ildi_thanasi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, αξίζει να πάρω ενα iPhone 11 Pro 64GB απο refurbished site, υγεια μπαταριας πανω απ' το 80% και 1 χρόνο εγγύηση στα 360 ευρώ ?? Πείτε μου τις απόψης σας για τα refurbished iphone και για το αν αξίζουν η να πάρω ενα παλιό απο facebook marketplace ? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από ildi_thanasi
koutsis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 38 minutes ago, ildi_thanasi said: Καλησπέρα σας, αξίζει να πάρω ενα iPhone 11 Pro 64GB απο refurbished site, υγεια μπαταριας πανω απ' το 80% και 1 χρόνο εγγύηση στα 360 ευρώ ?? Πείτε μου τις απόψης σας για τα refurbished iphone και για το αν αξίζουν η να πάρω ενα παλιό απο facebook marketplace ? Δεν αξίζει, πολύ ακριβό. Επίσης refurbished με τι ανταλλακτικά? Original ή μαιμού? 1
aces Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, ildi_thanasi είπε Καλησπέρα σας, αξίζει να πάρω ενα iPhone 11 Pro 64GB απο refurbished site, υγεια μπαταριας πανω απ' το 80% και 1 χρόνο εγγύηση στα 360 ευρώ ?? Πείτε μου τις απόψης σας για τα refurbished iphone και για το αν αξίζουν η να πάρω ενα παλιό απο facebook marketplace ? Συντομη απαντηση ΟΧΙ. Ουτε η τιμη εχει καποια αξία (value), ουτε η υγεια ειναι ικανοποιητικη, ουτε εχει πολλες ενημερ.λογισμικου μπροστα του απο την Apple . Στα 560 παιζει σφραγισμενο το standard 12 https://www.bestprice.gr/pc/1803768767/iphone.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα