sdikr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δημόσιοι που δεν δήλωναν 2ες δουλειές (κυρίως χωράφια) για να μην πληρώνουν φόρους, αγρότες που προτιμούσαν τις επιδοτήσεις, μισθωτοί (εργολάβοι ΔΕΗ, και άλλων εταιρειών) που ζητούσαν/ζητάνε ακόμα φουσκωμένες αποδείξεις/τιμολόγια για να βάλουν κάτι και στην τσέπη, μαύρες δουλειές ως υπάλληλοι για να παίρνουν ταυτόχρονα και ταμείο ανεργειες, πιστωτικές κάρτες/δάνεια (αφορά και τις 2 μεριές), συνδικαλιστές (πάλι ΔΕΗ) που έδιναν κάρτες να χτυπάνε και ήταν σκόρπιοι στα μαγαζιά, υπερβολικά μεγάλοι μισθοί/συντάξεις/εφάπαξ κτλ κτλ κτλ Ο ΔΥ δεν είναι μισθωτός, είναι ΔΥ Μόλις τώρα, nlogginidis είπε Φίλε έχεις κάνει φορολογική δήλωση; Στα έξοδα δεν μπορούμε να περάσουμε τίποτα εκτός επιχείρησης. Δηλαδή τον υδραυλικό που φωνάζω στο σπίτι δεν μπορώ να βάλω την απόδειξη του στα έξοδα μου. Αυτό που λέω είναι να μπορούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ να τα περνάμε στα έξοδα. Θα δεις ως δια μαγείας να ζητάμε αποδείξεις παντού. Οχι είμαι πάνω απο 40 και δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση.....
Skrobo Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Διάβασε ξανά τι έχεις γράψει, όταν βγάλεις νόημα πες και σε εμάς Πω πω, έβαλα μια λέξη λάθος. Επρεπε να έχεις D.Litt για να πιάσεις το νόημα, έχεις δίκαιο.
sdikr Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 1 λεπτό πριν, Skrobo είπε Πω πω, έβαλα μια λέξη λάθος. Επρεπε να έχεις D.Litt για να πιάσεις το νόημα, έχεις δίκαιο. Τουλάχιστον κατάλαβες πως έχεις λάθος, κάτι είναι και αυτό
Skrobo Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μόλις τώρα, sdikr είπε Τουλάχιστον κατάλαβες πως έχεις λάθος, κάτι είναι και αυτό Η ερώτηση παραμένει όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις