just_a_dude Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Τσίμπησα αυτό το monitor https://www.skroutz.gr/s/42623796/LG-UltraGear-27GR75Q-B-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html και είμαι λίγο overwhelmed με το σεταρισμα. Έβαλα τα g-sync και τα σχετικά στο NVIDIA Panel και ενεργοποίησα και το HDR (και το Auto HDR). Τώρα με το HDR τι παίζει ακριβώς; Πρέπει να το υποστηρίζει και το game να φανταστώ ε; Τίποτα άλλο που πρέπει να προσέξω; Ευχαριστω! Εδω το αφήνω RGB ή το αλλάζω; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από just_a_dude
Λύση optimus prime Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Λύση Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μεσα απο το control panel της Nvidia θα βαλεις το gsync μονο για full screen mode. Επισης ενεργοποιησε το vsync και βαλε on το low latency,θα τα βρεις στο manage 3d settings. Rgb full αφησε το colour format. Εισαι στα windows 11 η στα 10? 1
just_a_dude Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης στο nvidia control panel μου βγάζει οτι το monitor δεν είναι g-sync validated, ενώ είναι, έχει και το sticker του πέτσινου πάνω. Μήπως πρέπει να κανω κάτι; Το έχω on το adaptive sync από το OSD του monitor και δείχνει να δουλεύει κανονικά στα games. Οπότε ίσως είναι απλά θέμα του control panel. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από just_a_dude
optimus prime Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Mεσα απο το microsoft store κατεβασε το windows hdr calibration app,ενεργοποιησε το hdr μεσα απο τα windows πρωτα και μετα καλιμπραρισε το ακολουθοντας τα 3 βηματα του.. 3 hours ago, just_a_dude said: Επίσης στο nvidia control panel μου βγάζει οτι το monitor δεν είναι g-sync validated, ενώ είναι, έχει και το sticker του πέτσινου πάνω. Μήπως πρέπει να κανω κάτι; Το έχω on το adaptive sync από το OSD του monitor και δείχνει να δουλεύει κανονικά στα games. Οπότε ίσως είναι απλά θέμα του control panel. Oχι τπτ δεν χρειαζεται να κανεις,ετσι ειναι και σε ενα απο τα μονιτορ που εχω σπιτι. Εαν προσεξεις μεσα απο το control panel στο manage 3d settings θα σου γραφει οτι ειναι gsync compatible. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα