Προς το περιεχόμενο

Σπασμένο hinge πλήκτρου λάπτοπ Lenovo


fatsas2222

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Πριν λίγες μέρες μετά από ένα ατυχηματάκι βγήκε ένα κουμπί από το πληκτρολόγιο του λάπτοπ, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο κλιπσάκια από το hinge που το κρατάει. Αυτήν την στιγμή είναι δεν είναι στον αέρα το πλήκτρο. Το θέμα είναι ότι η Lenovo λέει πως πάει αλλαγή όλο το πληκτρολόγιο με κάτι τέτοιο, το οποίο είναι το πιο αστείο πράγματα που έχω ακούσει, ιδίως ξέροντας ότι θα περιμένω μήνες να έρθει πίσω. 

Έχει κάποιος επαφή με τις διάφορες ιστοσελίδες που πουλάνε hinges για διάφορα λάπτοπ και μοντέλα? Πχ https://www.laptopkey.eu

Έχει κάτι να προτείνει διαφορετικό από αγορά hinges από μία τέτοια ιστοσελίδα? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε βλέπω το αστείο που αναφέρεις. Η ενδεδειγμένη λύση είναι να αλλάξεις όλο το πληκτρολόγιο. Ανάλογα το μοντέλο και από πού θα το παραγγείλεις (Ελλάδα ή εξωτερικό), το κόστος του πληκτρολογίου είναι 10-40€. Η αλλαγή του πάλι εξαρτάται από το μοντέλο. Μπορεί να είναι εύκολη και να το κάνει και ένας απλός χρήστης που δεν έχει λύσει ποτέ λάπτοπ, μπορεί όμως να θέλει αρκετή δουλειά που δεν ενδείκνυται για αρχάριους.

Απο κει και πέρα, υπάρχει η λύση που αναφέρεις, δε ξέρω όμως πόσο εύκολα και σωστά θα κολλήσει ο μεντεσές στη βάση του πλήκτρολογίου, ώστε να έχει την ίδια αίσθηση/απόδοση με τα άλλα πλήκτρα. Το έχω κάνει 2-3 φορές παίρνοντας πλήκτρα από άλλα χαλασμένα πληκτρολόγια, αλλά σκέτα πλήκτρα από sites/ebay δεν έχω παραγγείλει ποτέ και δε μπορώ να βοηθήσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...