SabotazNic Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 5 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν εξαφανίστηκε απλά να σε μπλοκάρει και τέλος Στο airbnb τι ταυτοποίηση γίνεται, πόσο εύκολο είναι να δώσεις ψεύτικα στοιχεία; Μπηκα να δω απο περιεργεια, βλεπω οτι εχω προσθεσει ταυτοτητα. Οποτε λογικα δεν εχω νοικιασει χωρις ταυτοτητα. @tiwhite θα ξανα επικοινωνουσα με τον ιδιοκτητη για να περιγραψω αυτον τον Μανωλη. Τουλαχιστον να δεις αν ταιριαζει με περιγραφη αυτου που το νοικιασε, ή αν καποιος αλλος εκανα αντικλειδι και το εδωσε. Παντως για να το νοικιαζει ο αλλος τοσο ακριβα, φανταζομαι οτι ο Μανωλης τα εφαγε απο πολλους. 💀
Vault13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Μου κάνει εντύπωση που δεν εξαφανίστηκε απλά να σε μπλοκάρει και τέλος Στο airbnb τι ταυτοποίηση γίνεται, πόσο εύκολο είναι να δώσεις ψεύτικα στοιχεία; Εσυ τι λες; Η No1 πλατφορμα ενοικιασης να μπαινεις οπως να ναι;
ObeyWario! Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 9 λεπτά πριν, james01gr είπε Δεν έχει σημασία. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πρέπει να ξέρει ποιον βάζει μέσα. Έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, διευθύνσεις, η πλατφόρμα έχει ηλεκτρονικά ίχνη, τα πάντα. Τον βρίσκεις άνετα. Αλλά είμαι σίγουρος πως ο ιδιοκτήτης ή είναι μπλεγμένος ή έχει δώσει το διαμέρισμα μαύρα. Σε κάθε περίπτωση, μερίδιο ευθύνης έχει και ο ιδιοκτήτης. Ο ιδιοκτήτης γιατί; Μπορεί να μου διέφυγε αλλά δεν διάβασα κάπου ότι τον ενημέρωσε για την απάτη και δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει 9 λεπτά πριν, Vault13 είπε Εσυ τι λες; Η No1 πλατφορμα ενοικιασης να μπαινεις οπως να ναι; Μπήκες στον κόπο να γράψεις αλλά δεν απάντησες στην ερώτηση, τι ταυτοποίηση κάνεις;
james01gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε Ο ιδιοκτήτης γιατί; Μπορεί να μου διέφυγε αλλά δεν διάβασα κάπου ότι τον ενημέρωσε για την απάτη και δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει Εάν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα, σε έπαιρνε ένας τύπος (ο tp στην προκειμένη) και σου έλεγε πως ένας κυρ Μανώλης νοικιάζει το σπίτι σου και τρώει προματαβολες, έχει ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΟΥ, εσύ ατάραχος θα του έλεγες να σου στείλω και άλλες φώτο φίλε να σου αποδειξω το διαμέρισμα είναι δικό μου; μήπως θα ζήταγες από τον tp να πάτε μαζί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου να κάνετε καταγγελία από κοινού γιατί κάποιος νοικιάζει το σπίτι σου και εξαπατά ανθρώπους στο όνομα σου; 2
Maurikycli Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 ^Ζόρικη . Στέλνεις φωτό ταυτότητας, βγάζεις εκεινη την ώρα από τον υπολογιστή, επιβεβαίωση κινητού , λες και ανοίγεις λογαριασμό σε τράπεζα. 😕 1
james01gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 18 λεπτά πριν, SabotazNic είπε @tiwhite Παντως για να το νοικιαζει ο αλλος τοσο ακριβα, φανταζομαι οτι ο Μανωλης τα εφαγε απο πολλους. 💀 Και ο ιδιοκτήτης τρελιτσα, να μην κάνει τίποτα έτσι; ούτε να κάνει μια καταγγελία, να πει να αλλάξει κλειδαριά, όλα καλά και όλα οκ. Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που σήκωσε το τηλέφωνο την δεύτερη φορά και είπε πως η γυναίκα του είναι νοσοκομείο. Συνήθως τα καίνε τα τηλέφωνα αυτά, δεν τα κρατάνε μετά τις κομπίνες. 1
ObeyWario! Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 6 λεπτά πριν, james01gr είπε Εάν νοικιάζεις ένα διαμέρισμα, σε έπαιρνε ένας τύπος (ο tp στην προκειμένη) και σου έλεγε πως ένας κυρ Μανώλης νοικιάζει το σπίτι σου και τρώει προματαβολες, έχει ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΆ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΟΥ, εσύ ατάραχος θα του έλεγες να σου στείλω και άλλες φώτο φίλε να σου αποδειξω το διαμέρισμα είναι δικό μου; Απο αυτό που διάβασα δεν προκύπτει κάπου ότι έγινε κάποια αναφορά στον ιδιοκτήτη για τον Μανωλιό
james01gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, ObeyWario! είπε Απο αυτό που διάβασα δεν προκύπτει κάπου ότι έγινε κάποια αναφορά στον ιδιοκτήτη για τον Μανωλιό Μα ο φίλος λέει στο τέλος του πρώτου μηνύματος Πήραμε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της αληθινής αγγελίας. Μας συστήθηκε ως ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και είπε ότι γενικά το δίνει AirBnB και το βάζει ενίοτε και στην Χρυσή Ευκαιρία για μακροχρόνια μίσθωση. Προσφέρθηκε να μας στείλει και επιπλέον φωτογραφίες. Εάν δεν είπε στον '' πραγματικο'' ιδιοκτήτη ότι την πάτησαν από τον Μανωλη, τότε τι να πω; λογικα τον πήραν για αυτόν τον λόγο.
lasithi12 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 ρε φιλε αυτο βρωμαγε εξαρχης. οι ευκαιριες μονο μέσων γνωστών
Vault13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 42 λεπτά πριν, james01gr είπε Δεν έχει σημασία. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πρέπει να ξέρει ποιον βάζει μέσα. Έχει τηλέφωνα επικοινωνίας, διευθύνσεις, η πλατφόρμα έχει ηλεκτρονικά ίχνη, τα πάντα. Τον βρίσκεις άνετα. Αλλά είμαι σίγουρος πως ο ιδιοκτήτης ή είναι μπλεγμένος ή έχει δώσει το διαμέρισμα μαύρα. Σε κάθε περίπτωση, μερίδιο ευθύνης έχει και ο ιδιοκτήτης. Σε αυτη την φαση, δεν ασχολουμαστε με τον ιδιοκτητη. Μια που το εχει δωσει στο airbnb με link κιολας. Αστυνομια θελει και 2) δικηγορο για μυνηση. Ολα τα αλλα θα βρεθουν.
sdikr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, james01gr είπε Μα ο φίλος λέει στο τέλος του πρώτου μηνύματος Πήραμε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη της αληθινής αγγελίας. Μας συστήθηκε ως ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και είπε ότι γενικά το δίνει AirBnB και το βάζει ενίοτε και στην Χρυσή Ευκαιρία για μακροχρόνια μίσθωση. Προσφέρθηκε να μας στείλει και επιπλέον φωτογραφίες. Εάν δεν είπε στον '' πραγματικο'' ιδιοκτήτη ότι την πάτησαν από τον Μανωλη, τότε τι να πω; λογικα τον πήραν για αυτόν τον λόγο. Και πάλι δεν θα πρέπει να πει κάτι ο ιδιοκτήτης σε κάποιον άγνωστο στο τηλέφωνο, αυτά μόνο όταν αναλάβει αστυνομία. Γιατί και ο OP λέει οτι του έγινε αυτή η ιστορία, αλλά μπορεί να θέλει να μάθει τα στοιχεία αυτού που ήταν στο σπίτι Το πρόβλημα βέβαια τώρα είναι οτι στο πως θα αποδείξει ο OP οτι έδωσε αυτά τα χρήματα;
andreas.v Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μέχρι πρότινος, ο ενοικιαστής όφειλε να ζητάει αριθμό ταυτότητας και ονοματεπώνυμο από τους επισκέπτες και να τα δηλώνει στο taxis. Δεν ξέρω τώρα αν έχει αλλάξει η διαδικασία, αλλά λογικά υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρεθεί η μάλλον πλαστή ταυτότητα του απατεώνα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από andreas.v
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Πανε σε δικηγόρο να σε συμβουλέψει πως να κινηθείς διότι χάνεις τον χρόνο σου και παίζει να μπλέξεις τα μπούτια σου ψάχνοντας μόνος. Τι έκανε ο ιδιοκτήτης, τι έκανε ο fake η μη fake ενοικιαστής που κατά τα άλλα έχει τα κλειδιά και δεν ξέρεις αν του το δίνει μαύρα η μη, τι στοιχείο δηλωθηκε και τι δεν δηλώθηκε στην πλατφόρμα του airbnb, από που και πως θα τα ψάξει η αστυνομία και αν άφησε ίχνη κτλ κτλ.
filipprin Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δηλαδη ο τυπος εδωσε 40 ευρο το νοικιασε για μια μερα (μπορει και μαυρα)εβαλε αγγελία τσιμπησε τα 380 και εγινε μπουχος.Ετσι για να το κανουμε ποιο ξεκαθαρο .
Vault13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, filipprin είπε Δηλαδη ο τυπος εδωσε 40 ευρο το νοικιασε για μια μερα (μπορει και μαυρα)εβαλε αγγελία τσιμπησε τα 380 και εγινε μπουχος.Ετσι για να το κανουμε ποιο ξεκαθαρο . Το λογικοτερο σεναριο. Χωρις να ειναι 100% Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από Vault13
Προτεινόμενες αναρτήσεις