Προς το περιεχόμενο

Apodosi Mitrikis micro ATX(need help)


gkastros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kalispera

Tha ithela na matho an oi mitrikes megethus exun diafora stin apodosi tus apo autes p ine Full ATX.

Exo mia ECS 661fx-m gia P4 i opia theoritika ipostirizi polla pragmata.

Skeftome na agoraso enan kalo P4 kai tha ithela na matho an tha prepi (gia na exzo kales epidosis) na paro kai alo mobo.

Filos mu me Micro ATX mitriki kai p4 den ixe kai tis kaliteres epidosis. Ftei to sigekrimeno montelo i oles i Micro ATX exun provlima apodosis?

Episis iparxi kapio kalo (kai free) programma pu na kani benchmark sti mtriki?

Euxaristo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μεγεθος δεν παιζει καποιο ρολο στις επιδοσεις μιας μητρικης. Αυτο που παιζει σημαντικο ρολο ειναι το μοντελο και πιο συγκεκριμενα το chipset που εχει η μητρικη σου.

Η δικια σου μητρικη εχει το SiS 661FX. Απο αποψης συμβατοτητας μπορεις να βαλεις τη νεα γενια Ρ4(800FSB), παντως για Prescott δεν θα το ριψοκινδυνευα. Απο αποψη επιδοσεων προσωπικα πιστευω οτι τα chipset της intel ειναι κορυφαια και εχουν αρκετα καλυτερες επιδοσεις απο τα αντιστοιχα SIS και VIA χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενα για το δικο σου chipset. Αναλογα τη χρηση που κανεις και τις απαιτησεις μπορει να χρειαστει να αλλαξεις η οχι. Αν θες κατι κορυφαιο παντως σιγουρα θα πρεπει να πας σε intel 865-875

Για να κανεις benchmark μπορεις να χρησιμοποιησεις το Sisoft Sandra 2004, το aida32 για memory bench. και απο εκει και περα πας σε πιο εξειδικευμενα που δε νομιζω να ειναι free. Καποιο αλλο δωρεαν δεν μπορω να σκεφτω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...