Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, jimis98 είπε να ανοίξω λογαριασμό εννοείς την εφαρμογή της what's up? η εφαρμογή του wu μπορεί να σου ζητάει απο καιρό σε καιρό σμς για σύνδεση με την λογαριασμό.Μου το κάνει εμένα ,ίσως να φταίει που ειμαι εξωτερικό; Εχει το https://www.cosmote.gr/hub/ που μπορείς να κάνεις ανανέωση κλπ.Το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές στο παρελθόν.Eπίσης και απο την εφαρμογή cosmote μπορείς να το διαχειριστείς. Η vodafone/cu πάλι έχει σελίδα για την διαχείριση που εκτός απο σμς μπορεί να σου στέλνει τον κωδικό σε email .Δεν έχω βρει επιλογή email στην cosmote.
jimis98 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε η εφαρμογή του wu μπορεί να σου ζητάει απο καιρό σε καιρό σμς για σύνδεση με την λογαριασμό.Μου το κάνει εμένα ,ίσως να φταίει που ειμαι εξωτερικό; Εχει το https://www.cosmote.gr/hub/ που μπορείς να κάνεις ανανέωση κλπ.Το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές στο παρελθόν.Eπίσης και απο την εφαρμογή cosmote μπορείς να το διαχειριστείς. Η vodafone/cu πάλι έχει σελίδα για την διαχείριση που εκτός απο σμς μπορεί να σου στέλνει τον κωδικό σε email .Δεν έχω βρει επιλογή email στην cosmote. και εμένα κάποιες φορές με πετάει και πρέπει να περάσω τον αριθμό ξανά 1
MessengerOfGood Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 17 hours ago, jimis98 said: να ανοίξω λογαριασμό εννοείς την εφαρμογή της what's up? Ευχαριστώ. Έβαλα ένα TP-LINK Archer MR600 με SIM WhatsUp. Μια χαρά όλα.
jimis98 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ευχαριστώ. Έβαλα ένα TP-LINK Archer MR600 με SIM WhatsUp. Μια χαρά όλα. περνει vpn? τι αλλη διαδικασια εκανες εκτος απο το να απενεργοποιησεις τον κωδικο?
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου On 22/09/2025 at 13:09, jimis98 said: για να μην ανοίγω νεο ποστ,θα ήθελα να μου πρότεινε κάποιο ρουτερ 4g γύρω στα 50 ευρώ και αν περνει και vpn ακόμα καλύτερα την κάρτα σιμ για να την ανανεώνω και να βάζω το πρόγραμμα,πρέπει να την βγάζω από το ρουτερ και να μπαίνει σε κινητό? σε φτηνες τιμες και να ειναι επωνυμα θα πηγαινα tp link. οχι δεν βγαζεις καρτα.απο το app οπως κανεις και στο κινητο σου. On 22/09/2025 at 13:33, jimis98 said: να ανοίξω λογαριασμό εννοείς την εφαρμογή της what's up? οποια εφαρμογη χρησιμοποιει η καρτα και ο παροχος που εχεις. 23 hours ago, Ukforthemoment said: η εφαρμογή του wu μπορεί να σου ζητάει απο καιρό σε καιρό σμς για σύνδεση με την λογαριασμό.Μου το κάνει εμένα ,ίσως να φταίει που ειμαι εξωτερικό; Εχει το https://www.cosmote.gr/hub/ που μπορείς να κάνεις ανανέωση κλπ.Το έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές στο παρελθόν.Eπίσης και απο την εφαρμογή cosmote μπορείς να το διαχειριστείς. Η vodafone/cu πάλι έχει σελίδα για την διαχείριση που εκτός απο σμς μπορεί να σου στέλνει τον κωδικό σε email .Δεν έχω βρει επιλογή email στην cosmote. δεν θυμαμαι αλλα καποy το εχω δει να μπορεις να στειλεις sms. το εχω δει σε usb stick σιγουρα που το software σε αφηνε να στειλεις sms. δεν εχω δει αν σε router μπορεις να κανεις κατι.δεν το εχω προσεξει παροτι εχουν περασει τοσα router 4g/5g απο τα χερια μου 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Πριν λίγες μέρες πήρα το https://www.skroutz.gr/s/44944713/Strong-4G-LTE-Asyrmato-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html εδώ Αγγλία απο το ebay https://www.ebay.co.uk/itm/275955742433 στις £40 Γενικά ειμαι σε δύσκολη περιοχή και δεν έχω να συγκρίνω με άλλο ,στην Ελλάδα εχω το https://www.amazon.co.uk/dp/B0CTCZLFX7?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 Σίγουρα το tplink συνδέεται πολύ πιο γρήγορα στο δίκτυο κινητής απο το strong.Και κοντά ένα χρόνο δεν έχει βγάλει κάτι. Reboot κάνει μόνο όταν πέσει το ρευμα.Και έχει καλές ταχύτητες με vodafone giga wifi κάρτα.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, jimis98 said: και εμένα κάποιες φορές με πετάει και πρέπει να περάσω τον αριθμό ξανά Μπορει να το εχουν κανει για θεμα ασφαλειας ειδικα αν εχεις να μπεις καιρο.εκτος αν σε Pc καποιος κανει τιποτα clear cookies, temporary internet files κτλ ή σε κινητο αν κανει καποιος clear data.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν θυμαμαι αλλα καποy το εχω δει να μπορεις να στειλεις sms. το εχω δει σε usb stick σιγουρα που το software σε αφηνε να στειλεις sms. δεν εχω δει αν σε router μπορεις να κανεις κατι.δεν το εχω προσεξει παροτι εχουν περασει τοσα router 4g/5g απο τα χερια μου Σε stick της wind το θυμάμαι και εγώ αυτό,να λαμβάνει τουλάχιστον sms .Στα απο πάνω που έβαλα δεν έχω βρει κάτι.
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 59 minutes ago, Ukforthemoment said: Σε stick της wind το θυμάμαι και εγώ αυτό,να λαμβάνει τουλάχιστον sms .Στα απο πάνω που έβαλα δεν έχω βρει κάτι. σε stick σιγουρα ειχε το προγραμμα.στα router ειλικρινα δεν το εχω προσεξει.εκανα και Review τα fritz και δεν το θυμαμαι αν το ειδα καπου 1
jimis98 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε σε φτηνες τιμες και να ειναι επωνυμα θα πηγαινα tp link. οχι δεν βγαζεις καρτα.απο το app οπως κανεις και στο κινητο σου. οποια εφαρμογη χρησιμοποιει η καρτα και ο παροχος που εχεις. δεν θυμαμαι αλλα καποy το εχω δει να μπορεις να στειλεις sms. το εχω δει σε usb stick σιγουρα που το software σε αφηνε να στειλεις sms. δεν εχω δει αν σε router μπορεις να κανεις κατι.δεν το εχω προσεξει παροτι εχουν περασει τοσα router 4g/5g απο τα χερια μου τα cudy δεν θα τα πρότεινες? 1 ώρα πριν, poulinos είπε Μπορει να το εχουν κανει για θεμα ασφαλειας ειδικα αν εχεις να μπεις καιρο.εκτος αν σε Pc καποιος κανει τιποτα clear cookies, temporary internet files κτλ ή σε κινητο αν κανει καποιος clear data. συχνά μπαίνω στην εφαρμογή του κινητού
dmpatanis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Θελω στο εξοχικό να βαλω ενα router με sim απο what up της cosmote για να εχουμε internet 5 ατομα. Θα πρεπει να μπει εξω κατω απο κιοσκι χωρις να βρεχετε γιατι μεσα λογω πετρινων τοιχων δεν εχω καλο σημα. Ποιο μου προτείνετε να αγορασω αλλα μην δωσω και πολλα χρηματα. Ευχαριστώ.
geodiv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 24/9/2025 στις 9:56 ΠΜ, dmpatanis είπε Θελω στο εξοχικό να βαλω ενα router με sim απο what up της cosmote για να εχουμε internet 5 ατομα. Θα πρεπει να μπει εξω κατω απο κιοσκι χωρις να βρεχετε γιατι μεσα λογω πετρινων τοιχων δεν εχω καλο σημα. Ποιο μου προτείνετε να αγορασω αλλα μην δωσω και πολλα χρηματα. Ευχαριστώ. Εγω στην Αττική μέσα σε σπίτι με τοίχο πέτρινο 60cm με Tp Link Archer MR600 πιάνω μ/ο 90mbps με FROG (cosmote) Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από geodiv
jimis98 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 25 λεπτά πριν, geodiv είπε Εγω στην Αττική μέσα σε σπίτι με τοίχο πέτρινο 60cm με Tp Link Archer MR600 πιάνω μ/ο 90mbps με FROG (cosmote) vpn έχεις βάλει?
poulinos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες On 23/09/2025 at 15:19, jimis98 said: τα cudy δεν θα τα πρότεινες? συχνά μπαίνω στην εφαρμογή του κινητού δεν εχω δοκιμασει cudy. ακομα και απο update της εφαρμογης μπορει να σε κανει log out.μου το εκανε στην εθνικη τραπεζα.μεγαλο Update στην εφαρμογη και επρεπε να κανω login ξανα. On 24/09/2025 at 09:56, dmpatanis said: Θελω στο εξοχικό να βαλω ενα router με sim απο what up της cosmote για να εχουμε internet 5 ατομα. Θα πρεπει να μπει εξω κατω απο κιοσκι χωρις να βρεχετε γιατι μεσα λογω πετρινων τοιχων δεν εχω καλο σημα. Ποιο μου προτείνετε να αγορασω αλλα μην δωσω και πολλα χρηματα. Ευχαριστώ. tp link.υπαρχουν και για εξωτερικους χωρους αλλα εφοσον δεν θα βρεχεται λογικα θα εισαι οκ.εκτος αν εχεις τιποτα υγρασια σε σημειο να γινεται νερο.
jimis98 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 14 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν εχω δοκιμασει cudy. ακομα και απο update της εφαρμογης μπορει να σε κανει log out.μου το εκανε στην εθνικη τραπεζα.μεγαλο Update στην εφαρμογη και επρεπε να κανω login ξανα. tp link.υπαρχουν και για εξωτερικους χωρους αλλα εφοσον δεν θα βρεχεται λογικα θα εισαι οκ.εκτος αν εχεις τιποτα υγρασια σε σημειο να γινεται νερο. κατι ρούτερ outdoor που βοηθούν από τα κανονικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα