Προς το περιεχόμενο

What Laptop Should I Buy For Djing


Kosmas01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα! Είμαι σε μεγάλο δίλημμα για το τι λαπτοπ θα ήθελα να πάρω. Έχω ξεκινήσει και παίζω μουσική με DDJ 400 σε virtual dj, στο μαγαζί που παίζω το λαπτοπ είναι αρκετά αδύναμο και μερικές φορές κρασαρει το πρόγραμμα και γίνετε ο κακός χαμός. Θα ήθελα βάση γνώσεων σας ένα αρκετά οικονομικό που να μπορεί να τρέχει αποκλειστικά και μόνο το πρόγραμμα (χωρίς να υπάρχει καμία άλλη εφαρμογή στο Laptop) Ευχαριστώ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, panos spain είπε

Ο σωστός, ο πρόστυχος dj δεν νοείται να μην έχει μήλο. 

Δεν θα διαφωνήσω παντού μήλα βλέπουμε σε αυτό το κομμάτι. Αλλά δεν ξέρω για ποιο μηλο να πάω, σκεφτόμουν για mac του 16, είναι μια οικονομική λύση θεωρώ και λογικά θα μπορεί να τρέξει χωρίς προβλημα τα προγράμματα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι σωνει και καλα απαραιτητο το μηλο, μια χαρα βγαζεις δουλεια και με windows, προσωπικη μου (αυθαιρετη) γνωμη οι πιο πολλοι συναδελφοι το εχουν για τη μουρη παρα για να βγαλει δουλεια. Αλλα ας μη βγουμε εκτος θεματος.

Τι λαπτοπ ειναι αυτο που παιζεις τωρα και κρασαρει, τι specs εχει; Ποια εκδοση του virtual εχει; Ειναι αγορασμενη ή σπασμενη; Τρεχει αλλα πραγματα παραλληλα;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@lectorΈχει την τελευταία έκδοση virtual. Είναι αγορασμένη. Δεν τρέχει κάτι άλλο όσο είμαι στο λαπτοπ. Έχει Intel i5 8gb Ram και γραφικά της Intel νομίζω. Δεν είμαι σίγουρος καθώς είναι του μαγαζιού και δεν το χω στα χέρια μου. Μπορώ να διαθέσω μέχρι κ 500.

Επεξ/σία από Kosmas01
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...