akispara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Οταν παω να αντιγραψω καποιο cd το Nero το διαβαζει κανονικα δημιουργει image file και μολις παει να ξεκινησει την αντιγραφη μου βγαινει το μυνημα " drive is in use by another application " και σταματαει η ολη διαδικασια ... Φυσικα σκεφτηκα την περιπτωση υιου και εχω κανει on line test antivirus και ειναι καθαρος ο σκληρος .. οποιος ξερει κατι ?
Ceidkeeper Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 1) giati de to pas komatiasta.Kane prwta to image k meta parto k pshsto. h 2) on the fly den kanei?dokimase xwris image,isws paijei kateu8eian!!! kleise para8ura explorer h oti allo programma mporei pi8anws na xrhsimopoiei to drive.(sharing,ftp server..klp...) Elpizw na boh8hsa.Pes apotelesmata meta an 8es.
drm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Αν δεν πετύχει τπτ, δοκίμασε να κάνεις disample το IMAPI Service των XP, είναι το service που προσφέρει στο λειτουργικό τις δυνατότητας για CD-Writting από τον Windows Explorer. Είχε ακουστεί ότι δεν συνεργαζόταν καλά με το Nero. Βέβαια θα χάσεις την υποστήριξει CD-Burning από τον Explorer, αλλά δε νομίζω να σε απασχολεί. Επίσης υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν κάποια άλλα CD Writting Tools. Πάντως τα Nero - CloneCD - CloneDVD2 παίζουν στο δικό μου σύστημα με κλειστό το Service IMAPI Καλή Τύχη
akispara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Ευχαριστω πολυ παιδια , θα τα δοκιμασω και θα σας πω ....
accipio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2004 Από τη επίσημη σελίδα του Nero: http://www.nero.com/us/632010550016564.html Changes from Nero 6.0.0.15 to 6.0.0.19 Release Date: 10-01-2003 Bug Fixes Nero Burning ROM: Incompatibility with IMAPI which sometimes caused the error "Drive is in use by another application" to appear when attempting to burn is now solved Δοκίμασε λοιπόν να βάλεις μια πιο καινούρια έκδοση του Nero.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.