StamTheMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Αρχικα καλως ηρθες στον κοσμο,με οσα διαβασα θεωρω οτι γεννηθηκες χθες. 99% ο κυρ Μανωλης εχει παρει το σπιτι μαυρο,οποτε καλη τυχη να τον βρειτε. Πηρες ενα καλο μαθημα,το οποιο στοιχισε ( σχετικα ) φθηνα. Καλοτυχος. 34 λεπτά πριν, filipprin είπε Δηλαδη ο τυπος εδωσε 40 ευρο το νοικιασε για μια μερα (μπορει και μαυρα)εβαλε αγγελία τσιμπησε τα 380 και εγινε μπουχος.Ετσι για να το κανουμε ποιο ξεκαθαρο . Μηπως δεν εδωσε ουτε τα 40 δεν ξερω. Μεγαλος μαγκας ο Κυρ Παντελης-συγγνωμη Μανωλης. 1
james01gr Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 38 λεπτά πριν, filipprin είπε Δηλαδη ο τυπος εδωσε 40 ευρο το νοικιασε για μια μερα (μπορει και μαυρα)εβαλε αγγελία τσιμπησε τα 380 και εγινε μπουχος.Ετσι για να το κανουμε ποιο ξεκαθαρο . Αποκλείεται. Δεν το έχει κάνει μια φορά και θα το νοικιάσει ακριβώς την ημέρα που είναι να το δείξει; που θα ξέρει πως αμέσως θα τον πάρουν τηλ και σε λίγες ώρες να δείξει το σπίτι; εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα έχει κάνει πλακάκια με τον πραγματικό ιδιοκτήτη. αμφιβάλλω πωε είναι άγνωστοι
StamTheMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, james01gr είπε Αποκλείεται. Δεν το έχει κάνει μια φορά και θα το νοικιάσει ακριβώς την ημέρα που είναι να το δείξει; που θα ξέρει πως αμέσως θα τον πάρουν τηλ και σε λίγες ώρες να δείξει το σπίτι; εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα έχει κάνει πλακάκια με τον πραγματικό ιδιοκτήτη. αμφιβάλλω πωε είναι άγνωστοι Αν ειναι τοσο γατος ( ρεμαλι ),θα κοιταζει ποτε ειναι ελευθερο το σπιτι απο την πλατφορμα και θα μπαινει με τα κλειδια για να το "δειξει" στον ενοικιαστη.
andreaspA Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε ρε φιλε αυτο βρωμαγε εξαρχης. οι ευκαιριες μονο μέσων γνωστών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ευκαιριες! Το 2023 ΚΑΝΕΙΣ δεν χαριζει λεφτα! Ακομα και η μανα μου, που εδωσε 500€ δωρο για την γιορτη του γιου μου μεθαυριο, τα έδωσε για να της τον πηγαινω πιο συχνα να τον βλέπει! Σταματηστε να ζητατε Αγιους Βασιληδες, και μπαμπαδες να σας γλυτώνουν απο την χαζομάρα σας! 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, andreaspA είπε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ευκαιριες! Το 2023 ΚΑΝΕΙΣ δεν χαριζει λεφτα! Ακομα και η μανα μου, που εδωσε 500€ δωρο για την γιορτη του γιου μου μεθαυριο, τα έδωσε για να της τον πηγαινω πιο συχνα να τον βλέπει! Σταματηστε να ζητατε Αγιους Βασιληδες, και μπαμπαδες να σας γλυτώνουν απο την χαζομάρα σας! Οσο υπαρχουν προβατα θα υπαρχουνε και λυκοι. 1
lector Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Το θεμα ειναι, αντε και ο Μανωλης εχει νοικιασει κανονικα και με το νομο το airbnb με τα στοιχεια του κλπ, και μετα εκανε την κομπινα, βρισκουν τα στοιχεια του και του κανουν καταγγελια, ωραια. Πως θα αποδειχθει το τι συνεβη; Γιατι θα μπορουσε να πει ο TS οτι εδωσε 380 στο Μανωλη και μπλα μπλα μπλα, και ο Μανωλης πολυ απλα να κανει οτι δεν τον ξερει και οτι αυτο δε συνεβη ποτε και να τον βγαλει και τρελο απο πανω.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, lector είπε Το θεμα ειναι, αντε και ο Μανωλης εχει νοικιασει κανονικα και με το νομο το airbnb με τα στοιχεια του κλπ, και μετα εκανε την κομπινα, βρισκουν τα στοιχεια του και του κανουν καταγγελια, ωραια. Πως θα αποδειχθει το τι συνεβη; Γιατι θα μπορουσε να πει ο TS οτι εδωσε 380 στο Μανωλη και μπλα μπλα μπλα, και ο Μανωλης πολυ απλα να κανει οτι δεν τον ξερει και οτι αυτο δε συνεβη ποτε και να τον βγαλει και τρελο απο πανω. Στο χέρι που τα πήρε τα λεφτά και χωρίς απόδειξη το θεωρώ αδύνατο να τον βρουν και να αποδεχτεί τι έγινε, εκτός αν η πληρωμή έγινε σε κοινή θέα και υπάρχουν κάμερες. Αυτό που αξίζει να το κυνηγήσουν είναι για να φοβηθεί ο ιδιοκτήτης μπας και κληθεί από την αστυνομία για καμιά ανάκριση και δεν το ξανακάνει. Ο "Μανώλης" πιθανότατα είναι γνωστός του και έχουν κάνει κομπίνα. Ποντάρουν στο ότι δεν θα τους κάνουν τίποτα και θα τα παρατήσουν.
Macosj Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Στο ίντερνετ δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Μόνο μεταξύ γνωστών και αυτό αν γλυτώσεις κάνα 10% όχι τα 2/3 όπως επικαλέστηκε αυτός. Επίσης, πως είναι δυνατόν να δώσεις χρήματα σε κάποιον που μόλις γνώρισες και ποοσ μάλλον χωρίς κανένα αποδεικτικό 1
james01gr Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, lector είπε Το θεμα ειναι, αντε και ο Μανωλης εχει νοικιασει κανονικα και με το νομο το airbnb με τα στοιχεια του κλπ, και μετα εκανε την κομπινα, βρισκουν τα στοιχεια του και του κανουν καταγγελια, ωραια. Πως θα αποδειχθει το τι συνεβη; Γιατι θα μπορουσε να πει ο TS οτι εδωσε 380 στο Μανωλη και μπλα μπλα μπλα, και ο Μανωλης πολυ απλα να κανει οτι δεν τον ξερει και οτι αυτο δε συνεβη ποτε και να τον βγαλει και τρελο απο πανω. Εάν υπάρχει όρεξη τον βάζουν μέσα άνετα, του στήνουν μια παγιδουλα εάν η αγγελία του κυρ Μανώλη είναι ανοικτή ακόμη. Ο φίλος λέει πως πήγαν μαζί σε ΑΤΜ να βγάλουν χρήματα. Από το σπίτι έως το ΑΤΜ 1000% υπάρχουν κάμερες που θα τους έχουν πιάσει. Επομένως μπορούν να δουν τον Μανωλη. Και εάν ήταν μαζί κτλ κτλ. Εάν ο Μανωλης έχει νοικιάσει με τα στοιχεία του το σπίτι τον μαζεύουν.
Dante80 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Κλασσικό θρέντ μπλα-μπλα. Νέο ακάουνντ, ποστάρισμα Πέμπτη για ξεκάρφωμα, εξαφανιζόλ και 3 σελίδες bickering την Παρασκευή από ινσόμνιακς...😅 6
dtk-386 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, tiwhite είπε Αθήνα, Νέος Κόσμος, Μάρτης 2023. Μία μέρα βλέπουμε αγγελία, με φωτογραφίες αυτή τη φορά. Απεικονιζόταν το ίδιο σπίτι ακριβώς, με μόνες διαφορές: την διακόσμηση, την τιμή (1200 ευρώ) και μια διαφορά στα τετραγωνικά (+μία μικρή αποθήκη). Η συγκεκριμένη αγγελία προϋπήρχε της "κάλπικης", όμως επειδή αφορούσε την ίδια πολυκατοικία θεωρήσαμε ότι πρόκειται για διαμέρισμα άλλου ορόφου, που η κατασκευαστική που είχε όλη την πολυκατοικία απλώς είχε την ίδια διακόσμηση. Φαντάζομαι τα 1200 ευρώ μηνιαίως αφορούν μίσθωση για airbnb. Γιατί δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενοικιαστεί μακροχρόνια μίσθωση 60-65 τμ. στον Νέο Κόσμο. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από dtk-386
lary7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Και εδώ αντιλαμβανόμαστε πως στην σύγχρονη αγορά ο ρόλος του μεσίτη είναι πλέων απαραίτητος...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Απαραίτητος, γενικά, δεν ξέρω, γιατί εδώ, εφόσον είναι πραγματικό το περιστατικό, μιλάμε για επική αφέλεια. Κι επειδή ο έλεγχος των ip εμφανίζει δύο λογαριασμούς, με 1 δημοσίευση ο καθένας και κανένα follow up στα νήματα που ανοίχτηκαν, ενώ και στις δύο περιπτώσεις περιγράφονται επικά αφελείς περιπέτειες μεσιτικού περιεχομένου, θα πω, απευθυνόμενος στον ts δύο πράγματα: 1. Αν τρολάρεις, κοφ' το. 2. Αν δεν τρολάρεις και την έχεις πατήσει δύο φορές με τέτοιο τρόπο, αναζήτησε οπωσδήποτε μεσίτη. Σε εσένα, ειδικά, είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητος. 16 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις