solution1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Context: Έχω μία ανεξόφλητη επιστρεπτέα προκαταβολή των 1000€ Κάθε μήνα, μπαίνω στο e-banking μου και πληρώνω την προβλεπόμενη δόση (10,42€) Επειδή όμως οι δόσεις πάνε μέχρι το 2030, θα ήθελα να ενεργοποιήσω την αυτόματη καταβολή τους κάθε μήνα Πώς θα γίνει; Λογικά, θα πρέπει να ενεργοποιήσω μία πάγια εντολή Αν πάω να κάνω μία απλή εντολή, βλέπω τις βεβαιωμένες οφειλές προς ΔΟΥ Αν όμως επιλέξω πάγια εντολή, δεν το βγάζει Τι παίζει; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2023 από solution1
Skrobo Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Οταν πας να κάνεις πληρωμή (οχι πάγεια), δεν σε ρωτάει αν θες να ειναι ετεροχρονισμένη ή επαναλαμβανόμενη; 1
solution1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Ρωτάει αν θέλω να είναι ετεροχρονισμένη, όχι όμως και επαναλαμβανόμενη
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Το εψαχνα και εγω αυτο στην εθνικη αλλα φαίνεται οτι οι τραπεζες κοιμούνται. Αν το εχει βρει κανεις ας μας πει.
Skrobo Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Δημοσ. 28 Μαΐου 2023 Στην εθνική έχει κανονικά την επιλογή (Τουλάχιστον για το ΕΦΚΑ, δεν είχα κάτι σε βεβαιωμένη ΔΟΥ να δοκιμάσω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα