Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στην παρέα. 

ξαφνικά έχω signal intensity 40% και quality 5%. και δεν βλέπω κανένα κανάλι.

Πήγα στην ταράτσα. 

τι φταίει λετε; ένα Diseq switch 3 καλωδίων[2η φωτο] ίσως έχει καεί. να το αλλάξω και ότι γινει;

20230415_191133.jpg

20230415_191214.jpg

20230415_191122.jpg

20230415_191204.jpg

20230415_191137.jpg

20230415_191153.jpg

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.

LNB  βλέπω ταλαιπωρημενα πολύ κ Diseq. Δοκίμασε χωρίς το Diseq τα lnb κ βλέπεις αν κάποιο χάνει σε απόδοση κ μετα το ανάποδο κ θα βρεις τη λύση εύκολα κ οικονομικά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/4/2023 στις 11:11 ΜΜ, rodosf1 είπε

LNB  βλέπω ταλαιπωρημενα πολύ κ Diseq. Δοκίμασε χωρίς το Diseq τα lnb κ βλέπεις αν κάποιο χάνει σε απόδοση κ μετα το ανάποδο κ θα βρεις τη λύση εύκολα κ οικονομικά. 

Μια που εισαι εδω θα μου προτεινεις LNB και diseq ? Με Link. Γιατι δεν ξερω ουτε ποιοτητες ουτε συμβατοτητες

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Greengreen είπε

Μια που εισαι εδω θα μου προτεινεις LNB και diseq ? Με Link. Γιατι δεν ξερω ουτε ποιοτητες ουτε συμβατοτητες

Δεν είμαι τόσο σχετικός αδερφέ. Κ εγώ όταν μου χάλαγαν έπαιρνα ότι έβρισκα κ τα άλλαζα από κατάστημα στην περιοχή μου για να μην περιμένω. Πρόσεξε τις μοίρες στροφής μόνο στο lnb να είναι ακριβώς οι ίδιες στο νέο για να μην έχεις θέμα με το σήμα. 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Greengreen είπε

Lnb universal KU με 1 εξοδος και diseqC 2/1 Επισης βλεπω την μια αντιριδα οτι εχει στραβώσει (πιθανόν απο χτυπημα) και ισως να εχει φυγει το κεντρο των LNB οποτε δεν θα εχεις σημα. Δες το απο μπροστα (με το ματι, οσο μπορεις) πρεπει να ειναι στο κεντρο το LNB με λιγο προς τα κατω καθως το πιατο ειναι offset και οχι παραβολικο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...