mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπερα παιδια! ειναι να δωσω διπλωματικες εξετασεις στο υπουργειο πολιτισμου και απαιτειτε η ταυτοτητα, την ταυτοτητα δεν μπορεσα να την βρω και πηρα μαζι μου μια φωτοτυπια της ταυτοτητας! λετε να το δεχτουν η δεν θα με αφησουν να δωσω εξετασεις? θα εχω προβλημα? 1
fragos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) https://wallet.gov.gr/ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από fragos 1 1
filip123go Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Περνά την ταυτότητα σου στο κινητό για να είσαι 100% καλυμμένος.
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 δεν εχω τους κωδικους να μπω, η φωτοτυπια δεν κανει δηλαδη?
rodosf1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, mariannapapad είπε δεν εχω τους κωδικους να μπω, η φωτοτυπια δεν κανει δηλαδη? οχι. Εναλλακτικά Δίπλωμα οδήγησης ή πιστοποιητικό ταυτοπροσωπιας από ΚΕΠ. Η ταυτότητα βγαίνει σε 10 λεπτά πάντως η νέα. Αλλά τι να λέμε τώρα...
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 30 λεπτά πριν, mariannapapad είπε Καλησπερα παιδια! ειναι να δωσω διπλωματικες εξετασεις στο υπουργειο πολιτισμου και απαιτειτε η ταυτοτητα, την ταυτοτητα δεν μπορεσα να την βρω και πηρα μαζι μου μια φωτοτυπια της ταυτοτητας! λετε να το δεχτουν η δεν θα με αφησουν να δωσω εξετασεις? θα εχω προβλημα? Ψαξε να την βρεις.Αλλιώς τρέχα να βγάλεις νέα. Αλλωστε θα σου χρειαστεί την Κυριακή για να ψηφίσεις. Πως χάνετε τέτοια σημαντικά έγγραφα............... 2
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο αυτα, βιαζομουνα να φυγω γιατι επρεπε να παω αθηνα για να δωσω, και δινω σημερα!!ταυτοτητα καινουρια δεν θελω να βγαλω γιατι θα την βρω, αρα τσαμπα θα παω, δεν θα με αφησουν να δωσω μαλλον.. @Ukforthemoment δεν μενω αθηνα και εφτασα το πρωι για να παω να δωσω εξετασεις, δεν ειχα χρονο να την βρω.. εχω ανχωθει τωρα ακομα πιο πολυ με αυτα που με λετε, να μην παω καθολου?? δεν θα το δεχτουν σε καμια περιπτωση??
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, mariannapapad είπε δεν προλαβαινω να κανω τιποτα απο αυτα, βιαζομουνα να φυγω γιατι επρεπε να παω αθηνα για να δωσω, και δινω σημερα!!ταυτοτητα καινουρια δεν θελω να βγαλω γιατι θα την βρω, αρα τσαμπα θα παω, δεν θα με αφησουν να δωσω μαλλον.. @Ukforthemoment δεν μενω αθηνα και εφτασα το πρωι για να παω να δωσω εξετασεις, δεν ειχα χρονο να την βρω.. εχω ανχωθει τωρα ακομα πιο πολυ με αυτα που με λετε, να μην παω καθολου?? δεν θα το δεχτουν σε καμια περιπτωση?? Αφού είσαι εκεί θα πας και θα δεις.Τι να σου πούμε εμεις στο αν θα την δεχτούν ή όχι. Καλή τύχη. Και ενημέρωσε αν θες τι έγινε.
mariannapapad Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 @Ukforthemoment ευχαριστω πολυ παντως για της απαντησεις σας, φοβαμαι μην γινω ρεζιλη.. αλλα στο χειροτερο τι θα μπορουσε να γινει? θα πουνε δεν μπορεις να δωσεις και θα φυγω οπως ηρθα... τεσπα θα παω και ο θεος βοηθος..
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, mariannapapad είπε @Ukforthemoment ευχαριστω πολυ παντως για της απαντησεις σας, φοβαμαι μην γινω ρεζιλη.. αλλα στο χειροτερο τι θα μπορουσε να γινει? θα πουνε δεν μπορεις να δωσεις και θα φυγω οπως ηρθα... τεσπα θα παω και ο θεος βοηθος.. Καλή τύχη.
nick_souvlaki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάρε τηλέφωνο τον λογιστή σου να σου δώσει τους κωδικούς του taxis να μπεις (για το gov wallet). Αυτός θα τους έχει σίγουρα αποθηκευμένους. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από nick_souvlaki 1
gx2 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, mariannapapad είπε δεν εχω τους κωδικους να μπω, η φωτοτυπια δεν κανει δηλαδη? Δεν έχεις τρόπο να βρεις τους κωδικούς; Αν τους βρεις έχεις αυτόματα και ταυτότητα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2023 από gx2
rodosf1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Κωδικοί gov gr δεν θα βοηθήσουν καθως στις εξετάσεις δεν είναι αποδεκτά στην αίθουσα κινητά τηλέφωνα, κ η ταυτοπροσωπια ελεγχεται εντός της αίθουσας. Οπότε θα έχει παραδόσει το κινητό κλειστό εκτός της αίθουσας, δώρον άδωρο δλδ.
greekfragma Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 δε καταλαβαίνω γιατί απορείτε. αγοράζει χωρίς απόδειξη για σκόντο στη τιμή αλλά μετά γκρινιάζει που ο μαγαζάτορας δε δέχεται επιστροφή χωρίς απόδειξη. λογικά θα έρθει να γκρινιάξει που δε την άφησαν να δώσει και διπλωματικές εξετάσεις υπουργείου χωρίς ταυτότητα. σε κάνα μήνα θα έχει θρεντ οτι δε την αφήνουν να πετάξει με αεροπλάνο αν δεν έχει το εισητήριο.
Basilhs23___ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Πάρε τηλέφωνο κάποιον υπεύθυνο από τον φορέα μήπως να τους ενημερώσεις ότι δεν έχεις ταυτότητα και τι μπορεί να γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα