Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα τελευταία χρόνια είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το Mionix Naos 7000 που χρησιμοποιώ. Αρκετά μεγάλο για την χερούκλα μου (>20εκ. από τη βάση της παλάμης), άνετο για τα δάχτυλα και εργονομικό.

Δυστυχώς τελευταία το middle click δεν αποκρίνεται πια και από τη στιγμή που δεν μπορώ να το φτιάξω ψάχνω για κάτι αντίστοιχο.

Έχετε δοκιμασμένο ποντίκι με παρόμοια χαρακτηριστικά που να καλύπτει ένα μπάτζετ μέχρι 50, μαξ 60€;

Αν πάλι έχετε κάποια ιδέα για να αναστήσω το middle click (που δεν είναι φύσημα αέρα ή χρήση κολλητηριού) καλοδεχούμενη 😅

Δημοσ.

Αντικατεστησε το διακοπτη. Googlαρε και βρες ποιον εχει και παραγγειλε απο ebay, η ανοιξε το και δες τι εχει. 

Σε ενα G403 που ειχα, ειχα αντικαταστησει τον αισθητηρα της ροδελας και ολα μια χαρα.

Φυσικα πρεπει να γνωριζεις να χειριζεσαι κολλητηρι. Το κοστος παντως ειναι αστειο.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Dantε είπε

Αντικατεστησε το διακοπτη. Googlαρε και βρες ποιον εχει και παραγγειλε απο ebay, η ανοιξε το και δες τι εχει. 

Σε ενα G403 που ειχα, ειχα αντικαταστησει τον αισθητηρα της ροδελας και ολα μια χαρα.

Φυσικα πρεπει να γνωριζεις να χειριζεσαι κολλητηρι. Το κοστος παντως ειναι αστειο.

Eίχα βρει ένα αντίστοιχο βίντεο που λέει πώς να το κάνεις και ποιον διακόπτη έχει (panasonic square micro switch) αλλά ούτε κολλητήρι έχω ούτε έχω πιάσει ποτέ στη ζωή μου 😶

Ο διακόπτης πάντως όντως στοιχίζει κάπου στα 25 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=2WnLqU7ES5M

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...