Προς το περιεχόμενο

Ελαφρύ laptop για δουλειά σε εξωτερικό χώρο


manolis940

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω καταλήξει στο Lenovo YOGA Touch 7-14*OLED 2.8K Ryzen7-6800 16GB SSD512 αλλά είμαι ανοικτός αν έχει κάποιος κάποια καλύτερη ιδέα.

Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένα ultrabook το οποίο θα είναι ελαφρύ, κάτω από 1,5Kg με καλή αυτονομία 8+ ώρες να χει καλή και φωτεινή οθόνη μέχρι και κάτω απ' τον ήλιο έτσι ώστε να μπορώ να δουλεύω μαζί του σε ταράτσες, πυλώνες, να κάνω κάποιο έλεγχο δικτυακού εξοπλισμού και σε άλλα σημεία που ένα κοινό laptop των τριών κιλών με μεγάλη κατανάλωση κάνει αυτή την δουλειά δύσκολη.

Δεν θα μου έκανε κάποιο με Celeron Επεξεργαστή για παράδειγμα καθώς γι αυτή δουλειά χρειάζομαι μερικές φορές να τρέχω κάποια virtual machines για να κάνω διάφορους ελέγχους και προσομοιώσεις ή κάποιο docker.

Δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν στο Lenovo είναι η μικρή RAM(16GB) καθώς και ότι χρειάζεται BGA Rework station για να αναβαθμιστεί και ότι δεν υπάρχει full keyboard.

Έχετε δει κάτι καλύτερο στην αγορά σε αυτή την τιμή γι αυτή την χρήση; Να πούμε ότι θα αγοραστεί με τιμολόγιο, μπορεί να αγοραστεί και από την αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...