PrettyNose Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι ιδιοκτήτης σκύλου αλλά καταλαβαίνω πως ο σκύλος γαυγίζει κυρίως όταν υπάρχουν ερεθίσματα γύρω του. Με αυτή τη λογική ποιος ο λόγος να του δίνεις πρόσβαση στο μπαλκόνι όπου υπάρχουν χιλιάδες ερεθίσματα ( περαστικοί, γάτες, μηχανάκια, κυρίως άλλα σκυλιά κτλ. ) που θα το κάνουν να γαυγίσει. 'Οταν ζεις σε πόλη δεν μπορείς να αποφύγεις τον ήχο των αυτοκινήτων και τις κόρνες αλλά το γαύγισμα επείδη πέρασε ένα μηχανάκι μπροστά από το σπίτι? Είναι τελείως άσκοπο... δεν περιμένω από το ζώο να καταλάβει αλλά οι ιδιοκτήτες. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από PrettyNose
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 κάνε αναζήτηση. έχει αναλυθεί εδώ μέσα από εμένα και άλλα μέλη σε βαθμό αηδίας. τι επιτρέπεται και τι μπορείς να κάνεις για να λυθεί.
PrettyNose Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε κάνε αναζήτηση. έχει αναλυθεί εδώ μέσα από εμένα και άλλα μέλη σε βαθμό αηδίας. τι επιτρέπεται και τι μπορείς να κάνεις για να λυθεί. Γνωρίζω τους τρόπους αντιμετώπισεις επειδή δεν βρίσκαμε λύση με τον διάλογο... πλέον η γειτονία μου είναι ήσυχη αλλά περπατώντας βλέπω τόσες άλλες γειτονιές που πλήττονται από γαυγίσματα. Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από PrettyNose
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Just now, PrettyNose said: Γνωρίζω τους τρόπους αντιμετώπισεις επειδή δεν βρίσκαμε λύση με τον διάλογο, πλέον η γειτονία μου είναι ήσυχη αλλά περπατώντας βλέπω τόσες άλλα γειτονιές που πλήττονται από γαυγίσματα. αφού ησύχασες τη γειτονιά σου να σε στείλουμε και στις υπόλοιπες για σταυροφορία; 1 1
PrettyNose Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε αφού ησύχασες τη γειτονιά σου να σε στείλουμε και στις υπόλοιπες για σταυροφορία; Αυτή η κλασσική ειρωνία του ελληνάρα... 2
greekfragma Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Just now, PrettyNose said: Αυτή η κλασσική ειρωνία του ελληνάρα... καμία ειρωνία. έγραψες οτι έλυσες το πρόβλημα στη γειτονιά αλλά ανησυχείς για τις υπόλοιπες. τι θες να σου απαντήσω που να μην το πάρεις ως ειρωνία; ευχαριστούμε για την ενημέρωση και την ευαισθησία για ένα σημαντικό πρόβλημα στις μεγαλουπόλεις;
basilis_k6 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, PrettyNose είπε βλέπω τόσες άλλες γειτονιές που πλήττονται από γαυγίσματα. τεραστιο προβλημα πραγματικα. 😆 εγω το γουσταρω πολύ παντως, το γαυγισμα των σκυλων ειναι ο μονος ηχος της πολης που μου αρεσει. αν και το δικο μου ειναι μεσα, πολυ θα ηθελα να μπορω να το εχω εξω να χαζευει γιατι του αρεσει. 2
ObeyWario! Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε εγω το γουσταρω πολύ παντως, το γαυγισμα των σκυλων ειναι ο μονος ηχος της πολης που μου αρεσει. αν και το δικο μου ειναι μεσα, πολυ θα ηθελα να μπορω να το εχω εξω να χαζευει γιατι του αρεσει. 50 λεπτά πριν, Maurikycli είπε ^ Εγώ γουστάρω τις κραυγές από γάτες 😕 Spoiler
giorgos_76 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε ^ Εγώ γουστάρω τις κραυγές από γάτες 😕 ειδικά όταν έχουν οίστρο, είναι άστα να πάνε..😄😄😄 1
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Ιδιοκτήτες που αφήνουν μόνιμα σκύλο σε εξωτερικό χώρο είναι ανεύθυνοι, βαρεμένοι και έχουν έλλειψη ενσυναίσθησης για το πως νιώθει η τι πρόβλημα μπορεί να έχει το ζώο. Τώρα αν τα αφήνουν για λίγο έξω αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Το αν ενοχλεί η όχι ο θόρυβος είναι σχετικό. Μένοντας στο κέντρο και έχοντας ζήσει άπειρα επεισόδια και τον κακό χαμό, το γαυγισμα του σκύλου παίζει να το γουστάρω κιόλας, πότε δεν είχαμε γενικώς θέματα με ζώα. Άμα πάμε τώρα Κηφισιά που διέμενα το 90 και ένα σεβαστό ποσοστό εκεί είχαν σκυλιά σε κήπους, αυλές, μονοκατοικίες, οικόπεδα, διαμερίσματα, βεράντες κοκ. Η κατάσταση ειδικά κάτι καλοκαίρια που εφευγαν για διακοπές και άφηναν τα σκυλιά ελεύθερα στα οικόπεδα, ήταν από ενοχλητική ως δραματική, ένα σκυλί κλεισμένο με τους ιδιότητες να λείπουν είχε λυσσάξει πραγματικά, φώναζε ασταμάτητα και από τα νεύρα το βράδυ κλότσαγε και χτυπαγε το μεταλλικό πιατάκι για το νερό ή το φαγητό του, ένοικοι από αλλά κτίρια έβγαιναν στα μπαλκόνια και φώναζαν σκασε, ησυχία βλαμμένο, βρισίδια κτλ. Τα άλλα σκυλιά από τα γύρω κτίρια άκουγαν συνέχεια το γαυγισμα και φώναζαν και αυτά που και που. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις