marksk Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα θέλω να αλλάξω το κινητό μου και δεν βρίσκω κάτι που να μου αρέσει στα χρήματα βέβαια που θέλω να δώσω. έχω ένα mi 9t κοντά 4 χρόνια, πρώτη φορά κρατάω κινητό τόσα χρόνια. τα κινητά που κοιτάω είναι το samsung a54, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+. Γενικά σαν χρήματα είμαι μέχρι εκεί περίπου. Σαν χρήση δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο. Να βγάζει το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες, δεν ασχολούμαι και επαγγελματικά. να μην κολλάει, δεν παίζω και παιχνίδια. να έχει 128 gb τουλαχιστον χώρο, 8 giga ram. καλό είναι να αντέχει σε υγρασία γιατί πηγαίνω για τρέξιμο και γυρνάνε τα κινητά μουσκεμα. το samsung δεν μου άρεσε σαν design. το mi 9t που έχω έχει μικρότερα bezels. να έχει καλό ήχω γιατί ακούω συνέχεια μουσική. και να έχει και 5000 mah μπαταρία. Το samsung θα παίρνει 4 χρόνια αναβαθμίσεις οπότε αν κρατήσει τοσο θα είναι updated και δεν θέλω να μπλέκω με rom κτλ
aces Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εφόσον δεν σε βολεύει το Galaxy a54 (αν κ εχει ολα οσα θελεις) πας στο redmi note 12 pro αφού έχεις συνηθίσει το μενου των xiaomi. Από ενημερώσεις βέβαια δεν θα πάει τόσο μακριά όσο θα εχεις με το A54. Ναι 4 έτη επισημα δίνει η Samsung ενημερώσεις λογισμικου κ τις τηρεί σε αντιθεση με άλλες εταιρίες. Αδιάβροχα είναι κ τα 2 Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από aces
marksk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Σε όλες τις συσκευές, κάτι δεν μου αρέσει. είμαι μάλλον στο a54 που δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση
Fotia Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δεν σου αρέσουν απόλυτα ,γιατί οι εταιρίες τα τελευταία έτη κάνουν οικονομίες κατασκευής , σε σημείο να φαίνονται όλα τα ίδια κινητά πάνω κάτω....μέχρι και σηματάκι της φίρμας αποφεύγουν να βάζουν..
aces Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, marksk είπε Σε όλες τις συσκευές, κάτι δεν μου αρέσει. είμαι μάλλον στο a54 που δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση Καλυτερα το redmi τοτε αφου κ εχεις συνηθισει το λειτουργικο της Xiaomi κ το Α54 δεν σου κανει συνολικά ασχετα που θα σε παει πιο μακρια σε ενημερωσεις το Galaxy. Πολυ μεγαλες διαφορες δεν εχουν λειτουργικά οπως φαινεται και στο βιντεο αν και το Xiaomi δινει περισσοτερα. Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από aces
marksk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Σαν φωτογραφίες θα είναι το Xiaomi το ίδιο καλό με το Samsung;
aces Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marksk είπε Σαν φωτογραφίες θα είναι το Xiaomi το ίδιο καλό με το Samsung; Είναι κοντα https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=12070&idPhone2=11954#diff- βέβαια το Galaxy είναι νεωτερο αλλά το redmi δίνει περισσότερα Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από aces
marksk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Γι'αυτό με μπερδεύει. Αν έδινε τα ίδια τουλάχιστον, θα είχα πάρει το Samsung, έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με rom κτλ. Το Samsung θα με πάει μέχρι νά τερματίσει η υποστήριξη. Μάλλον θα το πάρω το Samsung
aces Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, marksk είπε Γι'αυτό με μπερδεύει. Αν έδινε τα ίδια τουλάχιστον, θα είχα πάρει το Samsung, έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με rom κτλ. Το Samsung θα με πάει μέχρι νά τερματίσει η υποστήριξη. Μάλλον θα το πάρω το Samsung Αν δεν είχες 4 χρονια το xiaomi θα πηγαίνεις στο νεώτερο δηλαδη το a54. Επειδη το έχεις συνηθίσει κ με ρομ κλπ κ επειδή δινει περισσότερα δειχνει καλύτερη επιλογή. Αλλά καλό ειναι να αλλάζουμε κ εταιρία. Το λογισμικό της Σάμμυ είναι λίγο βαρύ αλλά έχει συχνές ενημερώσεις κ θα το κρατήσεις περισσότερο αφού μέχρι το 2027 θα παίρνει ενημερώσεις κ κάνα χρόνο τα security σύνολο 5 ετη εφοσον τις κρατάς τις συσκευες μεχρι τερμα, Αδιάβροχα είναι κ τα 2. Επεσε στα 350€ τα 256gb https://www.bestprice.gr/item/2158462766/samsung-galaxy-a54-5g-8gb-256gb-dual.html Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2023 από aces
marksk Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Καλά σ αυτό το review το βγάζει τέλειο σχεδόν. Θα πάω για το Samsung, σαν πιο ισορροπημένο τηλέφωνο και με καλύτερη υποστήριξη. Έχω και 2 tablet Samsung. Το νεότερο από τα δύο, ένα s5e , οπότε και από θέμα ρομ δε θα με ξενίσει. Για τα λινκ που έβαλες, φαντάζομαι τιμολόγιο δύσκολα με τέτοια τιμή ε;
aces Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυσκολο απο εκει η τιμή ειναι ηδη αρκετα χαμηλη για τα 256 πιθανον να μη συμφερει με τιμολογιο..... Ναι το review εχει κ samples κ δειχνει στις φωτο καποιες λεπτομερειες, το εχει κ εδω 90ε παραπανω τα 256 https://www.vodafone.gr/eshop/smartphones/samsung-mblphsam-glx-54128gb5gdsblackv/p-149918/?isStandalone=true&skuId=000001141010532006 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από aces
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα