Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
13 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο δεν έχουν βγάλει τόσο καιρό; 

δεν εχουν αγοραστικο ενδιαφερον απο τους πελατες τους !!!!!

Στις 12/6/2023 στις 4:23 ΜΜ, geoavlonitis είπε

Η απαντηση ειναι οχι. Δεν δινει πουθενα esim.

χιουμοριστικα θα πω .... για να δωσουν πρεπει να εχουν !!!!!! Θελουν αλλα δεν εχουν stock .

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απλά είναι κρίμα καθώς έτσι χάνουν κόσμο που θα επέλεγε συσκευές samsung και apple... Εκτός αυτό προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την nova και εκτός αυτό δίνουν και αρκετά οικονομικά δελεαστικές προτάσεις... Θα έβαζα οικογενειακό πακέτο, αλλά η γυναίκα μου έχει συσκευή που φέρει esim και για λόγους ασφαλείας (κλοπή) επιλέγουμε να μη βάλουμε φυσική Sim... 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε.

Στις 16/8/2023 στις 2:44 ΜΜ, TsiTheiaSu είπε

Απλά είναι κρίμα καθώς έτσι χάνουν κόσμο που θα επέλεγε συσκευές samsung και apple... Εκτός αυτό προσωπικά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την nova και εκτός αυτό δίνουν και αρκετά οικονομικά δελεαστικές προτάσεις... Θα έβαζα οικογενειακό πακέτο, αλλά η γυναίκα μου έχει συσκευή που φέρει esim και για λόγους ασφαλείας (κλοπή) επιλέγουμε να μη βάλουμε φυσική Sim... 

Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε.

Στις 16/8/2023 στις 2:44 ΜΜ, TsiTheiaSu είπε

Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim σε συνδρομητές Συμβολαίου εταιρικής και οικιακής παροχής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Nova για να ενημερωθείτε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/9/2023 στις 9:33 ΜΜ, namos είπε

Τώρα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία E-sim

Τελικά ακόμα τίποτα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Απο σήμερα 19/12 διατίθεται δωρεαν η esim για αντικατάσταση και νεες κινητες σε συμβολαια οικιακά κ εταιρικα. Για την ωρα οχι καρτοκινητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...