Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, πριν λίγες μέρες ανέβασα στο marketplace 2 κινητά για πώληση,βρήκα αγοραστή τα ήθελε και τα δύο και κλίνουμε συνάντηση χέρι με χέρι . Τα δίνω το απόγευμα,και το βράδυ στέλνω μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει ( και τα δύο ήταν λειτουργικά ) μου απάντησε μετά από 2 μέρες και λέει ότι έχουν θέμα αργούν να φορτίσουν κτλπ ,μου είπε να τα επιστρέψει αλλά δεν δέχτηκα. Μετά από αυτό μου είπε ότι θα πάει στη αστυνομία για απάτη , άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι θα με βρει και θα μάθει πού δουλεύω κτλπ.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; έχω όλες τίς συνομιλίες.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα 🙂

Επεξ/σία από Stivx
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αφου ηταν λειτουργικα και τα δυο οπως μας λες, εσυ γιατι εστειλες μηνυμα να δεις αν ειναι ολα καλα?

Πάντα στέλνω μήνυμα όταν πουλάω κάτι μετά από λίγες ώρες, αλλά το θέμα είναι ότι έβγαλε " πρόβλημα " μετά από 2 μέρες.

• Like 4
Δημοσ.

Οποτε μην ασχολεισαι αλλο. Τι θες να κανεις? να του κανεις μήνυση γιατι σε απειλει? τι απειλες δηλαδη σου ειπε?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αφου ηταν λειτουργικα και τα δυο οπως μας λες, εσυ γιατι εστειλες μηνυμα να δεις αν ειναι ολα καλα?

Δεν σκέφτομαι να πάω αστυνομίες κτλπ απλά μου την σπάει που έκοψα και αρκετά λεφτά για να βοηθήσω και βγαίνω και μαλακς, αναφέρω πάνω. Λέει ότι θα έρθει στη περιοχή μου και θα ρωτάει για μένα για να με βρει και τέτοια,δεν είναι ότι φοβάμαι η κάτι τέτοιο απλά μου φάνηκε περίεργο όλο αυτό και σίγουρα θα έχει κάποιος παρόμοιο θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Stivx είπε

Δεν σκέφτομαι να πάω αστυνομίες κτλπ απλά μου την σπάει που έκοψα και αρκετά λεφτά για να βοηθήσω και βγαίνω και μαλακς, αναφέρω πάνω. Λέει ότι θα έρθει στη περιοχή μου και θα ρωτάει για μένα για να με βρει και τέτοια,δεν είναι ότι φοβάμαι η κάτι τέτοιο απλά μου φάνηκε περίεργο όλο αυτό και σίγουρα θα έχει κάποιος παρόμοιο θέμα.

πουθενα δεν θα ερθει και κανεναν δεν θα ρωτησει. Απλα αλλαξε γνωμη και προσπαθησε μπας και τα πάρεις πίσω. 

Καθεστε και ασχολειστε με το FB.... Τυχερος ήσουν που πληρωθηκες. Οι γυφτοι κανουν νταραβερια απο το FB πια. Σε ελεύθερη πτωση βρισκεται το μέσο. Παρατημενο στην τύχη του, με ενα AI να αποφασιζει τι και ποιον εμφανίζει.

Επεξ/σία από andreaspA
  • Like 6
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

πουθενα δεν θα ερθει και κανεναν δεν θα ρωτησει. Απλα αλλαξε γνωμη και προσπαθησε μπας και τα πάρεις πίσω. 

Καθεστε και ασχολειστε με το FB.... Τυχερος ήσουν που πληρωθηκες. Οι γυφτοι κανουν νταραβερια απο το FB πια. Σε ελεύθερη πτωση βρισκεται το μέσο. Παρατημενο στην τύχη του, με ενα AI να αποφασιζει τι και ποιον εμφανίζει.

Δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη γιατί αυτή είναι η δουλειά μου , επισκευάζω κινητά και τα πουλάω. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το κινητό στις 2 μέρες που το είχε.  Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το FB αλλά έχω προσέξει ότι πουλάς πιο γρήγορα εκεί.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Stivx είπε

Καλημέρα παιδιά, πριν λίγες μέρες ανέβασα στο marketplace 2 κινητά για πώληση,βρήκα αγοραστή τα ήθελε και τα δύο και κλίνουμε συνάντηση χέρι με χέρι . Τα δίνω το απόγευμα,και το βράδυ στέλνω μήνυμα να δω αν είναι όλα εντάξει ( και τα δύο ήταν λειτουργικά ) μου απάντησε μετά από 2 μέρες και λέει ότι έχουν θέμα αργούν να φορτίσουν κτλπ ,μου είπε να τα επιστρέψει αλλά δεν δέχτηκα. Μετά από αυτό μου είπε ότι θα πάει στη αστυνομία για απάτη , άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα ότι θα με βρει και θα μάθει πού δουλεύω κτλπ.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; έχω όλες τίς συνομιλίες.

Ευχαριστώ και συγνώμη αν κούρασα 🙂

Λάθος που επικοινωνείς μετά την πώληση για την κατάσταση των συσκευών,δείχνει ότι κάτι φοβάσαι.

Αν σε ξαναενοχλήσει πες του ότι έστειλες τις απειλές στην αστυνομία.

3 λεπτά πριν, Stivx είπε

Δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη γιατί αυτή είναι η δουλειά μου , επισκευάζω κινητά και τα πουλάω. Δεν ξέρω τι έχει γίνει με το κινητό στις 2 μέρες που το είχε.  Έχεις δίκιο σε αυτό που λες με το FB αλλά έχω προσέξει ότι πουλάς πιο γρήγορα εκεί.

αυτός άλλαξε γνώμη ή πάει να σου παει λεφτά πίσω.Σε είδε μπόσικο και παέι να το εκμεταλλευτεί. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggos231 είπε

αν σε ξαναενοχλησει, ρωτα τον τι φορτιστη και καλωδιο χρησιμοποιει...

Η πρώτη απάντηση μου αυτή ήταν και μου λέει το γνήσιο, εντομεταξυ εγώ έχω καλώδιο από ugreen και φορτιζαν μια χαρά 😛

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λάθος που επικοινωνείς μετά την πώληση για την κατάσταση των συσκευών,δείχνει ότι κάτι φοβάσαι.

Δυστυχώς το κάνω σε όλους να δω αν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που πήραν. Δηλαδή αν μου έλεγε ότι έχει αυτό το θέμα που λέει το βράδυ θα είχα γυρίσει τα χρήματα πίσω.

Λάθος μου εξαρχής που δεν είπα ότι δεν δέχομαι επιστροφές.

Μίλησα χθες με ένα φίλο αστυνομικό και μου είπε δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα,απλά ήθελα να ακούσω και λίγο γνώμες από εδώ.

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

αυτός άλλαξε γνώμη ή πάει να σου παει λεφτά πίσω.Σε είδε μπόσικο και παέι να το εκμεταλλευτεί. 

Μου το είχε ξανακάνει ένας πιτσιρικάς που χρειαζόταν λεφτά και ήθελε να επιστρέψει το κινητό, του είπα ότι δεν δέχομαι επιστροφές και έληξε εκεί.

Δημοσ.

Το ότι έστειλε να ρωτήσει δε συνεπάγεται ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του απαραίτητα.

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έδωσες και φορτιστές μαζί με τις συσκευές και αν ναι, αν εσύ είχες παρόμοιο πρόβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ ήθελα να ρωτήσω αν έδωσες και φορτιστές μαζί με τις συσκευές και αν ναι, αν εσύ είχες παρόμοιο πρόβλημα.

Όχι δεν έδωσα, αλλά με το δικό μου φορτιστή ήταν όλα καλά (όχι γνήσιος).

3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Το ότι έστειλε να ρωτήσει δε συνεπάγεται ότι έχει λερωμένη τη φωλιά του απαραίτητα.

Ισχύει,αν είχα λερωμένη τη φωλιά δεν θα έγραφα εδώ. Επίσης να πω ότι το ένα κινητό το ήθελε για τη κόρη της μου πρέπει να ήταν με το ζόρι 5-6 χρονών, οπότε σε 2 μέρες θα έχει φάει καλές τούμπες..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Φυσικά και δεν συνεπάγεται κάτι τέτοιο.Στο μυαλό ενός παλιανθρώπου όμως δείχνει ότι μπορεί να τον εκμεταλλευτεί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stivx είπε

Όχι δεν έδωσα, αλλά με το δικό μου φορτιστή ήταν όλα καλά (όχι γνήσιος).

Ισχύει,αν είχα λερωμένη τη φωλιά δεν θα έγραφα εδώ. Επίσης να πω ότι το ένα κινητό το ήθελε για τη κόρη της μου πρέπει να ήταν με το ζόρι 5-6 χρονών, οπότε σε 2 μέρες θα έχει φάει καλές τούμπες..

Σε πληροφορω οτι ο δικος μου που δεν ειναι ουτε 3ων, το κινητο του το προσεχει σιγουρα περισσοτερο απο την μανα του, αλλα και ισως απο εμένα. Δεν χαλανε τα κινητα απο τις τουμπες πια. Αν το κινητο δεν φορτιζει , κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα με την μπαταρια, και αυτο δεν ειναι αποτελεσμα τουμπας. 

Ειπες οτι η δουλεια σου ειναι αυτη. Θεωρω λοιπον οτι το τηλεφωνο ηταν ελεγμενο. Σε καθε περιπτωση, αν ειναι πραγματικα δουλεια, εγω θα επικοινωνουσα με τον πελατη μου να μαθω τι παραπονο εχει.

Αν λεγοντας δουλεια εννοεις οτι βρισκεις/αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα, ψιλοεπισκευαζεις στο τραπεζι της κουζινας κανενα πλαστικο και βγαζει μαύρο χαρτζιλικι απο το ΦΒ... τοτε ειναι αλλο θεμα!

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Σε πληροφορω οτι ο δικος μου που δεν ειναι ουτε 3ων, το κινητο του το προσεχει σιγουρα περισσοτερο απο την μανα του, αλλα και ισως απο εμένα. Δεν χαλανε τα κινητα απο τις τουμπες πια. Αν το κινητο δεν φορτιζει , κατα πασα πιθανοτητα εχει προβλημα με την μπαταρια, και αυτο δεν ειναι αποτελεσμα τουμπας. 

Δεν μιλάω για αυτό το θέμα που αναφέρει με την μπαταρία, εγώ λέω αν δεχτώ ένα κινητό που το έχω δώσει σε καλή κατάσταση σε κακή κατάσταση πως θα μπορέσω να το πουλήσω μετά;

3 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Ειπες οτι η δουλεια σου ειναι αυτη. Θεωρω λοιπον οτι το τηλεφωνο ηταν ελεγμενο. Σε καθε περιπτωση, αν ειναι πραγματικα δουλεια, εγω θα επικοινωνουσα με τον πελατη μου να μαθω τι παραπονο εχει.

Εξήγησα τι παράπονο έχει, αλλά δεν μιλάμε για τη δουλειά μου εδώ λέμε για την αγγελία που ανέβασα. Οπότε αυτόματα δεν είναι πελάτης μου .

4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Αν λεγοντας δουλεια εννοεις οτι βρισκεις/αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα, ψιλοεπισκευαζεις στο τραπεζι της κουζινας κανενα πλαστικο και βγαζει μαύρο χαρτζιλικι απο το ΦΒ... τοτε ειναι αλλο θεμα!

Το κάνω σπίτι έχω όλα τα εργαλεία που χρειάζονται, δεν νομίζω να θεωρείτε "μαύρο χαρτζιλίκι αυτό" 😜

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...