Προς το περιεχόμενο

Σκούρο σημάδι στην οθόνη


Nickoulanes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα στο φόρουμ, αν γνωρίζει κανείς ας δώσει τα φώτα του, έχω ένα Lenovo Ideapad 5 Pro στο οποίο τώρα τελευταία παρατήρησα το σημάδι που φαίνεται στην εικόνα. Πολλές φορές, ανάλογα με την κλίση του lid γίνεται περισσότερο ή λιγότερο έντονο (όχι λόγω ότι έτσι το βλέπω λόγω κλίσης, αλλά όντως είναι εντονότερο μερικές φορές, άλλες φορές μπορεί να κάνει κάτι σαν στιγμιαίο τρεμόπαιγμα). Το λάπτοπ γενικά το προσέχω και δεν έχει πέσει/χτυπήσει ποτέ σε κανένα σημείο, οπότε μου προκαλεί απορία τι το προκάλεσε καθώς το λάπτοπ αγοράστηκε πριν 1,5 χρόνο, είναι εντός εγγύησης. Τι θεωρείται πως πρέπει να κάνω, υπάρχει περίπτωση να καλύπτει κάτι τέτοιο η εγγύηση? Γενικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα στο σημείο που βρίσκεται καθώς δεν με επηρεάζει, αλλά φοβάμαι πως θα εξαπλωθεί και τότε ίσως είναι αργά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IMG_20230602_201909-min.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Nickoulanes είπε

Το λάπτοπ γενικά το προσέχω και δεν έχει πέσει/χτυπήσει ποτέ σε κανένα σημείο, οπότε μου προκαλεί απορία τι το προκάλεσε καθώς το λάπτοπ αγοράστηκε πριν 1,5 χρόνο, είναι εντός εγγύησης.

Για αρχή μίλησε με την αντιπροσωπεία και στείλε τους και φωτογραφίες. Από αυτά που αναφέρεις, μάλλον κάτι γίνεται με την καλωδιοταινία. Πολύ πιθανόν, απλά να έχει φύγει από τη  θέση της. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...