Προς το περιεχόμενο

LG UltraGear 24GQ50F-B πρόβλημα


Nokia3210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αγορασα σημερα την συγκεκριμενη οθονη και ενω ολα ειναι μια χαρα υπαρχει ενα προβλημα...οταν ειμαι σε μαυρο φοντο, στον mac ο κερσορας του mouse εχει λευκο περιγραμμα και γινεται κιτρινο σκουρο οταν κανω γρηγορες κινησεις, το ιδιο επισης και στο ps4 οταν παιζω fifa φενεται στους παιχτες και στην μπαλα ενα κιτρινο περιγραμμα οταν κανουν γρηγορες κινησεις, σαν μια κιτρινη σκια, το εψαξα λιγο και ειναι κατι σαν ghosting, αλλα υποτιθεται οτι αυτη η οθονη ειναι πολυ καλη, δεν εχω καρτα γραφικων καλη, εναν mac mini late 2012 εχω στα 60hz και το ps4 slim...πειραξα ολες τα settings αλλα και παλι τιποτα, φταιει το οτι εχω παλιες τεχνολογιες και η οθονη ειναι μια χαρα? ή παιζει η οθονη να εχει θεμα? τραβηξα βιντεο για να ανεβασω αλλα στην καμερα δεν φενεται αυτο, μονο με το ματι το βλεπεις! αν εχει καποιος το συγκεκριμενο monitor ας μου πει μηπως χρειαζεται κατι που δεν μπορω να βρω εγω στις ρυθμισεις!

εκανα ενα τεστ που βρηκα και τελικα ειναι blur trail, δηλαδη σε μαυρο φοντο η λευκη γραμμη ακινητη φενεται λευκη, οταν ομως κινειται τοτε γινεται πορτοκαλοκιτρινη...πως διορθωνεται τωρα αυτο στην οθονη? 

ειχα το response time στο off, το εβαλα στο normal ή faster και εστρωσε, αλλα τωρα φενεται μια πολυ μικρη σκια σε χρωμα ουρανιο τοξο..χαχαχα, τι γινεται?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η οθόνη ειναι VA και αυτο που περιγράφεις λογικά είναι va smearing.
Είναι λογικό σε οθόνες τεχνολογίας VA.
Δηλαδή έχει αργή ταχύτητα στη μετάβαση των pixel απο μαύρο σε γκρί.
Μπορεί επίσης να το παρατηρήσεις με σκούρες / μάυρες σκηνές.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 μήνες μετά...

άργησα αλλα το είδα...την εδωσα πισω τοτε την οθονη, ηταν ακριβως ό,τι είπες, αλλα αυτη για καποιο λογο το ειχε ποιο εντονο απο αλλες που εχω δουλεψει στο παρελθον!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...