το παραπάνω Tesla. Ακριβώς αυτό θα έγραφα..
basilis_k6 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, malakudi είπε Μα αν ανοίγει από μέσα μηχανικά, σπας το τζάμι και ανοίγεις Ναι απλα ολα αυτα συμβαινουν σε δευτερολεπτα και δεν σπανε με μια μπουνια τα τζαμια σαν τις ταινιες. Πρεπει να εχεις κατι αρκετα βαρυ να το σπασεις. Ολα αυτα ειναι θεωρια βεβαια. Συνηθως και χερουλι να εχει η πορτα δεν ανοιγει. Αν εχεις τρακαρει καλα παιρνει και η πορτα και κολλαει. Θα εισαι τυχερος αν ανοιγει οποιαδηποτε απο τις 2 μπροστινες.
manolis940 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 49 λεπτά πριν, chill είπε Ρε παιδιά αυτό το dolphin μόνο σε διχρωμία υπάρχει και μάλιστα του μπλε; Το έχει κανένας σε άλλο χρώμα; Αυτό του TD ήταν πέρλα και ήταν τούμπανο...γιατί διχρωμία και μάλιστα όχι καλή :S Ανταλλάσσω το μπλε με το κρεμ νομίζω στο έχω ξαναπεί. Αφού σου αρέσει το αμάξι μπορείς να πάρεις τις αντιπροσωπείες ανά την Ελλάδα και να ρωτήσει αν έχει μείνει κάποιο με μονοχρωμία. Βέβαια θα χάσεις την ηλιοροφή αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει . . . . 1
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Ανταλλάσσω το μπλε με το κρεμ νομίζω στο έχω ξαναπεί. Αφού σου αρέσει το αμάξι μπορείς να πάρεις τις αντιπροσωπείες ανά την Ελλάδα και να ρωτήσει αν έχει μείνει κάποιο με μονοχρωμία. Βέβαια θα χάσεις την ηλιοροφή αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει . . . . Το θέλω το panorama για όνομα Μόνο οι συγκεκριμένες διχρωμίες κυκλοφόρησαν Ελλάδα δηλαδή; Μια πέρλα - μαύρο ξέρω γω δεν υπάρχει; Μονόχρωμο χωρίς panorma ΔΕΝ;
manolis940 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, chill είπε Το θέλω το panorama για όνομα Μόνο οι συγκεκριμένες διχρωμίες κυκλοφόρησαν Ελλάδα δηλαδή; Μια πέρλα - μαύρο ξέρω γω δεν υπάρχει; Μονόχρωμο χωρίς panorma ΔΕΝ; Όταν αγόρασα το δικό μου δεν θυμάμαι ούτε τότε να υπάρχει μαύρο. Το πιο κοντινό ήταν κάτι σε ανθρακί με μαύρο. Γενικά ήταν ένα χρώμα που η BYD αποφεύγει καθώς τώρα βλέπω να έρχονται ανανεωμένα seal και atto 3 σε αυτό το επονομαζόμενο cosmos black. Στο dolphin οι επιλογές είναι πλέον μόνο αυτές. Το Atlantis Grey + Jet Black που ζητάς είναι ότι πιο κοντινό σε μαύρο. Πάντως έχει πλέον την τιμή που είχε το Confort. Παράγγειλε το και μην το σκέφτεσαι. Και εμένα δεν μου άρεσε το κρεμ αλλά συνηθίζεται. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από manolis940 1
chill Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Όταν αγόρασα το δικό μου δεν θυμάμαι ούτε τότε να υπάρχει μαύρο. Το πιο κοντινό ήταν κάτι σε ανθρακί με μαύρο. Γενικά ήταν ένα χρώμα που η BYD αποφεύγει καθώς τώρα βλέπω να έρχονται ανανεωμένα seal και atto 3 σε αυτό το επονομαζόμενο cosmos black. Στο dolphin οι επιλογές είναι πλέον μόνο αυτές. Το Atlantis Grey + Jet Black που ζητάς είναι ότι πιο κοντινό σε μαύρο. Πάντως έχει πλέον την τιμή που είχε το Confort. Παράγγειλε το και μην το σκέφτεσαι. Και εμένα δεν μου άρεσε το κρεμ αλλά συνηθίζεται. Αδερφέ μου, δεν είναι για μένα το αμάξι είναι για τη γκρίνια! Εμένα δεν με νοιάζει το χρώμα και σε ροζ που το είδα στο δίκτυο μια χαρά θα μου έκανε. Βασικά με νοιάζει να μην είναι μαύρο καθότι εγκληματικό για Ελλάδα (είχα στο παρελθόν.....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ). Και της γκρίνιας δεν της πολυαρέσει το μπλε και αρχίζει και με ζαλίζει για το atto2 το οποίο θεωρώ ένα σκαλί κάτω από το dolphin. Τώρα είδα τις άλλες διχρωμίες του dolphin από το byd.com.....το περλέ με το ανθρακι είναι έπος. Ομοίως και τα άλλα δυο εσωτερικά (μην πω και τα τρια, ακόμα και το ροζ) ανώτερα από το μαύρο που κυκλοφορεί.
manolis940 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chill είπε Αδερφέ μου, δεν είναι για μένα το αμάξι είναι για τη γκρίνια! Εμένα δεν με νοιάζει το χρώμα και σε ροζ που το είδα στο δίκτυο μια χαρά θα μου έκανε. Βασικά με νοιάζει να μην είναι μαύρο καθότι εγκληματικό για Ελλάδα (είχα στο παρελθόν.....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ). Και της γκρίνιας δεν της πολυαρέσει το μπλε και αρχίζει και με ζαλίζει για το atto2 το οποίο θεωρώ ένα σκαλί κάτω από το dolphin. Τώρα είδα τις άλλες διχρωμίες του dolphin από το byd.com.....το περλέ με το ανθρακι είναι έπος. Ομοίως και τα άλλα δυο εσωτερικά (μην πω και τα τρια, ακόμα και το ροζ) ανώτερα από το μαύρο που κυκλοφορεί. Κάνε τον κόπο και πάρε τότε στις αντιπροσωπείες, ενδέχεται να έχει παραμείνει κάποιο που είχαν παραγγείλει για την έκθεση. Ο Βενέρης πχ εδώ στο Ηράκλειο είχε αν θυμάμαι καλά όλα τα διαθέσιμα χρώματα και μπορεί να είσαι τυχερός. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου από manolis940 1
QuantumWanderer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Το Dolphin, όντως για λίγα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα, έχει πέσει στα 24000 (27000 προ επιδότησης). Πώς το βλέπουμε σε αυτή την τιμή και έκδοση; Βλέπω ότι μειώνεται η διαφορά του από το Dolphin Surf, με αποτέλεσμα γι' αυτά που προσφέρει το Surf να αρχίζει να φαίνεται ακριβό. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα