Scottas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε τα tp link ειναι φτηνα.απλα τσεκαρε σιγουρα οτι υποστηριζει αυτο που θες.θα διαβαζα το manual καλου κακου.και εννοειται με το που το παρεις ριξε firmware update. Το είδα ότι υποστηρίζει μάλιστα έχει και direct έξοδο για τηλέφωνο από ότι είδα στο eshop το βρήκα με 75.90
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 4 minutes ago, Scottas said: Το είδα ότι υποστηρίζει μάλιστα έχει και direct έξοδο για τηλέφωνο από ότι είδα στο eshop το βρήκα με 75.90 τοτε μια χαρα.σε αυτα τα χρηματα δεν το συζητω.
Scottas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, poulinos είπε τοτε μια χαρα.σε αυτα τα χρηματα δεν το συζητω. Τίμιο φαίνεται εκ πρώτης όψεως μόλις το παραλάβω και τα στήσω όλα θα αναφέρω και εντυπώσεις
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Scottas said: Τίμιο φαίνεται εκ πρώτης όψεως μόλις το παραλάβω και τα στήσω όλα θα αναφέρω και εντυπώσεις τιμια ειναι και value for money για απλη χρηση οχι τιποτα τρελο Επεξ/σία 13 Ιουνίου από poulinos
Scottas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, poulinos είπε τιμια ειναι και value for money για απλη χρηση οχι τιποτα τρελο Είναι για απλή χρήση ταμειακή πος και ένα πς για πλοήγηση
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 minutes ago, Scottas said: Είναι για απλή χρήση ταμειακή πος και ένα πς για πλοήγηση μια χαρα θα εισαι.απλα δες και για firmware και προσπαθησε να βρεις το τελευταιο hardware version γιατι καθε χρονο βγαζουν και αλλο. πχ v1 v2 v3 v4 κτλ. 1
Scottas Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου παρελαβα το εστησα κιολας καρφωσα ταμειακη πος και πς και ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω πολυ @poulinos βρηκα την υγεια μου 1
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου 6 hours ago, Scottas said: παρελαβα το εστησα κιολας καρφωσα ταμειακη πος και πς και ολα καλα μεχρι στιγμης. ευχαριστω πολυ @poulinos βρηκα την υγεια μου μια χαρα.firmware update κανε.αντε να ηρεμησεις με αυτο το θεμα. 1
Scottas Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 19 ώρες πριν, poulinos είπε μια χαρα.firmware update κανε.αντε να ηρεμησεις με αυτο το θεμα. Το έκανα αμέσως πριν το στήσω V2 ήταν αυτό που παρέλαβα 1
poulinos Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 hours ago, Scottas said: Το έκανα αμέσως πριν το στήσω V2 ήταν αυτό που παρέλαβα αψογος 1
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου On 18/06/2025 at 16:18, Scottas said: Το έκανα αμέσως πριν το στήσω V2 ήταν αυτό που παρέλαβα και οπως ειδα το V2 ειναι το πιο new 1
paiktaras69 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Kαλησπέρα, έχει πέσει στα χέρια μου το εν λόγω ρούτερ από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος σε δύσκολο σημειο που το χρησιμοποιώ με κάρτα της cosmote. Ηθελα να ρωτήσω εάν τελικά έχει βρει κάποιος το Generic firmware ?
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου On 30/06/2025 at 12:41, paiktaras69 said: Kαλησπέρα, έχει πέσει στα χέρια μου το εν λόγω ρούτερ από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος σε δύσκολο σημειο που το χρησιμοποιώ με κάρτα της cosmote. Ηθελα να ρωτήσω εάν τελικά έχει βρει κάποιος το Generic firmware ? δυσκολο σε πολλες εταιρειες να βρεις generic firmware και πολλες φορες ειναι ακόμα πιο δυσκολο να το περασεις.θελουν κονσολες,jtag κτλ .ο λογος ειναι οτι πολλες εταιρειες δεν ανεβαζουν τα generic firmware στο site τους.βγαζουν μονο custom για τον καθε παροχο. Μπορεις να δεις και στο site της zte αν υπαρχει κατι αλλα το θεωρω δυσκολο.για zte mc801a που εψαχνα υπηρχε generic σε κάποιο x site αλλα δεν ηταν ετσι απλο για να το περασεις γιατι στο custom firmware καποια πραγματα ηταν απενεργοποιημενα -> usb type c.
takis19821982 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Γεια σας.Για το zte mf289f.Εβαλα μια κάρτα q με απεριόριστα mb άλλαξα apn και παίζει μια χαρά.Υπαρχει επιλογή να αλλάξω dns ή έχω στραβωθει και δεν το βλέπω από το κινητό; Ευχαριστώ
rafa1919 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Το συγκεκριμένο είναι CAT20 με ό,τι συνεπάγεται για Carrier Aggregation δυνατότητες κλπ. Για 4G LTE router το modem του έχει εξαιρετικές δυνατότητες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα