Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία βίντεο.


aggelos255

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην ομάδα.

Θα ήθελα να μου συστήσετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στο οποίο θα μπορώ να κόβω η να προσθέτω(ενώνω) βίντεο η και φωτογραφίες.

Ιδανικό θα ήταν να μπορώ να προσθέτω και μουσική στο background.

Η συσκευή που θα χρησιμοποιηθεί είναι ένα λάπτοπ lenovo e485 με επεξεργαστή ryzen5 2500u και 8gb ram.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υγ. Είμαι άσχετος από αυτά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, aggelos255 είπε

Γνωριζεις αν το λάπτοπ μούμια το σηκώσει

Το ..."λάπτοπ μούμια" δεν ξέρω τι θα σηκώσει αλλά το lenovo δεν θα έχει θέμα να τρέξει το πρόγραμμα, αν και βρίσκεσαι λίγο κάτω από τα bare minimum specs που είναι ο ryzen 3600.

Το πρόβλημα με αυτά τα προγράμματα δεν είναι όμως αν "tr;ejoyn" σε ένα σύστημα αλλά πως θα συμπεριφερθούν κατά την διαδικασία του editing και κάποιον ρόλο παίζει και το υλικό που θα χρησιμοποιείς. Δηλαδή αν το θέλεις για 4k editing δεν... :( ούτε για 1080p/720p θα είναι άνετο. Μάλλον για 480p το βλέπω και εννοείται ότι ξεχνάς τους δυνατούς codecs και μένει σε divx/h264 και αυτά με αρκετή υπομονή.

17 ώρες πριν, aggelos255 είπε

θα χρειαστώ έξτρα ραμ;

Υπάρχει ένα κανόνας για την RAM. Όσο περισσότερη τόσο καλύτερα. Το davinci θέλει 16gb το ελάχιστο αλλά πιστεύω και με 8gb θα μπορέσεις να δουλέψεις τις βασικές λειτουργίες.

 

Όςον αφορά τώρα το αρχικό σου ερώτημα, εγώ θα έλεγα να πας σε κάτι σαν το vsdc για το οποίο καλύπτεις τις βασικές απαιτήσεις για hd editing. Το δουλεύει ένα φίλος για απλά πράγματα όπως αυτά που θέλεις κι εσύ και είναι ευχαριστημένος.

EDIT:

Να προσθέσω επίσης και το δωρεάν movie maker της microsoft που ερχόταν με το windows essentials 2012 και μπορείς να το κατεβάσεις από το παρακάτω Ελληνική blog. Το έχω κατεβάσει κι εγώ από εκεί και δουλεύει κανονικά, απλά στην εγκατάσταση πας επιλεκτική εγκατάσταση και να ξετσεκάρεις ότι έχει επιπλέον και να αφήσεις μόνο την συλλογή φωτογραφιών και movie maker.

https://prosopiki-apopsi.blogspot.com/2017/07/download-windows-movie-maker-2012-full.html

Είναι σούπερ για απλές δουλειές. Υπάρχει επίσης στο microsoft store το Clipchamp που η ms το θεωρεί σαν την εξέλιξη του movie maker.

 

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άτιμο τ9.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Αυτο που θέλω να κάνω είναι δημιουργία βίντεο μικρού μήκους για το youtube.Ξερω ότι το λάπτοπ είναι λίγο παλιό αλλά μέχρι να στήσω νέο σύστημα είναι αυτό που έχω εύκολα προσβάσιμο.

Υπάρχει και ένας mac με ι5 8600 και 8 gb ram.Πιστευεις θα είμαι πιο άνετος εκεί;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...