Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, άλλαξα πρόσφατα στη νέα ταυτότητα, προσπαθώ εδώ και μέρες να την προσθέσω στο gov wallet, έρχεται το sms, βάζω τον κωδικό, αλλά εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, καμία ιδέα; (προφανώς έκανα ανάκληση της προηγούμενης για να βάλω τη νέα)

gov_wallet_inactive_id

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, άλλαξα πρόσφατα στη νέα ταυτότητα, προσπαθώ εδώ και μέρες να την προσθέσω στο gov wallet, έρχεται το sms, βάζω τον κωδικό, αλλά εμφανίζεται αυτό το μήνυμα, καμία ιδέα; (προφανώς έκανα ανάκληση της προηγούμενης για να βάλω τη νέα)

gov_wallet_inactive_id

Εφοσον εχουν περασει αρκετες μερες απο την εκδοση και παραλαβη της νεας ταυτοτητας, κοιταξε αν το gov wallet εχει βγαλει καμια αναβαθμιση και κανε την αν υπαρχει και μετα αν συνεχιζει να μην δουλευει κανε reset στην εφαρμογη και ξαναπερασε τους κωδικους και θα παιξει.

Παντως οπως εχει σχολιαστει , ακομα δεν εμφανιζεται ο ΠΑ ουτε στο gov wallet αλλα ουτε και στο ψηφιακο αντιγραφο που εκδιδεις μεσα απο τo app. Ακομα εμφανίζουν την παλια version με τα λιγοτερα πεδία.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορεί να γίνει έκδοση νέας ταυτότητας και διαβατηρίου (πρώτη φορά) την ίδια ημέρα; Αν ναι μετράει η σειρά; Εννοώ είναι blocker το ένα για το άλλο;

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, panseit είπε

Μπορεί να γίνει έκδοση νέας ταυτότητας και διαβατηρίου (πρώτη φορά) την ίδια ημέρα; Αν ναι μετράει η σειρά; Εννοώ είναι blocker το ένα για το άλλο;

Πρεπει να εχεις ταυτότητα που να μην εχει ληξει. Και το διαβατήριο οπως και η ταυτότητα θελει ραντεβού και ειναι σε διαφορετικά γραφεία. Αν τα καταφέρεις να τα κάνεις μαζι με διαφορά ξέρω γω 30 λεπτων και να εχεις ταυτοτητα που να μην εχει περάσει 15 χρονια. Τοτε θεωρητικά μπορείς την ιδια μερα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, gorge18 said:

Πρεπει να εχεις ταυτότητα που να μην εχει ληξει. Και το διαβατήριο οπως και η ταυτότητα θελει ραντεβού και ειναι σε διαφορετικά γραφεία. Αν τα καταφέρεις να τα κάνεις μαζι με διαφορά ξέρω γω 30 λεπτων και να εχεις ταυτοτητα που να μην εχει περάσει 15 χρονια. Τοτε θεωρητικά μπορείς την ιδια μερα. 

Στην περιοχή που βρίσκομαι η έκδοση των διαβατηρίων γίνεται μέσα στο ίδιο Α/Τ. Ραντεβού για διαβατήριο υποθέτω γίνεται τηλεφωνικά μόνο σωστά;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, panseit είπε

Στην περιοχή που βρίσκομαι η έκδοση των διαβατηρίων γίνεται μέσα στο ίδιο Α/Τ. Ραντεβού για διαβατήριο υποθέτω γίνεται τηλεφωνικά μόνο σωστά;

θα μπορούσες και να κλείσεις ραντεβού πηγαίνοντας απο εκει. Κάλεσε καλου κακου

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gorge18 είπε

Δεν χρειάζεται ραντεβού για διαβατήριο πλέον.Δίνουν κάποια προσωρινή απόδειξη για την ταυτότητα όπως έδιναν παλιά;Αν ναι τότε μπορείς με αυτή να πας Τετάρτη απόγευμα ή Σάββατο για έκδοση διαβατηρίου.

Δημοσ.

Παιδιά πήγα σήμερα για την ταυτότηα. Μου είπαν ότι δε γίνεται να βγάλεις διαβατήριο αν έχεις κάνει αίτηση για τη νέα ταυτότητα και δεν την έχεις παραλάβει τη νέα/παραδόσει την παλιά. Επίσης επαρχία που είμαι δεν ήθελαν καν ραντεβού για την έκδοση διαβατηρίου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...