stavpup Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:02 μμ Στις 28/5/2025 στις 4:35 ΜΜ, gorge18 είπε Πάντως, σήμερα το πρωι μου ζήτησαν φωτοτυπία ταυτότητας στα ελτα.. 🤣 Υπάρχουν ακόμα τα ΕΛΤΑ; Στις 28/5/2025 στις 1:03 ΠΜ, ekrepali είπε Το 3ο γράμμα θα το βγάζει εκ των προτέρων; Ή θα είναι Kinder έκπληξη; Εμένα αν το 3ο γράμμα είναι Β... θα βάλω ΓΑΒ 🐕 Aν είναι Κ... το κάνω ΑΕΚ κλπ... 🤣 Για τους τολμηρούς, ΚΚΕ !!
panosno1com Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ Ισχύει οτι πλεον μπορεις να βγαλεις-αλλαξεις την ταυτοτητα σε οποιοδηποτε ΑΤ ετσι ?
gorge18 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:01 μμ 8 λεπτά πριν, panosno1com είπε Ισχύει οτι πλεον μπορεις να βγαλεις-αλλαξεις την ταυτοτητα σε οποιοδηποτε ΑΤ ετσι ? ναι απο οτι λενε
Estevan Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:00 πμ 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Ισχύει οτι πλεον μπορεις να βγαλεις-αλλαξεις την ταυτοτητα σε οποιοδηποτε ΑΤ ετσι ? Ναι, Οι πολίτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας στις αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφάλειας, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους. Η αρμοδιότητα έκδοσης δελτίων ταυτότητας δεν περιορίζεται πλέον σε τοπικό επίπεδο. 1 2
nikosf76 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 πμ https://www.kathimerini.gr/society/563637985/prosopikos-arithmos-tin-triti-anoigei-platforma-pos-tha-leitoyrgei/ Γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ανακοίνωση του Π.Α.; Επρεπε να ολοκληρωθεί το θεσμικό πλαίσιο που αφορούσε και στις ταυτότητες και στον Π.Α., ενώ επίσης υπήρχε μία τεχνητή πολυπλοκότητα στην υλοποίηση του project
Free Bird Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 πμ (επεξεργασμένο) Τελικά το στοίχημα χάθηκε ! Από 4 Ιουλίου θα αναγράφεται στην ταυτότητα ο Π.Α. Μου την έκανε ο Παπαπουστοστεργίου Από 3 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα, από τις 4 Ιουλίου θα αναγράφεται στην ταυτότητα. Αν ισχύσουν βέβαια αυτά που διαβάζουμε σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι 19 Ιούνη που έχω το ραντεβού, θα πάει για ακύρωση !!! (Ακυρώθηκε το ραντεβού του Ιουνίου και έκλεισα μόλις για Ιούλιο και δίπλα στο σπίτι μου ) https://www.protothema.gr/politics/article/1647449/papastergiou-stohos-o-prosopikos-arithmos-na-dinetai-apo-ti-gennisi-ta-vimata-gia-tin-ekdosi-tou/ Επεξ/σία Κυριακή στις 09:46 πμ από Free Bird 1 1
gorge18 Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:50 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Free Bird είπε Τελικά το στοίχημα χάθηκε ! Από 4 Ιουλίου θα αναγράφεται στην ταυτότητα ο Π.Α. Μου την έκανε ο Παπαπουστοστεργίου Από 3 Ιουνίου θα ανοίξει η πλατφόρμα, από τις 4 Ιουλίου θα αναγράφεται στην ταυτότητα. Αν ισχύσουν βέβαια αυτά που διαβάζουμε σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι 19 Ιούνη που έχω το ραντεβού, θα πάει για ακύρωση !!! (Ακυρώθηκε το ραντεβού του Ιουνίου και έκλεισα μόλις για Ιούλιο και δίπλα στο σπίτι μου ) https://www.protothema.gr/politics/article/1647449/papastergiou-stohos-o-prosopikos-arithmos-na-dinetai-apo-ti-gennisi-ta-vimata-gia-tin-ekdosi-tou/ Μηπως ειναι τυπογραφικο; Στο πρωτο θεμα; Ακυρο, το ακουσα.. Μπορει και ο ιδος να το ειπε λαθος. Βασικα, θα δειξει.. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:59 πμ από gorge18 1
stavpup Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:32 μμ 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Μηπως ειναι τυπογραφικο; Στο πρωτο θεμα; Ακυρο, το ακουσα.. Μπορει και ο ιδος να το ειπε λαθος. Βασικα, θα δειξει.. Λίγη σημασία έχει αν θα αναγράφεται στην ταυτότητα, στο wallet λογικά θα ενσωματωθεί..
gorge18 Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:36 μμ 3 λεπτά πριν, stavpup είπε Λίγη σημασία έχει αν θα αναγράφεται στην ταυτότητα, στο wallet λογικά θα ενσωματωθεί.. Νομιζω και εγω πως ναι...
stavpup Δημοσ. Κυριακή στις 01:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:15 μμ Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι γιατί ο Π.Α. δεν θα έχει ελληνικά γράμματα ξ,ψ,Ω,δ,γ κλπ αφού η χρήση θα είναι μόνο στην Ελλάδα.. 1
greatst Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:16 μμ Μόλις τώρα, stavpup είπε Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι γιατί ο Π.Α. δεν θα έχει ελληνικά γράμματα ξ,ψ,Ω,δ,γ κλπ αφού η χρήση θα είναι μόνο στην Ελλάδα.. Προσωπικά κατάλαβα ότι θα ακολουθηθεί το μοντέλο που ακολουθείται στις πινακίδες οχημάτων επιβατικών ΙΧ: χρήση των κοινών γραμμάτων ελληνικού και λατινικού αλφαβήτου. Μάλλον γιατί θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταξιδιωτικό έγγραφο; 44 λεπτά πριν, stavpup είπε Λίγη σημασία έχει αν θα αναγράφεται στην ταυτότητα, στο wallet λογικά θα ενσωματωθεί.. Ελπίζω να ενσωματωθεί και στο wallet για όσους έχουμε ΑΔΤ παλαιού τύπου!
Free Bird Δημοσ. Κυριακή στις 02:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:40 μμ 1 ώρα πριν, stavpup είπε Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι γιατί ο Π.Α. δεν θα έχει ελληνικά γράμματα ξ,ψ,Ω,δ,γ κλπ αφού η χρήση θα είναι μόνο στην Ελλάδα.. Δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Μέχρι τώρα για κάποιες δουλειές στη Γερμανία ΔΕ δέχονταν σε τράπεζες, ταχυδρομείο κλπ την Ελληνική και την Ιταλική ταυτότητα γιατί ΔΕ γράφουν ημερομηνία λήξης, δεν είχαν τσιπάκι και ήταν από τις περισσότερο πλαστογραφημένες. Νομίζω ότι είναι και ευρωπαϊκή οδηγία. για θέματα ασφάλειας. Η ελληνική ταυτότητα στο εξωτερικό θεωρείται κουρελόχαρτο ... 1
stavpup Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:44 μμ 3 λεπτά πριν, Free Bird είπε Δεν είναι μόνο για την Ελλάδα. Μέχρι τώρα για κάποιες δουλειές στη Γερμανία ΔΕ δέχονταν σε τράπεζες, ταχυδρομείο κλπ την Ελληνική και την Ιταλική ταυτότητα γιατί ΔΕ γράφουν ημερομηνία λήξης, δεν είχαν τσιπάκι και ήταν από τις περισσότερο πλαστογραφημένες. Νομίζω ότι είναι και ευρωπαϊκή οδηγία. για θέματα ασφάλειας. Η ελληνική ταυτότητα στο εξωτερικό θεωρείται κουρελόχαρτο ... Έχεις μπερδευτεί, άλλο ταυτότητα και άλλο ο π.α.
gorge18 Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:14 μμ 1 ώρα πριν, stavpup είπε Αυτό που δεν εξηγήθηκε είναι γιατί ο Π.Α. δεν θα έχει ελληνικά γράμματα ξ,ψ,Ω,δ,γ κλπ αφού η χρήση θα είναι μόνο στην Ελλάδα.. Σε αυτο που εβαλαν στο πρωτο θεμα λεει και ελληνικους χαρακτηρες.. Θα το δουμε συντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα