casabel Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2023 γνωριζει καποιος αν η nova βγαζει esim για ολα τα πακετα της?
Λύση geoavlonitis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Η απαντηση ειναι οχι. Δεν δινει πουθενα esim.
M A T R I X Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο δεν έχουν βγάλει τόσο καιρό;
lneam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, M A T R I X είπε Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο δεν έχουν βγάλει τόσο καιρό; δεν εχουν αγοραστικο ενδιαφερον απο τους πελατες τους !!!!! Στις 12/6/2023 στις 4:23 ΜΜ, geoavlonitis είπε Η απαντηση ειναι οχι. Δεν δινει πουθενα esim. χιουμοριστικα θα πω .... για να δωσουν πρεπει να εχουν !!!!!! Θελουν αλλα δεν εχουν stock .
TsiTheiaSu Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Απλά είναι κρίμα καθώς έτσι χάνουν κόσμο που θα επέλεγε συσκευές samsung και apple... Εκτός αυτό προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την nova και εκτός αυτό δίνουν και αρκετά οικονομικά δελεαστικές προτάσεις... Θα έβαζα οικογενειακό πακέτο, αλλά η γυναίκα μου έχει συσκευή που φέρει esim και για λόγους ασφαλείας (κλοπή) επιλέγουμε να μη βάλουμε φυσική Sim...
namos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε. Στις 16/8/2023 στις 2:44 ΜΜ, TsiTheiaSu είπε Απλά είναι κρίμα καθώς έτσι χάνουν κόσμο που θα επέλεγε συσκευές samsung και apple... Εκτός αυτό προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την nova και εκτός αυτό δίνουν και αρκετά οικονομικά δελεαστικές προτάσεις... Θα έβαζα οικογενειακό πακέτο, αλλά η γυναίκα μου έχει συσκευή που φέρει esim και για λόγους ασφαλείας (κλοπή) επιλέγουμε να μη βάλουμε φυσική Sim... Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε. Στις 16/8/2023 στις 2:44 ΜΜ, TsiTheiaSu είπε Απλά είναι κρίμα καθώς έτσι χάνουν κόσμο που θα επέλεγε συσκευές samsung και apple... Εκτός αυτό προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την nova και εκτός αυτό δίνουν και αρκετά οικονομικά δελεαστικές προτάσεις... Θα έβαζα οικογενειακό πακέτο, αλλά η γυναίκα μου έχει συσκευή που φέρει esim και για λόγους ασφαλείας (κλοπή) επιλέγουμε να μη βάλουμε φυσική Sim... Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε.
turbat0s Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 9:33 ΜΜ, namos είπε Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim Τελικά ακόμα τίποτα?
raid_av Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 On 10/10/2023 at 14:23, turbat0s said: Τελικά ακόμα τίποτα? Πηρα σημερα τηλ στην nova και μου ειπαν οχι
dream21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Λογικά απο τo τελος της μεθεπομενης εβδομαδας θα είναι διαθεσιμες ..ετσι μου ειπε φιλος που δουλευει σε nova
vasilegio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Κι εγώ πήρα τηλ. σήμερα το πρωί, δεν έχουν ιδέα πότε θα φέρουν e-sim
DarthElve Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Απο σήμερα 19/12 διατίθεται δωρεαν η esim για αντικατάσταση και νεες κινητες σε συμβολαια οικιακά κ εταιρικα. Για την ωρα οχι καρτοκινητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα