VoLeTi Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω εδώ και κάποιες μέρες κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω . Αγόρασα ένα μηχανικό πληκτρολόγιο savio tempest rx full outemu red και παρουσιάζεται το εξής κουλό. Βάζω το πληκτρολόγιο σε όποιο usb της μητρικής 2 ή 3 και μπορεί να δουλέψει από 2 μέρες έως και καθόλου. Από το μπουτάρισμα(έχει συμβεί να το κάνει και μέσα στο bios) ή κάποια τυχαία στιγμή αρχίζει και τρεμοπαίζει ο φωτισμός και τα win 11 βγάζουν συνέχεια μήνυμα ότι η τελευταία συσκευή που συνδέσατε δεν αναγνωρίζεται. Όταν συμβαίνει αυτό το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί.Κάποιες φορές έχω παίξει και 6 ώρες χωρίς πρόβλημα και ανοίγω την άλλη μέρα και ξαφνικά αρχίζει να τρεμοπαίζει. Ο μόνος τρόπος για να δουλέψει ξανά είναι να καταργήσω τη συσκευή και να κάνω επιδιόρθωση στα windows μέσω SFC -DISM. Στην αρχή θεώρησα ότι έχει ελάττωμα και το επέστρεψα στο κατάστημα όπου μου έδωσαν άλλο. Μετά από 1-2 μέρες έγινε πάλι το ίδιο. Το πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά σε ένα παλιό dell που έχω στη δουλειά μου. Η μητρική που συμβαίνει το θέμα είναι( msi b560 torpedo-i3 10105 -16 gb ram -samsung nvme.) και δεν έχει κανένα πρόβλημα με άλλη συσκευή usb καθώς και με άλλα 2 πληκτρολόγια που έχω μεμβράνης. Έχω περάσει το τελευταίο bios το update είναι ενημερωμένο ,έχω δοκιμάσει με κλειστό το XHCI-hand off ,έχω δοκιμάσει όλες τις θύρες,έχω καταργήσει τη συσκευή από device manager ,έχω απενεργοποιήσει την οικονομία ενέργειας από τα usb. Δουλεύουν και τα δύο άριστα αλλά όχι μαζί. Επίσης η savio δεν έχει driver στο σάιτ της. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω;
lneam Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 Δημοσ. 11 Μαΐου 2023 18 λεπτά πριν, VoLeTi είπε Έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; μετα απο ολα αυτα που πολυ σωστα εχεις κανει .... μαλλον υπαρχει καποια ασυμβατοτητα. Μπορει να ειναι με τα win 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα