Προς το περιεχόμενο

Rollerdrome


Arkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τους λατρεις των fast paced παιχνιδιων με τρομερα fluid κινηση με υψηλο skill requirement μοναδικη μουσικη και πολυ πολυ πολυ αδρεναλινη. Κυριολεκτικα ενα κρυφο διαμαντι κερδισε βραβειο BAFTA φετος. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Rollerdrome

Δικη μου κριτικη για το παιχνιδι

Spoiler

Βραβειο BAFTA σε ενα απο τα καλυτερα third person παιχνιδια δρασης με δημιουργο την roll7 η οποια εχει βγαλει τα 2 OlliOlli παιχνιδια. Μολις 44 ανθρωποι δημιουργησαν αυτο το αγνωστο διαμαντι το οποιο το εμαθα απο το humble για ακομα μια φορα. 

Το rollerdrome μπορουμε να πουμε οτι ειναι μια κατηγορια μονο του. Βρισκομαστε στο 2030 οπου εχουν δημιουργηθει ειδικα διαμορφωμενες πιστες οπου ανθρωποι απο ολο τον κοσμο πηγαινουν σε αυτη την τεραστια διοργανωση οπου παρακολουθουν ενα αιματηρο γεματο δραση γεματο τεχνικη γεματο κολπα με αδρεναλινη που πιανει ταβανι υπερθεαμα. Εμεις ως νεοφερμενη στην διοργανωση Kara Hassan θα παλεψουμε με νυχια και δοντια για να αντεπεξελθουμε σε ολα τα levels μιας και το καθενα ειναι πιο δυσκολο απο το προηγουμενο. 

11 levels λοιπον 110 challenges για οποιον ειναι completionist το βασικο πρωταθλημα που πρεπει να ξεπερασουμε τα ορια μας. Εννοειται υπαρχουν αντιπαλοι και προηγουμενοι πρωταθλητες εννοειται υπαρχουν απροοπτα σε ολο αυτο που διαδραματιζεται. Μολις τελειωσουμε το βασικο πρωταθλημα ξεκλειδωνει το Out For Blood πρωταθλημα που ειναι ιδια levels στο 2031 σε ενα ακομα πιο αιματηρο πρωταθλημα.

Το gameplay ειναι τρομερα fluid και ειναι απο τα παιχνιδια που τα βαζω στην κατηγορια easy to play hard to master μιας και θελει τρομερα αντανακλαστικα σβελταδα στρατηγικη και λιγη τυχη ειδικα αν θελουμε μια καλη καταταξη στο παγκοσμιο leaderboard του παιχνιδιου. Στη διαθεση μας εχουμε 4 οπλα τα οποια γεμιζουν οταν κανουμε κολπα στον αερα και σε ειδικα διαμορφωμενο δαπεδο με τα rollers μας. Καθε φορα που σκοτωνουμε καποιον αντιπαλο γεμιζει και ενα ποσοστο η ζωη μας το gameplay ειναι απλα πανεξυπνο και μοναδικο. Ποικιλια εχθρων απο snipers ρουκετοβολα ιπταμενους αλλα και τηλεμεταφερομενους μολις τους χτυπησουμε φτιαχνουν εχθρους που θελει στρατηγικη για να εξοντωθουν. Μην ξεχασω και την αργη κινηση που εχουμε στη διαθεση μας που θα βοηθησει απειρα απλα προσοχη δεν κραταει παρα πολυ και θελει προσοχη στο που και ποτε την χρησιμοποιουμε.

Το score μεγαλωνει οσο κανουμε περισσοτερα κολπα και οσο δεν αφηνουμε να περασει ο χρονος απο τον τελευταιο αντιπαλο που σκοτωσαμε ωστε να συμπληρωσουμε οσο μεγαλυτερο combo το οποιο πολλαπλασιαζεται με το score και βγαινει το αποτελεσμα. Να πω οτι οταν το ξεκινησα ημουν στα χαμενα και στο τελος μετα απο πολυ κοπο και 17 ωρες κοντα καταφερα να βγω 24ος στην παγκοσμια καταταξη σε μια πιστα του out for blood αλλα και κοντα στην 100αδα στις περισσοτερες μεσα απο χιλιαδες παιχτες το γουσταρα απειρα το παιχνιδι με λιγα λογια.

Οι developers γνωριζοντας το ποσο δυσκολο ειναι το δημιουργημα τους αφησαν απο την αρχη τις assists που ειναι σαν cheat με απειρα πυρομαχικα no damage κτλ τα οποια ομως οταν τα βαζουμε δεν μετραει το score μας στο παγκοσμιο leaderboard. Ειναι δηλαδη βοηθειες για καποια challenges και τιποτα παραπανω το πραγματικο challenge ειναι το μεγαλο score στο κανονικο παιχνιδι χωρις καμια assist. Με αυτα και εκεινα εκανα 100% το παιχνιδι στα παντα και προς το τελος μπορω να πω οτι μπηκα στο νοημα αποκτησα ενα καλο skill και ανεβηκα και αρκετα στα leaderboard. Σιγουρα θα συνεχισω να παιζω για ακομα καλυτερα score το παιχνιδι εχει απειρο replay value και μπραβο στην roll7 και στους 44 ανθρωπους για αυτο το masterpiece γεματο αδρεναλινη παιχνιδι δρασης. Δωστε του μια ευκαιρια και θα σας ανταμειψει. 9.6/10

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...