Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ψάχνω γάντια σαν μία έξτρα προστασία για ηλεκτρολογικές εργασίες ( άλλαγμα καμίας πρίζας, τσεκ τον πίνακα κ.λ.π.) 

Κάνουν αυτά του 1νος ευρώ? 

Νιτριλίου ή latex ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι φυσικά.

Θέλετε τα μακριά, που είναι για εργασία ηλεκτρολόγου. Εκτός και αν εννοείτε για να ρίξετε τίποτα παροχές (και μόνον).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Όχι φυσικά.

Θέλετε τα μακριά, που είναι για εργασία ηλεκτρολόγου. Εκτός και αν εννοείτε για να ρίξετε τίποτα παροχές (και μόνον).

Aν καταφερεις να αλλάξεις πριζα με αυτα να μου πεις😂

.

Για τον ts

Αν θελεις να αλλαξεις πριζα ή κατι άλλο κατέβασε την παροχή ρεύματος 

Αν δεν είσαι και πολυ σίγουρος για το τι κάνεις φώναξε ηλεκτρολόγο 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις ηλεκτρολογικό γάντι για ν' αλλάξεις μία πρίζα. Και φυσικά τα νιτριλίου δεν είναι για ηλεκτρολογικές εργασίες, είναι για να κάνεις την καλλιόπη. Εσύ απλά μπορείς να κόψεις την παροχή από τον πίνακα του σπιτιού σου και να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς φόβο. Αν πάλι δε νιώθεις σίγουρος για το τι κάνεις (που το θεωρώ αρκετά πιθανό), φώναξε επαγγελματία. Το ρεύμα σκοτώνει πιο εύκολα απ' όσο πιστεύεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, johnny_pane είπε

Παιδιά ψάχνω γάντια σαν μία έξτρα προστασία για ηλεκτρολογικές εργασίες

17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Aν καταφερεις να αλλάξεις πριζα με αυτα να μου πεις😂

.

Για τον ts

Αν θελεις να αλλαξεις πριζα ή κατι άλλο κατέβασε την παροχή ρεύματος 

Αν δεν είσαι και πολυ σίγουρος για το τι κάνεις φώναξε ηλεκτρολόγο 

Δεν βλέπω πουθενά, αντιπρόταση όμως. Απλώς, το προφανές ("κατέβασε παροχή")...

Μάλλον δεν έχετε εργαστεί ποτέ σε εργοτάξιο σοβαρό να υποθέσω; Εγώ αυτό έχω δει να εφαρμόζεται (στην πράξη, όχι στο ιντερνέτ) και αυτό πρότεινα.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.

τα μονωτικά γάντια είναι για ηλεκτρολόγους και όχι για ιδιώτες, ένας ιδιώτης δεν έχει λόγο να τα φορέσει γιατί απαγορεύεται να εργάζεται υπό τάση. Και φυσικά είναι άβολα γιατί είναι χοντρά 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, johnny_pane είπε

Παιδιά ψάχνω γάντια σαν μία έξτρα προστασία για ηλεκτρολογικές εργασίες ( άλλαγμα καμίας πρίζας, τσεκ τον πίνακα κ.λ.π.) 

Κάνουν αυτά του 1νος ευρώ? 

Νιτριλίου ή latex ?

Προστασία απο το ρευμα θες ή για να μην λερωθείς;

Δημοσ.

Γαντια μιας χρησης λατεξ/νιτριλιου, κατσαβιδι ηλεκτρολογικο,πλαστικη σαγιοναρα/αθλητικο παπουτσι.

Εγω αυτα τα τρια χρησιμοποιω οταν σκαλιζω καμια πριζα,κανα φως.Πινακα δεν ακουμπαω για κανενα λογο γιατι θα μεινει η πολυκατοικια χωρις ρευμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...