vs_skg Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, rus είπε Μπουρδες λες εσυ που πιστευεις οτι μπορει κανει να καταθετει χρημα αβερτα απο οποιαδηποτε πηγη και να το δικαιολογει με συνεχεις αναληψεις. "Αλλαζω" μόνο στο μυαλο σου. Άρα συνεχίζεις να λες πως να βγάλω 1000 από μια τράπεζα και βάλω 1000 σε μια άλλη είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ναι;
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 25 λεπτά πριν, rus είπε Μπλεξιμο εχεις εσυ γιατι δεν εχεις καταλαβει καν τι εχω πει. Αμ επειδή εχω διαβασει τισ μπουρεδες που λες για αυτο λεω οτι καπου τα έχεις μπλεξει.Βλέπεις πρεπει να ειμα και ευγενικος εδω μεσα.........
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, vs_skg είπε Άρα συνεχίζεις να λες πως να βγάλω 1000 από μια τράπεζα και βάλω 1000 σε μια άλλη είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ναι; Βαζω λοιπον στη τραπεζα ενα αδηλωτο ενοικιο 1000ε που εισεπραξα και θεωρω οτι το δικαιολογω με την ισοποση αναληψη που εκανα προχτες. Το ιδιο ισχυει γενικα σε οποιαδηποτε καταθεση "μαυρου" χρηματος, απλα τη δικαιολογω με μια προηγηθεισα αναληψη, ναι? 8 λεπτά πριν, filipprin είπε Αμ επειδή εχω διαβασει τισ μπουρεδες που λες για αυτο λεω οτι καπου τα έχεις μπλεξει.Βλέπεις πρεπει να ειμα και ευγενικος εδω μεσα......... Εγω να δεις ποσο ευγενικος ειμαι... Ευγενικα σου ειπα και επαναλαμβανω: δεν εχεις καταλαβει τι εχω πει. Επιμενεις ομως, ισως γιατι θες να δοκιμασεις την υπομονη μου? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από rus
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rus είπε Βαζω λοιπον στη τραπεζα ενα αδηλωτο ενοικιο 1000ε που εισεπραξα και θεωρω οτι το δικαιολογω με την ισοποση αναληψη που εκανα προχτες. Το ιδιο ισχυει γενικα σε οποιαδηποτε καταθεση "μαυρου" χρηματος, απλα τη δικαιολογω με μια προηγηθεισα αναληψη, ναι? Οχι βάζεις ενα δηλωμενο ενοικιο στη τραπεζα και το γυρίζεις γυρω σε ολες τις αλλες.ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???????Αυτο ειναι το θεμα μας.Καταλαβες γιατι μιλαω για τρικυμιά εν κρανιο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από filipprin
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, filipprin είπε Οχι βάζεις ενα δηλωμενο ενοικιο στη τραπεζα και το γυρίζεις γυρω σε ολες τις αλλες.ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ??????? τι πραγμα?
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Ελα ντε που να καταλαβεις..........Δυσκολο ερωτημα 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Οχι βάζεις ενα δηλωμενο ενοικιο στη τραπεζα και το γυρίζεις γυρω σε ολες τις αλλες.ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ???????Αυτο ειναι το θεμα μας.Καταλαβες γιατι μιλαω για τρικυμιά εν κρανιο Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από filipprin
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, filipprin είπε ........Αυτο ειναι το θεμα μας.Καταλαβες γιατι μιλαω για τρικυμιά εν κρανιο πασχεις απο σοβαρη τρικυμια στο κρανιο αν πιστευεις πως μπορει κανεις στον πλανητη να δικαιολογει μαυρο χρημα απλα κανοντας... ισοποσες αναληψεις. Και μη κανεις edits κατοπιν εορτης. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από rus
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Για ασπρο χρημα μιλαμε που δεν χρειαζεται καμια δικαιολογηση.Σταματα να κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις(ευγενικα ΕΕΕΕΕ). 12 λεπτά πριν, rus είπε 18 λεπτά πριν, vs_skg είπε Άρα συνεχίζεις να λες πως να βγάλω 1000 από μια τράπεζα και βάλω 1000 σε μια άλλη είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ναι; Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από filipprin
vs_skg Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 10 λεπτά πριν, rus είπε Βαζω λοιπον στη τραπεζα ενα αδηλωτο ενοικιο 1000ε που εισεπραξα και θεωρω οτι το δικαιολογω με την ισοποση αναληψη που εκανα προχτες. Το ιδιο ισχυει γενικα σε οποιαδηποτε καταθεση "μαυρου" χρηματος, απλα τη δικαιολογω με μια προηγηθεισα αναληψη, ναι Μην απαντάς με ερώτηση, σε ξαναρωτάω, το να βγάλω 1000 από μια τράπεζα και βάλω 1000 σε μια άλλη είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, έτσι δεν λες; Ασχέτως παραδειγμάτων η θέση σου είναι αυτή. 1
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Για ασπρο χρημα μιλαμε που δεν χρειαζεται καμια δικαιολογηση. οχι, για μαυρο μιλαμε 3 λεπτά πριν, vs_skg είπε Μην απαντάς με ερώτηση, σε ξαναρωτάω, το να βγάλω 1000 από μια τράπεζα και βάλω 1000 σε μια άλλη είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, έτσι δεν λες; Ασχέτως παραδειγμάτων η θέση σου είναι αυτή. Εγω απανταω με ερωτηση? γιατι, εσυ τι κανεις? Θα παιζουμε τωρα? Μεινε στη ουσια. Δε μπορεις να δικαιολογεις ποσά απλα κανοντας... αναληψη 4 λεπτά πριν, filipprin είπε Σταματα να κανεις οτι δεν καταλαβαίνεις(ευγενικα ΕΕΕΕΕ). μη πουλας τρελα και μη κανεις edits κατοπιν εορτης. Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από rus
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, rus είπε οχι, για μαυρο μιλαμε Εχει μπλεξει τα μπουτια σου. Το μαυρο δεν παει στη τραπεζα εχει άλλους δρόμους για να ασπρισει..... Στις 18/5/2023 στις 12:01 ΜΜ, rus είπε Πότε προλαβες και εκανες αυτο το κατεβατο?😀 Ο επιχειρηματιας δικαιολογειται να κανει συνεχεια διακινησεις μεγαλων ποσών, ο ανεργος και ο χαμηλοεισοδηματιας θα προσελκυσουν πιο ευκολα το ενδιαφερον της εφοριας.
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, filipprin είπε Εχει μπλεξει τα μπουτια σου. Το μαυρο δεν παει στη τραπεζα εχει άλλους δρόμους για να ασπρισει..... Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος. Δεν εχεις (ή κανεις οτι δεν εχεις) καταλαβει τι λεω Επεξ/σία 20 Μαΐου 2023 από rus
filipprin Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Στις 17/5/2023 στις 2:47 ΜΜ, rus είπε Τεραστια. Μόνο με την επιταγη μπορεις να αποδειξεις οτι ειναι χρημα που πηγες απο τη μια τραπεζα στην αλλη και οχι νεο/μαυρο χρημα🙂 2 λεπτά πριν, filipprin είπε Στις 18/5/2023 στις 12:01 ΜΜ, rus είπε Πότε προλαβες και εκανες αυτο το κατεβατο?😀 Ο επιχειρηματιας δικαιολογειται να κανει συνεχεια διακινησεις μεγαλων ποσών, ο ανεργος και ο χαμηλοεισοδηματιας θα προσελκυσουν πιο ευκολα το ενδιαφερον της εφοριας. Στις 17/5/2023 στις 3:00 ΜΜ, rus είπε Ενταξει, "μαυρο" εννοουμε αδικαιολογητο. Αυτο που θελεις να κρυψεις. Την ουσια αυτου που ειπα φανταζομαι τη καταλαβες. Ειναι αλλο να καταθεσεις χρημα σε μια τραπεζα ως μετρητα και αλλο να το φερεις με επιταγη. Στις 17/5/2023 στις 8:56 ΠΜ, rus είπε Αν ηταν ετσι ολοι θα δικαιολογουσαν τα μαυρα κερδη τους με αυτο το τροπο. Αμα καταθεσεις 5000 δεκα φορες θεωρειται οτι εβαλες 50 χιλιαρικα στο λογ/σμο σου.
rus Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 γιατι βαζεις συνεχεια προηγουμενα ποστς μου? Τον εξυπνο προσπαθεις να παραστησεις? 😄
vs_skg Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, rus είπε Εγω απανταω με ερωτηση? γιατι, εσυ τι κανεις? Θα παιζουμε τωρα? Μεινε στη ουσια. Δε μπορεις να δικαιολογεις ποσά απλα κανοντας... αναληψη Εγώ σου ζητάω να αποκρυσταλλώσεις την θέση σου για τρίτη φορά γιατί πας να ξεφύγεις. Λες κατ' ουσίαν ότι το να βγάλω Χ πόσο από μια τράπεζα και μετά να βάλω Χ πόσο σε άλλη ή την ίδια είναι πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα χαρτονομίσματα είναι τα ίδια, ΣΩΣΤΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις