Προς το περιεχόμενο

Επίσημο το Xiaomi 13 Ultra με κορυφαίο σύστημα καμερών


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 ώρα πριν, gadgetseek είπε

το χαμόγελό μου πάγωσε, μόλις διάβασα για 1.299 ευρώ το βασικό μοντέλο (χώρια το αξεσουάρ..)

1400ευρώ έχει το ''φθηνότερο'' Xiaomi 13 pro σήμερα, το Ultra να το περιμένετε στα 1500+ευρώ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

39 λεπτά πριν, TechnoState είπε

@ethnik471...τι προβλήματα σου παρουσιάζει?

Αν μιλας για το Realme, επειδή θα βγούμε off topic, καλύτερα ρωτα τι ΔΕΝ μου παρουσιάζει... Και δεν ειναι μονο αυτο ειναι και χαλια δουλεμενο το realmeui...άθλια μεταφραση μεσα bugs κτλ. Το ίδιος και της κοπελας μου το realme 8 pro και απ'οτι διαβάζω τα περισσότερα realme με αποκορύφωμα την ναυαρχίδα το gt2 pro που να σκεφτείς δεν μπρούν καν να δουλέψουν σωστά τα gps του... Τελος πάντων, για να μη βγούμε εκτος θέματος κράτα σαν απάντηση το " και τι δεν μου παρουσιάζει..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Αν το xiaomi 13 pro ειναι στα ~1350€, ποσο να περιμενει κανεις να παει αυτο;

2) Οποιος προλαβε και βαρεσε 13 προ, σε αυτη την παρουσιαση πως θα νιωθει αραγε;

3) Το 2016 θυμαμαι παρηγγειλα το redmi note 4 στα ~180€. Χαμος απο νηματα, αναλυσεις,εδινες λιγα και επαιρνες παρα πολλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Fast forward  στο σημερα, βλεπεις η xiaomi σε αναλογες συνθηκες (τι κυκλοφορει,τι βρισκεις σε μεσο ορο τεχνολογικα,τι προσφερει) να σου ζηταει για την 13 σειρα γενικοτερα στο ~1000+, και πραγματικα απορεις, με βαση παραδοσιακα τα miui updates, τα app updates,που επρεπε να μπαινω στην καθε κωλοεφαρμογη καμια φορα να κανω καθαρισμους cache και ενα σωρο περιεργα για να μην crash-αρουν πια, ποσο γρηγορα θα χαθει η αξια των χρηματων σου. Να προλαβω να αναφερω πως αυτη τη στιγμη σπιτι μου υπαρχουν ενεργα 1 poco, 1 redmi 7, 2 redmi 8,το χαος γενικα το εχω ζησει αρκετα καλα.

 

4)Οι καμερες του 13 προ σε εσωτερικους χωρους και σε νυχτερινες ληψεις δειχνουν σε αρκετα camera comparisons να ειναι ακομα και πρωτες.Αραγε τι να περιμενει κανεις απο αυτο το μοντελο;!

 

 

 

Επεξ/σία από mitch.dask
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως με βάση τα specs  που φέρνει αυτό το μοντέλο (hardware) δεν υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω να το συναγωνιστή τουλάχιστον στα χαρτιά.τώρα μένει να το δούμε και στην πράξει με το ανάλογο software  πόσο καλά θα δουλέψει.    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελευταιο xiaomi που πηρα ηταν το xiaomi mi max 2. τελευταιο redmi που επεσε στα χερια μου(ευτυχως δεν το χρησιμοποιω) κατι το 9 ηταν....

πλεον βρηκα την ηρεμια μου  με 2 3 γενιες πισω σε samsung απο insomnia και τιμουλα κατω απο 300. κατοχος s20+

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως ξέρει κανείς αν σε αυτό θα δουλεύουν τα push notifications?

 

Πέρα από την πλάκα τώρα, τα Xiaomi θα ήταν τα καλύτερα τηλέφωνα αν κάποιος τα έβαζε με vanilla android.

Επεξ/σία από Bil79
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, ethnik471 είπε

Προσωπικά , και το διευκρινίζω προσωπικά , απο το MIUI όταν ειχα το redmi note 6 pro (καπου στο 2018) ήμουν πάρα πολυ ευχαριστημένος και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Μάλιστα το κινητο σκύλος , ακόμα λειτουργεί άψογα και σχετικα smoot. Ωστόσο χωρίς να έχω άποψη πλέον ακούω πολλά παράπονα και αν αν ισχύουν προσωπικά δεν θα έπαιρνα MIUI αφου έχω μπλέξει με τρομερή συσκευή με σάπιο λογισμικό. Realme GT 2. Πολύ καλό κινητό αλλα το λογισμικό της Realme έχει καταντήσει οτι πιο άθλιο εκεί έξω.

Πάντα σάπιο λογισμικό είχε για camera. Πάντα Gcam ήθελε. Δηλαδή και στο Mi6 που έβγαζε ΘΕΪΚΕΣ φωτό, έβαζες Gcam και έβγαζε Θεϊκότερες..

 

Ήρθα σε αντίστοιχα comments πριν κάτι μήνες και φώναζα τι θέμα έχετε με το MIUI. Κρατιόμουν σε παλιότερο update, τώρα κάπως απέτυχα και τα έφαγα όλα μαζί στη μάπα με το Mix3. 

Παιδιά δε μου το βγάζετε απ' το νου, από τότε που έφυγε ο Bara, οχι κατευθείαν αλλά αργά και σταθερά έφτασε αυτή τη κατάντια.. λες και κάπως σχετίζονται.

 

Xiaomi & software δε πάνε μαζί πια. Και ο μεγαλύτερος και πιο παλιός της φαν, πια.. το παραδέχεται. (me)

 

Υ.Γ.: Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι τόσο ανώτερο στην αγορά πάντως. Στάνταρ αν βάλω επιτέλους κάτι άλλο μετά από τόσα έτη, θα είναι custom. Πάντως μέχρι το ~2017 το MIUI είχε αξίες που δεν έχει πια σήμερα, και δεν έχω δει και πουθενά αλλού. Ειδικά το '12-'13 ήταν avant garde OS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mitch.dask είπε

3) Το 2016 θυμαμαι παρηγγειλα το redmi note 4 στα ~180€. Χαμος απο νηματα, αναλυσεις,εδινες λιγα και επαιρνες παρα πολλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Fast forward  στο σημερα, βλεπεις η xiaomi σε αναλογες συνθηκες (τι κυκλοφορει,τι βρισκεις σε μεσο ορο τεχνολογικα,τι προσφερει) να σου ζηταει για την 13 σειρα γενικοτερα στο ~1000+, και πραγματικα απορεις, με βαση παραδοσιακα τα miui updates, τα app updates,που επρεπε να μπαινω στην καθε κωλοεφαρμογη καμια φορα να κανω καθαρισμους cache και ενα σωρο περιεργα για να μην crash-αρουν πια, ποσο γρηγορα θα χαθει η αξια των χρηματων σου. Να προλαβω να αναφερω πως αυτη τη στιγμη σπιτι μου υπαρχουν ενεργα 1 poco, 1 redmi 7, 2 redmi 8,το χαος γενικα το εχω ζησει αρκετα καλά. 

Κάτοχος redmi Note 3 Pro, mi4 και mi mix 2 από τα "πρώτα" δημοφιλή xiaomi. Δεν Είχα κανένα παράπονο, συγκεκριμένα είχα το Mi9t pro μέχρι πριν ένα μήνα που το άλλαξα για το ZTE nubia red magic 8 pro, και εκτός της μπαταρίας που τα έφτυσε μετά από 2 και κάτι χρόνια χρήσης, το κινητό συνέχιζε να λειτουργεί απροβληματιστα. Και push notifications, και τα πάντα όλα, πραγματικά κανένα θέμα. Προς υπεράσπιση βέβαια, δούλευα την custom του xiaomi Hellas forum οπότε ίσως εκεί να ήταν το κόλπο για την απροβληματιστη εμπειρία μου. 

 

Στα του θέματος, κινηταρα το 13 ultra για τον τομέα του, ήδη όπως είπατε το 13 προ βγαίνει πρώτο σε κάποιες συνθήκες, αν όλα πάνε όπως δείχνουν, θα δούμε ωραία πράγματα από το συγκεκριμένο. Φυσικά είναι πανάκριβο για xiaomi, αλλά όπως όλα τα xiaomi εκτός του ότι θα πέσει σύντομα, το βρίσκεις και από έξω αισθητά φτηνότερο αν σε ενδιαφέρει το σπορ της φωτογραφίας. 

 

 

 

 

Επεξ/σία από giannis808
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...