Barbattilas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου Στις 6/2/2025 στις 4:15 ΜΜ, chek2fire είπε Εχω αρχισει και βλέπω αρκετά συχνά BYD dolphin στους δρόμους της Αθήνας Εδώ κυκλοφορούν ήδη σε ταξί! 3 1
Ntinaras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 15 ώρες πριν, Barbattilas είπε Εδώ κυκλοφορούν ήδη σε ταξί! Dolphin ταξι?????????????
h3342 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 16 hours ago, Barbattilas said: Εδώ κυκλοφορούν ήδη σε ταξί! πρώτη φορά το ακούω και εγώ.
MikhailBakurin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Έχω δει στην Κηφισίας εγώ δόλφιν ταξί, 1. Πριν λίγες μέρες, όχι πάνω από 10-15. 1
chek2fire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Ταξί βλέπω πολλά Τεσλα αλλά δεν έχω δει ακόμα κάποιο dolphin 1
dtk-386 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Σήμερα το πρωί είδα κίτρινο taxi ΒΥD Atto 3!!! Στην Αγία Παρασκευή.... 4
Red_Bear Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου . Ιανουάριος 2025. BYD - Tesla: σημειώσατε 1 . 2
Red_Bear Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Αυτό είναι το νέο BYD Atto 3 Να και ο νέος αντιπρόσωπος στα Ιωάννινα.
@pnea1973 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, Red_Bear είπε Αυτό είναι το νέο BYD Atto 3 Να και ο νέος αντιπρόσωπος στα Ιωάννινα. Όχι service όμως.
Black Demis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) στην ευρωπη χοντρικα 35 36 χιλιαρικα λογικα θα βγει Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Black Demis 2
Ribopaido Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Εχουν ξεφυγει οι ασιατες.. το 96% των πειπερ που κανω review ειναι απο κινα κλπ.. Δεν πιανονται πια 1
@pnea1973 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 29 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Εχουν ξεφυγει οι ασιατες.. το 96% των πειπερ που κανω review ειναι απο κινα κλπ.. Δεν πιανονται πια Για δώσε περισσότερες info..
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου Επεκτείνεται το δίκτυο της BYD με τα Pop-up stores, βλέπω. Το πρόβλημα είναι ότι Service παραμένει να υπάρχει μόνο στην Αθήνα. 1
h3342 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 52 minutes ago, QuantumWanderer said: Επεκτείνεται το δίκτυο της BYD με τα Pop-up stores, βλέπω. Το πρόβλημα είναι ότι Service παραμένει να υπάρχει μόνο στην Αθήνα. ναι ρε γμτ το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα service ακόμα δεν έχουν πάει σε άλλες πόλεις εκτός την Αθήνα, επίσης η τιμή του dolphin με την 60αρα μπαταρία είναι τρελό value,στα 25 χιλιαρικα εδώ διάβαζα για καινούριο κινέζικο στα 24 χιλιάρικα με 30αρα μπαταρία???🤣🤣
Black Demis Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 hours ago, h3342 said: ναι ρε γμτ το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα service ακόμα δεν έχουν πάει σε άλλες πόλεις εκτός την Αθήνα, επίσης η τιμή του dolphin με την 60αρα μπαταρία είναι τρελό value,στα 25 χιλιαρικα εδώ διάβαζα για καινούριο κινέζικο στα 24 χιλιάρικα με 30αρα μπαταρία???🤣🤣 απο οτι βλεπω το μοτελο αυτο θα καταργηθει και θα εχουμε Dolphin Essential με 95 αλογα 44.9kWh μπαταρια και το Dolphin Premium με 205 αλογα και 60.48kWh 80kW DC φόρτιση πανοραμική οροφή θερμαινόμενα καθίσματα αναδιπλούμενου καθρέφτες ηλεκτρικά και φάμε τζάμια αδυρματη φωρτηση για το κινιτο και αισθητήρες βροχής λογικα η τημη θα ειναι ενα τσικ ποιο κάτω το essential (άντε κάνα χιλιάρικο) και καμία 7 χιλιαρικα ποιο ακριβό το premium συμπέρασμα....... όποιος θέλει ηλεκτρικό σημερα το σημερινό ειναι λουκούμι... γιατι τα επόμενα δεν θα ειναι κάτι το ιδιαίτερο βάση τιμής βεβαια κανεις δεν ξερει τι και πως θα κανουν οταν το φέρουν γιατι απο χωρα σε χώρα εχει τεράστιες διάφορες στην τιμή (λόγο επιδοτήσεων απο το κινέζικο κρατος εχουν τεράστιο περιθώριο να προσαρμόζουν τιμές ανάλογα με της συνθήκες αγοράς της καθε χωρας) Επεξ/σία 3 Μαρτίου από Black Demis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα