Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένα i phone

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Kthulhou,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GEOLAR είπε

Αξίζει να αγοράσω το xs  max η είναι πλέον αρκετά παλιό?

ανάλογα τις ανάγκες του καθενός...

• Like 1
Δημοσ.

Ότι ανέφεραν τα παιδιά από πάνω. Αν ψάχνεις ένα τηλέφωνο για να μπαίνεις να γράφεις στο ινσομνια, να χρησιμοποιείς βασικές εφαρμογές και να κάνεις και κανα τηλέφωνο δεν θα έχεις πρόβλημα, αν η τιμή του είναι καλή. Μην ξεχάσεις ότι η συσκευή είναι πολύ παλιά, οπότε σε περίπτωση που δεν έχει καινούργια μπαταρία πάνω της, θα πρέπει να την αλλάξεις εσύ. Υπολόγισε και αυτό το κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

ΒρισκωΤο 256 360 Euro 

Μέχρι 400 Euro τι προτείνεται να παρω......?

14 ώρες πριν, koutsis είπε

Σε τι τιμή το βρίσκεις??

Το 256 360 Euro.

1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Ότι ανέφεραν τα παιδιά από πάνω. Αν ψάχνεις ένα τηλέφωνο για να μπαίνεις να γράφεις στο ινσομνια, να χρησιμοποιείς βασικές εφαρμογές και να κάνεις και κανα τηλέφωνο δεν θα έχεις πρόβλημα, αν η τιμή του είναι καλή. Μην ξεχάσεις ότι η συσκευή είναι πολύ παλιά, οπότε σε περίπτωση που δεν έχει καινούργια μπαταρία πάνω της, θα πρέπει να την αλλάξεις εσύ. Υπολόγισε και αυτό το κόστος.

Δεν ασχολούμαι πολύ με φώτο και βίντεο, αρκετά το δου δουλεύω σε social και πολύ εφαρμογές τραπεζων λόγω δουλειάς. Είναι η πρώτη φορά που θα παω σε iOS, θέλω να δώσω μέχρι 400€ με οθόνη γυρω στις 6 ιντζες....

14 ώρες πριν, koutsis είπε

Σε τι τιμή το βρίσκεις??

Πολυ social και αρκετά χρησιμοποιώ εφαρμογές τραπεζων λόγω δουλειάς, Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από ios θέλω να δώσω γύρω στα 400 Euro με οθόνη γύρω στις 6 ιντζες Ευχαριστώ!

14 ώρες πριν, kormos είπε

ανάλογα τις ανάγκες του καθενός...

Πολυ social και αρκετά χρησιμοποιώ εφαρμογές τραπεζων λόγω δουλειάς, Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία από ios θέλω να δώσω γύρω στα 400 Euro με οθόνη γύρω στις 6 ιντζες Ευχαριστώ!

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, GEOLAR είπε

ΒρισκωΤο 256 360 Euro 

Το 256 360 Euro.

Δεν ασχολούμαι πολύ με φώτο και βίντεο, αρκετά το δου δουλεύω σε social και πολύ εφαρμογές τραπεζων λόγω δουλειάς. Είναι η πρώτη φορά που θα παω σε iOS, θέλω να δώσω μέχρι 400€ με οθόνη γυρω στις 6 ιντζες....

Με 400€ (και λίγο παραπάνω) αλλάζεις κατηγορία και κοιτάς κάποιο iPhone 12.

Ποιο καινούργιο μοντέλο, πιο γρήγορο και 5G

Μφχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GEOLAR είπε

ΒρισκωΤο 256 360 Euro 

Το 256 360 Euro.

Αν θες γύρω στις 6" πας σε απλό 12 σε αυτά τα λεφτά. Το xs max είναι 6.5" και πολύ πιο παλιό.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
On 29/04/2023 at 11:20, GEOLAR said:

ΒρισκωΤο 256 360 Euro 

Κοίτα, εγώ θα στο πω στα ίσα χωρίς να μασάω τα λόγια μου επειδή είμαστε σε "φόρουμ"

Ο τύπος που θέλει να στο δώσει, ψάχνει για μ@λάκες.

Με 420 ΕΥΡΩ παίρνεις καινούριο iPhone 11 πχ (από bestprice) και όχι την σαπίλα αυτή μεταχειρισμένη κιόλας.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Κοίτα, εγώ θα στο πω στα ίσα χωρίς να μασάω τα λόγια μου επειδή είμαστε σε "φόρουμ"

Ο τύπος που θέλει να στο δώσει, ψάχνει για μ@λάκες.

Με 420 ΕΥΡΩ παίρνεις καινούριο iPhone 11 πχ (από bestprice) και όχι την σαπίλα αυτή μεταχειρισμένη κιόλας.

Κοιτα σαπιλα το iphone XS δεν το λες.

Το οτι παει να το σμπρωξει ο αλλος τοσα λεφτα ειναι το κακο.

αν ηταν με καινουργια μπαταρια και χωρις γρατσουνιες στην οθονη και το πισω μερος να τα δωσεις τα 300-320.

• Thanks 1
Δημοσ.
On 01/05/2023 at 20:06, BertaJourdan said:

Κοιτα σαπιλα το iphone XS δεν το λες.

Το οτι παει να το σμπρωξει ο αλλος τοσα λεφτα ειναι το κακο.

αν ηταν με καινουργια μπαταρια και χωρις γρατσουνιες στην οθονη και το πισω μερος να τα δωσεις τα 300-320.

Έχουμε 2023 και πάμε προς 2024. 

Το XS είναι του 18 αν θυμάμαι καλά ΚΑΙ μεταχειρισμένο. 

Πρέπει να είσαι τρομερός για να δώσεις τόσα λεφτά αντί να πάρεις ένα καινούριο με λίγα ευρώ παραπάνω. 

Κάποτε στο Τέξας, μετρούσε, οκ. Πλέον απ το 11 και μετά, δεν υπάρχει κάτι άλλο.- 

Αν του το έδινε πχ 150-200 ευρώ, θα έλεγα να χωθεί χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HateMe είπε

Πρέπει να είσαι τρομερός στρουγγανόβλαχος για να δώσεις τόσα λεφτά αντί να πάρεις ένα καινούριο με λίγα ευρώ παραπάνω. 

Κάποτε στο Τέξας, μετρούσε, οκ. Πλέον απ το 11 και μετά, δεν υπάρχει κάτι άλλο.- 

Το θέμα όμως είναι ότι

a)αν θέλεις Iphone με μεγάλη οθόνη(πιθανώς γιαυτό να κοιτάζει σε xs max συγκεκριμένα ο συμφορουμίτης), εκεί δυστηχώς ξεφεύγει πάρα πολύ το πράγμα.

επίσης β)το Xs max είναι 256gb ,ενώ το iphone 11 ξεκινά από μόλις 64.

Τέλος με μια γρήγορη ματιά που ρίχνω στο bestprice, αν πιάσουμε και το κομμάτι της εγγύησης, μόνο οι μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν σίγουρα 2χρόνια, και από αυτές το 11 64gb παίζει στα 550.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω σε Apple μεριά, γιαυτό και παίζουν μπάλα τα μτχ τόσο πολύ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Fulgore said:

Το θέμα όμως είναι ότι

a)αν θέλεις Iphone με μεγάλη οθόνη(πιθανώς γιαυτό να κοιτάζει σε xs max συγκεκριμένα ο συμφορουμίτης), εκεί δυστηχώς ξεφεύγει πάρα πολύ το πράγμα.

Τέλος με μια γρήγορη ματιά που ρίχνω στο bestprice, αν πιάσουμε και το κομμάτι της εγγύησης, μόνο οι μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν σίγουρα 2χρόνια, και από αυτές το 11 64gb παίζει στα 550.

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, αν λοιπόν τα βάλουμε κάτω σε Apple μεριά, γιαυτό και παίζουν μπάλα τα μτχ τόσο πολύ. 

Δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση από ένα συγκεκριμένο μαγαζί στο bestprice που πρότεινα στην κολλητή πριν 2 χρόνια και πήρε το 11ράκι από εκεί.

Χρειάστηκε την εγγύηση πριν 2 μήνες και την εξυπηρέτησαν μια χαρά για ένα θέμα με την φόρτιση που είχε.

Ο φίλος που έκανε το ποστ είπε πως θέλει εως 6 inches οθόνη, το 11 έχει 6.1, άρα δεν νομίζω πως είναι αυτό το πρόβλημα.

Λέει πως επίσης δεν ασχολείται με φωτος βίντεο κλπ άρα δεν θα χει θέμα με τα 64gb, ασχολείται μόνο με εφαρμογές τραπεζών και τέτοια πράγματα. 

Τώρα είναι στο χέρι του ότι αποφασίσει.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, HateMe είπε

Πρέπει να είσαι τρομερός στρουγγανόβλαχος για να δώσεις τόσα λεφτά αντί να πάρεις ένα καινούριο με λίγα ευρώ παραπάνω. 

Αν βρεις XS Max, 256 με 150€ πες το μας...

13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Το θέμα όμως είναι ότι

Σε νέο η καλύτερη επιλογή είναι αγορά από επίσημο κατάστημα και όχι παραμάγαζα...

11 ώρες πριν, HateMe είπε

Δεν υπάρχει θέμα με την εγγύηση από ένα συγκεκριμένο μαγαζί στο bestprice που πρότεινα στην κολλητή πριν 2 χρόνια και πήρε το 11ράκι από εκεί.

Χρειάστηκε την εγγύηση πριν 2 μήνες και την εξυπηρέτησαν μια χαρά για ένα θέμα με την φόρτιση που είχε.

Ο φίλος που έκανε το ποστ είπε πως θέλει εως 6 inches οθόνη, το 11 έχει 6.1, άρα δεν νομίζω πως είναι αυτό το πρόβλημα.

Λέει πως επίσης δεν ασχολείται με φωτος βίντεο κλπ άρα δεν θα χει θέμα με τα 64gb, ασχολείται μόνο με εφαρμογές τραπεζών και τέτοια πράγματα. 

Τώρα είναι στο χέρι του ότι αποφασίσει.

Έτυχε...🙃

Σε USED η ιδανικότερη λύση είναι να πάει βάση τεχνολογίας σε 12

Μφχ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, HateMe είπε

Συμφορουμίτη, τα λέγαμε και στο δίπλα θέμα με τα ακουστικά από skroutz ο μάγαζο(kaizer), δυστηχώς στην Ελλάδα από την στιγμή που δεν υπάρχει κανονική αντιπροσωπεία Apple όπως σε Samsung μεριά πχ, αν δεν αγοράσεις Apple προιόντα απο μεγάλες αλυσίδες, είναι λαχείο ο 2ρος χρόνος εγγύησης.

Εχω δει πάρα πολλά τέτοια περιστατικά στο εδώ forum στο παρελθόν με εγγυήσεις απο καταστήματα του skroutz/bestprice. Αλλοι ειναι τυχεροί, άλλοι όχι.

image.png.c33eaa024259be9ecc44f8ab5eadf156.png

Από εκεί και πέρα, ο συμφορουμίτης μέχρι 400ευρώ λέει ότι διαθέτει, άρα οι επιλογές τους σε iphone σε αυτά τα χρήματα είναι σχεδόν μηδενικές(iphone 11,xr,se).

Ας πάρει ότι θέλει,και από όπου θέλει, απλά να γνωρίζει τι παίζει πριν αγοράσει με την εγγύηση.

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.play247.gr/index.php?main_page=advanced_search_result&keyword=&inc_subcat=1&categories_id=6253122&fromcate=1&cPath=1_6253122&manufacturers_id=315&sort=4a&diathesimothta=

αν κ προσωπικά ΔΕΝ επιλέγω μεταχειρισμένα, υπάρχει αυτό με φθηνά, παλιά μοντέλα

Επεξ/σία από Kthulhou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...