LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Αγόρασα ένα βελγικό νούμερο και όταν το βάζω στο κινητό (iPhone 13) δεν διαβάζει την σιμ ( ή μου λέει δεν βρέθηκε σιμ ή τίποτα και απλά δεν συνδέεται σε δίκτυο ). Πήγα σε κατάστημα παρόχου (voo) και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον έλληνα πάροχο ( ΚΟΣΜΟΤΕ) και ότι με έχει κλειδωμένο και δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο τους και να πάρω τηλέφωνο . Φυσικά πήρα και η ΚΟΣΜΟΤΕ μου λέει δεν είναι δικό μας το πρόβλημα από την στιγμή που η δικιά μας σιμ δουλεύει . Να πω επίσης ότι το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα . εχει κανείς καμία ιδέα ; Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από LabrakisG1992
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 H σιμ είνα ενεργοποιημένη;Που είναι το κινητό τωρα; 8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπερα ! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Αγόρασα ένα βελγικό νούμερο καη όταν το βάζω στο κινητό (iPhone 13) δεν διαβάζει την σιμ ( ή μου λέει δεν βρέθηκε σιμ ή τίποτα και απλά δεν συνδέεται σε δίκτυο ). Πήγα σε κατάστημα παρόχου (voo) και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τον έλληνα πάροχο ( ΚΟΣΜΟΤΕ) και ότι με έχει κλειδωμένο και δεν μπορώ να συνδεθώ στο δίκτυο τους και να πάρω τηλέφωνο . Φυσικά πήρα και η ΚΟΣΜΟΤΕ μου λέει δεν είναι δικό μας το πρόβλημα από την στιγμή που η δικιά μας σιμ δουλεύει . Να πω επίσης ότι το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από Ελλάδα . εχει κανείς καμία ιδέα ;
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Η σιμ είναι ενεργοποιημένη από ότι μου είπαν. Στα χέρια μου το έχω το κινητό και τις δυο σιμ Επεξ/σία 19 Μαΐου 2023 από LabrakisG1992
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 4 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Η σιμ είναι ενεργοποιημένη από ότι μου είπαν. Στα χέρια μου το έχω το κινητό και τις δυο σιμ Eλλάδα ή Βέλγιο;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Βέλγιο ! Υποστηρίζεται στην ελλαδα η εταιρεία αυτη;
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Υποστηρίζεται στην ελλαδα η εταιρεία αυτη; Αφού ειναι Βέλγιο τι σχέση έχει η υποστήριξη στην Ελλάδα;
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Το βασικό είναι ότι δεν καταλαβαίνω ποιανού είναι το θέμα ! Εντωμεταξύ εδώ στην voo είναι και περιορισμένο το επίπεδο αγγλικών όποτε με το ζόρι συνεννοούμαι
dimitris234 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μαλλον θεμα ρυθμισεων στο κινητο ειναι. Δοκιμασες τις οδηγιες της Apple https://support.apple.com/el-gr/HT201270
Crybal Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Αν και δεν ξερω απο ρυθμισεις iphone για δες στην επιλογη δικτύου μήπως είναι manual σε cosmote ή στον τροπο λειτουργιας εχει κανενα 5G που δεν υποστηριζεται απο τους Βελγους και τρωει σκαλωμα
LabrakisG1992 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, dimitris234 είπε Μαλλον θεμα ρυθμισεων στο κινητο ειναι. Δοκιμασες τις οδηγιες της Apple https://support.apple.com/el-gr/HT201270 Ναι τώρα τις είδα θα εγκατάσταση το βράδυ το απντειτ και θα δω αύριο πάλι 1 ώρα πριν, Crybal είπε Αν και δεν ξερω απο ρυθμισεις iphone για δες στην επιλογη δικτύου μήπως είναι manual σε cosmote ή στον τροπο λειτουργιας εχει κανενα 5G που δεν υποστηριζεται απο τους Βελγους και τρωει σκαλωμα Λέει φορέας ΚΟΣΜΟΤΕ τώρα π έχω την σιμ της κοσμοτε μέσα . Αύριο θα ξαναβαλω την άλλη να δω τι γράφει 9 λεπτά πριν, atheatos είπε Ποιο κινητό είναι και αν εχει υποστήριξη esim? iPhone 13, η εταιρία εδώ (voo) δεν υποστηρίζει esim στην ΚΟΣΜΟΤΕ έχω ξεκινήσει την διαδικασία θα πάρει δέκα μέρες
atheatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Αν δεν είναι όντως κλειδωμένο στην cosmote μπορεί να θέλει απλά να βάλεις το δίκτυο με το «χέρι». Manual αναζήτησή και επιλογή από τα διαθεσιμα δίκτυα για να ενεργοποιηθεί η sim.
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2023 Στις 19/5/2023 στις 9:24 ΜΜ, atheatos είπε Αν δεν είναι όντως κλειδωμένο στην cosmote μπορεί να θέλει απλά να βάλεις το δίκτυο με το «χέρι». Manual αναζήτησή και επιλογή από τα διαθεσιμα δίκτυα για να ενεργοποιηθεί η sim. Επαναφέρω το θέμα . εκανα κανονικά απντειτ το ιος(τώρα έχω το 16.5) αλλά πάλι δεν λειτουργεί. Δείχνει ότι δεν υπάρχει σιμ . Ακολούθησα τις οδηγίες τις απλ αλλά δεν. Πάω γενικά -> πληροφορίες -> και εκεί που λέει κλείδωμα φορέα γράφει χωρίς περιορισμό σιμ. αν έχει κάποιος κάποια ιδέα ας την παράθεση ή αν κοιτάω κάτι λάθος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα