Προς το περιεχόμενο

mastories.gr legit ή scam?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαχνα σήμερα κάποια εργαλεία και βρηκα αυτό το site mastories.gr. Έχει όλα τα εργαλεία σε προσφορά στο 50-70% κάτω. 
Τηλεφωνο επικοινωνίας έχει ένα κινητό και διεύθυνση δεν βρηκα. 
μπορεις να παραγγείλεις αντικαταβολή. 
Να κάνω προσπάθεια ή θα δώσω τα στοιχεία μου σε κάποιον απατεώνα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, p8denu είπε

ή θα δώσω τα στοιχεία μου σε κάποιον απατεώνα;

Μονο τα στοιχεια που θα δωσεις σε ενοχλεί; 
Εγω θα ελεγα να παρεις και μια κουτα με μπανανες. Να εχουν να φανε κατι οι μαϊμούδες.

Δημοσ.

Σχετικά με εμάς: "Η συνεχής έρευνα στις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις της μόδας blah blah blah..."  😁

Προφανώς και το προσπερνάς, λογικά βαρίδια θα παραλάβεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p8denu είπε

Έψαχνα σήμερα κάποια εργαλεία και βρηκα αυτό το site mastories.gr. Έχει όλα τα εργαλεία σε προσφορά στο 50-70% κάτω. 
Τηλεφωνο επικοινωνίας έχει ένα κινητό και διεύθυνση δεν βρηκα. 
μπορεις να παραγγείλεις αντικαταβολή. 
Να κάνω προσπάθεια ή θα δώσω τα στοιχεία μου σε κάποιον απατεώνα;

Είναι τόσο προχειροφτιαγμένο που δεν έφτιαξαν ούτε το 

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.

Μετά μην αναρωτιέστε που βρίσκουν τα στοιχεία σας για τηλεφωνικές απάτες κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοείται πως είναι legit. Αφού προσφορές όπως "από 550,00€ στα 109,00€" είναι απολύτως φυσιολογικές για την makita :P

Φίλε μου "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και ..........!!!" το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση παραφράζεται σε "τα makita θέλουν €€€". Προφανώς μπορεί να παίξει κάποια προσφορά από κατάστημα σε κατάστημα ή και από την μαμά εταιρία αλλά σίγουρα όχι ΤΕΤΟΙΑ προσφορά. Ακόμα και αν η τιμή των 109,00€ ήταν η πραγματική (λέμε τώρα) ήδη σε ξεκινάει με ψεύτικη προσφορά. Η δε ύπαρξη ΜΟΝΟ κινητού τηλεφώνου και η απουσία διεύθυνσης είναι επίσης red flags

Για μένα, ή χρειάζεσαι/μπορείς ($$$) πχ makita και τα στάζεις (προφανώς από επίσημο δίκτυο, για λόγους εγγύησης/service) ή αν το budget σου σε οδηγεί χαμηλότερα παίρνεις κάτι φθηνότερο αλλά επώνυμο. Κινέζικο μεν αλλά όχι "κινεζιά", αν καταλαβαίνεις τη διαφορά

Επεξ/σία από haris_216
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...