ICE-T Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε Εσκασε επί Ευρωπαϊκού εδάφους η mATX που πολλοί περιμέναμε MSI B850M Mortar @ICE-T να δούμε την τιμολόγηση στα ελληνικά καταστήματα πρώτα, γιατί βλέπω μια αύξηση σε αρκετά προϊόντα αναβάθμισης αδικαιολόγητα, όπως στην Corsair , Artic etc και δεν ξέρω αν θα πάρει η μπάλα και τις μητρικές. Επεξ/σία 9 Μαϊου από ICE-T 1
thn Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου 44 λεπτά πριν, Westbaum είπε πραγματικά δεν ξέρω αν απλά βλέπωντας hwinfo μπορείς να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα. Όπως και να έχει σε αναμένα κάρβουνα όλοι μας. Μέχρι τότε εγώ έβαλα το τελευταίο bios της 870e-e και ξαναρύθμισα και εύχομαι να μην μου κάτσει στραβή γιατί πλέων βαριέμαι πολύ να ξαναστήνω. Είχα κρατήσει logs απο hwinfo πριν κάνω update το bios σε συγκεκριμένες καταστάσεις (τρεχοντας συγκεκριμένες εφαρμογες ή παιχνίδια). Μετά το update δεν βλέπω την παραμικρή διαφορά σε voltages. 3
Grisos Δημοσ. 14 Μαϊου Δημοσ. 14 Μαϊου 14 λεπτά πριν, daemonix είπε I’ve missed this! time to update when I get home! Asus x870e Version 1401 15.33 MB 2025/05/06 SHA-256 :A02E4D19E68427677CB6B2173D899107BA8F30E6D4C1C305081D5A430133FC6C "Fixed DRAM voltage issue in specific configurations. Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (A5560.CAP) using BIOSRenamer." Καφέ και ρεπό από την δουλειά για αύριο να πάρεις. 1
Warlord1981 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλημερες παιδες, χθες κουμπωσα εναν 9950X3D στο συστημα της υπογραφης (Χ670e Hero mobo). Οι RAM τρεχουν σε EXPO II. Μπορειτε να μου πειτε ετσι χωρις πολυ tweaking εναν γενικο μπουσουλα για Undervolt settings στο BIOS (PBO, Curve Optimizer κλπ) ωστε να τρεχει περιπου σε stock performance αλλα με λιγοτερο ρευμα & χαμηλοτερες temps? Ετρεξα ενα CB2024 με τον cpu stock και εδωσε σκορ 2384. Μετα εβαλα PBO enabled, AMD ECO Mode 105W και CO -20 all cores και εβγαλε 2250 με θερμοκρασιες 20C πιο κατω απο πριν. Not bad, βεβαια δεν ετρεξα stability tests, αλλα αυτο κιολας ειναι αυτο που θαθελα να αποφυγω λογω ελειψης χρονου, να φαω δηλαδη ατελειωτες ωρες ωστε ναχω το τελειο ratio perf/stability. Επεξ/σία 15 Μαϊου από Warlord1981 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 25 Μαϊου Η γλώσσα του forum είναι αποκλειστικά η ελληνική. Η κατάχρηση που διαπιστώθηκε ότι έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες, αντιμετωπίστηκε δεόντως. Ευχάριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. 1 1 1 2
manik Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Η Asrock έβγαλε BIOS 3.25 της 22/5/2025 για x6xx + x8xx μητρικές με αλλαγές : Updated AGESA to ComboAM5 PI 1.2.0.3d και Optimize PBO settings.
thanosAIAS Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Στις 26/5/2025 στις 5:51 ΜΜ, manik είπε Η Asrock έβγαλε BIOS 3.25 της 22/5/2025 για x6xx + x8xx μητρικές με αλλαγές : Updated AGESA to ComboAM5 PI 1.2.0.3d και Optimize PBO settings. Δεν το περίμενα αυτό από την ASRock. Τη θεωρούσα πολύ σοβαρή και αξιόπιστη εταιρεία
kar10 Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Καλησπέρα, έχω παραγγείλει την ASrock NOVA X870e που θα συνδυαστεί με 9800X3d και 64GΒ 6000 kingston fury μνήμη, μια 5080 καθώς και 3 m2, ο λόγος που την επέλεξα ήταν για την πληθώρα συνδέσεων και χαρακτηριστικών και την ''προσιτή'' τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βλέποντας όμως τα θέματα που έχει και τα οποία παραμένουν άλυτα μου περνά από το μυαλό ακύρωση και αλλαγή με msi carbon ή asus strix 870e-e.Ξέρω ότι είναι overpriced ιδιαίτερα η asus και θα ήθελα γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ
thn Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Στις 30/5/2025 στις 4:00 ΜΜ, kar10 είπε Καλησπέρα, έχω παραγγείλει την ASrock NOVA X870e που θα συνδυαστεί με 9800X3d και 64GΒ 6000 kingston fury μνήμη, μια 5080 καθώς και 3 m2, ο λόγος που την επέλεξα ήταν για την πληθώρα συνδέσεων και χαρακτηριστικών και την ''προσιτή'' τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βλέποντας όμως τα θέματα που έχει και τα οποία παραμένουν άλυτα μου περνά από το μυαλό ακύρωση και αλλαγή με msi carbon ή asus strix 870e-e.Ξέρω ότι είναι overpriced ιδιαίτερα η asus και θα ήθελα γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ Για την Asus που την έχω σαν daily driver, εγώ τουλάχιστον δεν έχω το παραμικρό θέμα. Καλύτερη κάρτα ήχου να είχε μόνο. 1
kar10 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου 35 λεπτά πριν, thn είπε Για την Asus που την έχω σαν daily driver, εγώ τουλάχιστον δεν έχω το παραμικρό θέμα. Καλύτερη κάρτα ήχου να είχε μόνο. Αυτό τελικά είναι το ζητούμενο, γιατί το θέλω και για δουλειά
thn Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kar10 είπε Αυτό τελικά είναι το ζητούμενο, γιατί το θέλω και για δουλειά δεν ξερω πως θα είναι βέβαια σε στοκ κατάσταση. μέχρι και ρεύματα και μνήμες/timings είναι όλα περασμένα με το χέρι. Έχε το νου σου στους περιορισμούς που έχουν αυτές οι πλατφόρμες όταν κάνεις χρήση κάποιων m2 (αν δεν κάνω λάθος m2.2 και m2.3), μήπως και δεν το ξέρεις. retrain σε μνήμες μου έχει κάνει 2 φορές (κανα 4λεπτο), και βέβαια μετά απο bios update. δεν χρησημοποιώ κανένα μα κανένα πρόγραμμα της asus (για led, overclock και πάει λέγοντας) κάτοχος απο 12/2024 Χρήση περί τις 8 ώρες την ημέρα για δουλειά (απο επεξεργασίες σε εικόνες/βιντεο μέχρι compile και autocad τύπου προγράμματα, office και πάει λέγοντας), και κάθε κανα 2 μέρες απο κανα 2ωρο παιχνίδι. Επεξεργαστής 9800x3d Επεξ/σία 31 Μαϊου από thn
kar10 Δημοσ. 31 Μαϊου Δημοσ. 31 Μαϊου Το κοίταξα αυτό σχετικά με τους περιορισμούς, αν οι δύο πρώτες θύρες Μ2 gen_5 είναι κατειλημμένες τότε το PCI_5 τρέχει Χ8 και όχι Χ16,μικρό το κακό και εγώ 9800Χ3D αλλά με πολύ πιο ελαφρά προγράμματα (λογιστικά). Τα παιχνίδια θα είναι οι πιο απαιτητικές εφαρμογές που θα τρέχω 8-10 ώρες την ημέρα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα