Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μένω σε ημιυπόγειο χώρο που το μόνο χωριστό δωμάτιο που έχει είναι ενα μικρό μπάνιο. Υπάρχει και μια αποθηκούλα απέξω όπου έχω ένα μικρό, παλιό ψυγειακι/mini bar.

Ο λόγος που το ψυγειάκι αυτό βρίσκεται στην αποθήκη και όχι στο δωμάτιο είναι ο θόρυβος. Ο κομπρέσσορας κάνει σαν δαιμονισμένος όταν λειτουργεί. Μπορεί απλά να είναι λόγω παλαιάς τεχνολογίας, δεν ξέρω.

Το πρόβλημα με όλο αυτό είναι ότι κάθε φορά που θέλω να πιω λίγο νερό πρέπει να βγαίνω έξω και να ξεκλειδώνω την αποθήκη. Και μετά πάλι κλείδωμα και πίσω. Καμια φορά το σκέφτομαι όταν διψάω να κάνω όλη αυτήν την διαδικασία και προτιμώ να πιω νερό από την βρύση του ντους. Τον χειμώνα πες ΟΚ είναι κρύο το νερό αλλά τώρα το καλοκαίρι δεν παίζει σαν λύση.

Ειχα δοκιμάσει και την λύση με φελιζολ δοχείο και να παγώνω τα μισά μπουκάλια μέσα αλλά το να κάνω πάγο στο ψυγειάκι αυτό με το μικροσκοπικό καταψύκτη που έχει είναι πιο μεγάλος μπελάς και δεν γλιτώνω τις συχνές επισκέψεις στην αποθήκη έτσι κι αλλιώς. Και το μπάνιο δεν έχει χώρο να το βάλω. Αν και το δικό μου κάνει τόσο θόρυβο που και έτσι θα το άκουγα.

Οπότε θελω να πάρω κάτι για μέσα στο δωμάτιο. Ενα μικρό πάλι αλλά πιο σύγχρονο. Αλλά δεν έχω ιδέα το πόσο θόρυβο υποτίθεται ότι κάνουν. Δεν ξέρω την διαφορά με το παλιό που έχω ήδη στην αποθήκη. Και τον μισό να κάνει πάλι πολύ θα είναι. Και οταν σε διάφορα reviews λένε "αθόρυβο" δεν ξέρω με τι standards το μετράνε. Συν το ότι θα είναι αδύνατον να το τεστάρω σε κάποιο κατάστημα.

Οπότε θέλω λίγη βοήθεια να βρω κάτι. Κάποιο μοντέλο που ίσως κάποιος ξέρει ότι ειναι πιο αθόρυβο από άλλα. Αν γενικά το concept του ψυγείου μέσα στο δωμάτιο που βρίσκεσαι όλη μέρα η κοιμάσαι στέκει. Η αν απλά πρέπει να το ξεχάσω και να συνηθίσω την διαδρομή στην αποθήκη.

Επεξ/σία από imgema
Δημοσ.

Αν πρόκειται μόνο για το ζήτημα του να πίνεις νερό έχεις σκεφτεί να πάρεις ψύκτη που βάζεις εσύ μπουκάλα? Κάτι σαν αυτο (τυχαία αναζήτηση):

https://www.skroutz.gr/s/27783535/Επιτραπέζιος-Ψύκτης-Φιάλης-Electra-με-Ψυγείο-με-Παροχή-Κρύου-Νερού-2lt-h.html

Παλιά θυμάμαι ότι είχα κάτι τετοιο και έκανε ελάχιστο θόρυβο. Και στη χειρότερη είναι τόσο μικρό που το βάζεις και στο μπάνιο που λέει ο λόγος αν σε ενοχλεί ο λιγοστός θόρυβος.

• Like 1
Δημοσ.

αν βάλεις ενα μικρο μεσα και το ανοιγεις συνεχως για νερο παλι θα κανει θορυβο γιατι οσο μικροτερο ειναι τοσο πιο ευκολα χανει ψυξη σε καθε ανοιγμα. βαλε ενα καινουργιο ψυγειο στη θεση του παλιου και ενα ωραιο μεγάλο θερμός 5 λιτρο μεσα στο σπιτι. μια φορά την ημέρα θα το γεμίζεις. https://www.skroutz.gr/s/23364081/Adriatic-Θερμός-με-Βρυσάκι-Turquoise-6lt.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nvel είπε

υπάρχουν και ψυγειάκια χωρίς συμπιεστή που δεν κάνουν θόρυβο

Αυτά είναι τα θερμοηλεκτρικά οπως εδώ?

https://www.skroutz.gr/c/1305/camping_fridge.html?keyphrase=θερμοηλεκτρικο&o=θερμοηλεκτρικο+ψυγειο&order_by=pricevat&order_dir=asc

Καποια λένε στα reviews οτι πάλι κάνουν πολύ θορυβο.

Επεξ/σία από imgema
Δημοσ.

όχι δεν χρησιμοποιούν στοιχεία peltier ούτε είναι φορητά αλλά βασίζονται στο κύκλο απορρόφησης και δεν κάνουν θόρυβο γιατί δεν έχουν κινούμενα μέρη, όποιος έχει μείνει σε ξενοδοχείο τα έχει δει στο υπνοδωμάτιο που προφανώς δεν βάζουν ψυγεία με συμπιεστη

Δημοσ.

πάρε μια μεγάλη κανάτα θερμός ~4/5 λίτρα και αγόραζε κάθε δυο μέρες παγάκια από το περιπτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...