PrettyNose Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Το πρόβλημα δεν είναι η φασαρία, ειναι τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και μέσα σε αυτά και το δικό μου. Συνεχώς πηγαίνει η μπάλα στον προφηλακτήρα, πλαινές πόρτες κτλ. Στο εντωμεταξύ οι γόνεις κάθονται στο μπαλκόνι, πίνουν καφέ και τα κοιτάνε αντί να τα πάνε στα πάρκο που είναι στα 20 μέτρα από το σπίτι η σε κάποιο από τα mini γηπεδάκια που έχουμε στην περιοχή. Δοκίμασα να πω τους γονείς αλλά δεν έβγαλε πουθενά είπαν παιδιά είναι δεν μπορω να κάνω κάτι, θέλουν να παίξουν και άλλα τέτοια όταν όμως τους είπα γιατί δεν τα πάτε στο πάρκο είπαν οτι φοβούνται τον κορονοιο... την δικαιολογία την είχαν έτοιμη. Οι υπόλοιποι γείτονες δεν το δίνουν σημασία, αυτή την βδομάδα το αμάξι το πάρκαρα μακριά, περιμένω πότε θα σπάσουν κανένα καθρέφτη ή θα κάνουν κανένα βαθούλωμα και θα αρχίζουν να φωνάζουν. Γνωρίζω για την αστυνομική διάταξη 3/1996 και ότι απαγορεύει κάθε παιχνίδι με μπάλα στις πλατείες, δρόμους, κοινόχρηστους χώρους αλλά φαίνεται υπερβολικό. Είναι κρίμα γιατί όλο αυτό γίνεται από την τεμπελειά και την αναισθησία των γονιών...
Dinos1973 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Πολυ απλο παρκαρε καπου αλλου!!!!! ευτυχως που παιζουν στην πλατεια και οχι με τηλεφωνα!!! 4 3 6
filipprin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εσυ στην πλατεια πως παρκαρεις ???Εγω οταν λες πλατεία εχω μια πολυ συγκεκριμενη εικονα στο μυαλο μου οπου γυρω απο αυτην υπαρχει κινηση .Και ζω στην Ηλιουπολη που εχει τις περισσοτερες πλατείες στη Ελλαδα Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2023 από filipprin
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Τα αυτοκίνητα που παρκάρουν στον δρόμο διατρέχουν καθε στιγμη και λεπτό κάποιον κίνδυνο. Πάρκαρε αλλου 3
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δεν θα σταματήσουν να παίζουν ούτε αν σπάσουν κάτι. Αν έρθει κανένας και φωνάξει θα πάνε οι γονείς να υπερασπιστουν τα παιδιά και να του πουν τις ίδιες δικαιολογίες. Παρκαρε αλλού το αμάξι να έχεις την ησυχία σου, όχι μόνο δεν θα βρεις λύση αλλά και τον μπελά σου. Κλήση στην αστυνομία μπορείς να κάνεις αλλά αμφιβάλλω αν ασχοληθούν να στείλουν περιπολικό, και να έρθει κάτι μετά από μερικές μέρες πάλι θα πάνε να παίζουν.
Joshua21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2023 1 hour ago, PrettyNose said: Δοκίμασα να πω τους γονείς αλλά δεν έβγαλε πουθενά είπαν παιδιά είναι δεν μπορω να κάνω κάτι, θέλουν να παίξουν και άλλα τέτοια Πέτα και εσύ τότε μια μπάλα (αλλά βάρους) στα δικά τους αυτοκίνητα, και αν σου πουν κάτι πες και εσύ "παιδί είμαι, θέλω να παίξω" και άλλα τέτοια. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Μπορούν τα παιδιά να κλωτσήσουν την μπάλα τόσο δυνατά ώστε να κάνουν όντως ζημιά στο αμάξι? Ειλικρινά ρωτάω. Ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου κοπανάνε το αμάξι αλλά άμα δεν είναι εύκολο να το αποφύγω θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μήπως είμαι υπερβολικός
rus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Μπορούν τα παιδιά να κλωτσήσουν την μπάλα τόσο δυνατά ώστε να κάνουν όντως ζημιά στο αμάξι? Ειλικρινά ρωτάω. Ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου κοπανάνε το αμάξι αλλά άμα δεν είναι εύκολο να το αποφύγω θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μήπως είμαι υπερβολικός Εγω οταν ημουν παιδι και εκανα ποδηλατο στη γειτονια, υπηρχε διπλα ενα μαγαζι που πουλαγε αυτοκινητα και συνηθιζα να περναω αναμεσα τους. Ο μαγαζατορας με εβλεπε με τρομο (καθως το ποδηλατο ηταν τεραστιο, μια αντικα και δυσαναλογη με το μποϊ μου) αλλα τι να πει ο ανθρωπος, ειχε και καλες σχεσεις με το πατερα μου. Μια φορα οπως περνουσα τρακαρα ενα και αφησα σημαδι. Βγηκε εξω ο μαστορας και το συζητησαμε πολιτισμενα. Εκτοτε ποδηλατουσα αναμεσα στα αμαξια του μόνο οταν το καταστημα ηταν κλειστο👍 Θυμαμαι τουλαχιστον αλλη μια φορα που ειχα αφησει σημαδι με το ποδηλατο και αλλη μια απο χαλικι οταν παιζαμε πετροπολεμο με τα αλλα παιδια της γειτονιας.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, rus είπε Εγω οταν ημουν παιδι και εκανα ποδηλατο στη γειτονια, υπηρχε διπλα ενα μαγαζι που πουλαγε αυτοκινητα και συνηθιζα να περναω αναμεσα τους. Ο μαγαζατορας με εβλεπε με τρομο (καθως το ποδηλατο ηταν τεραστιο, μια αντικα και δυσαναλογη με το μποϊ μου) αλλα τι να πει ο ανθρωπος, ειχε και καλες σχεσεις με το πατερα μου. Μια φορα οπως περνουσα τρακαρα ενα και αφησα σημαδι. Βγηκε εξω ο μαστορας και το συζητησαμε πολιτισμενα. Εκτοτε ποδηλατουσα αναμεσα στα αμαξια του μόνο οταν το καταστημα ηταν κλειστο👍 Θυμαμαι τουλαχιστον αλλη μια φορα που ειχα αφησει σημαδι με το ποδηλατο και αλλη μια απο χαλικι οταν παιζαμε πετροπολεμο με τα αλλα παιδια της γειτονιας. Το ποδήλατο που είναι ένα μάτσο σίδερα και κατά τόπους αιχμηρά είναι σίγουρα πολύ επικίνδυνο να αφήσει γρατζουνιές. Καμία σχέση με την μπάλα δλδ 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Μπορούν τα παιδιά να κλωτσήσουν την μπάλα τόσο δυνατά ώστε να κάνουν όντως ζημιά στο αμάξι? Ειλικρινά ρωτάω. Ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου κοπανάνε το αμάξι αλλά άμα δεν είναι εύκολο να το αποφύγω θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μήπως είμαι υπερβολικός Εχω σπασει εγω καθρεφτη με μπαλα,στα 13 μου. Συμπτωματικα ηταν ενος καθηγητη μου,οποτε δε με ενοιαξε ιδιαιτερα τοτε. Επισης,το αμαξι ηταν yugo,οποτε παιζει να κοστιζε ο καθρεπτης οσο το αμαξι,η το αντιστροφο.
nickol-us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 "Παιδιά είναι, τι να κάνουν;", φράση που εύκολα λέγεται. Ας πιω εγώ την καφεδάρα μου κι άσε το μ@λακισμένο να ξελυσάξει! Δυστυχώς οι περισσότεροι λειτουργούν έτσι. Στην παιδική χαρά που πηγαίνω τα παιδιά (δημοτικού), μαζεύονται και παίζουν μπάλα(μαζί και ο μικρός μου), παράτυπα φυσικά αφού δεν επιτρέπεται η μπάλα εντός παιδικής. Όταν λοιπόν έρθουν μικρά παιδιά(προσχολικής ηλικίας), που κινδυνεύουν να φάνε καμία μπαλιά, μαζεύω τον μικρό. Θέλω να σας πω ότι όλοι με κοιτάνε σαν κακούργο και εξωγήινο! Ο μικρός δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί του απαγορεύεται να παίξει μπάλα όταν παίζουν όλοι οι υπόλοιποι! Και κάπως έτσι φτάνουμε στο, "εγώ θα σώσω τον κόσμο", "ας κάνουν οι άλλοι αυτά που πρέπει", "παιδιά είναι" κοκ. Η δικαιολογία έτοιμη, κάνεις δεν κοιτάει την καμπούρα του, ζητάει μόνο τα δικαιώματα του, αυτά που θεωρεί ότι δικαιούται αλλά ο ίδιος δεν τηρεί για τους άλλους! Δυστυχώς, στη χώρα που γεννήθηκε ο πολιτισμός, σήμερα δεν υπάρχει! 8 1
dtk-386 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Μπορούν τα παιδιά να κλωτσήσουν την μπάλα τόσο δυνατά ώστε να κάνουν όντως ζημιά στο αμάξι? Ειλικρινά ρωτάω. Ούτε εμένα θα μου άρεσε να μου κοπανάνε το αμάξι αλλά άμα δεν είναι εύκολο να το αποφύγω θα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο μήπως είμαι υπερβολικός oι λαμαρίνες στα αυτοκίνητα είναι ψεύτικες πλέον , ένα σουτ απευθείας στην πόρτα έχει κάνει βαθούλωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις