Προς το περιεχόμενο

Συντονισμός τηλεχειριστηρίου κλιματιστικού


pinelia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα κλιματιστικό Aqua Thermal Aures των 12000btu, το οποίο αγόρασα πριν λίγα χρόνια από το Leroy Merlin (με 10 χρόνια εγγύηση) και αποδείχθηκε καλό. Το τηλεχειριστήριό του όμως είναι απλό με τις βασικές λειτουργίες.

Θέλω να συντονίσω ένα τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης (universal) με επιπλέον λειτουργίες, όπως το κλείδωμα υψηλότερης και χαμηλότερης θερμοκρασίας.
Δοκίμασα ένα φτηνό από τα Jumbo, που μου είπαν από άλλο κατάστημα ότι συνήθως συγχρονίζεται με όλα τα κλιματιστικά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Στη συνέχεια αγόρασα, μετά από υπόδειξη επίσης, το superior Airco plus με 4000 κωδικούς. Πολλοί μου είπαν ότι συντονίστηκε με πολύ παλιά κλιματιστικά αλλά και με κλιματιστικά όχι πολύ γνωστής μάρκας. Δυστυχώς δεν υπήρξε αποτέλεσμα ούτε και με αυτό.
Μήπως έχετε κάποια ιδέα αν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν συντονίζεται το δικό μου; κάνω κάτι λάθος ; (ακολουθώ φυσικά τις οδηγίες του προϊόντος). Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; Μήπως μπορούμε να βρούμε με ποιάς άλλης γνωστής μάρκας έχει την ίδια τεχνολογία; Συνήθως τα εξαρτήματα σ΄αυτές τις μάρκες προέρχονται από κάποια άλλη γνωστή βιομηχανία.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί τηλεχειριστήριο που να μπορώ να συντονίσω, μήπως υπάρχει έξυπνος θερμοστάτης ή κάποια άλλη συσκευή που μπορεί να συνδεθεί εξωτερικά και να κάνει την ίδια δουλειά; Θέλω να μπορώ να ορίσω ανώτερη και κατώτερη θερμοκρασία, για να μην γίνεται αλόγιστη χρήση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...