lector Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 33 λεπτά πριν, great είπε αφου θα πας μια μερα στο λουτρακι εκδρομη για να κανεις τα χαρτιά, ε πηγαινε αλλη μια για να την παραλαβεις. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι με εξουσιοδότησή μπορει να την παραλαβει αλλως απο εσενα. Να την στειλουν σε αλλο τμήμα δεν το γνωρίζω ουτε εχω ακούσει αλλον να το εχει κάνει. Ε αναγκαστικα αυτο θα κανω. Θα ρωτησω παντως αν γινεται, ποτε δεν ξερεις.
mezger Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες On 30/08/2025 at 15:17, Grim Ripper said: Έντυπη μορφή η κάρτα; Ήθελα να την βάλω και εγώ την ομάδα αίματος αλλά ήθελε λέει επίσημο χαρτί και δεν την έχω σε έντυπη μορφή. Εμένα δέχτηκαν να τους στείλω screenshot απο το bdr.gr με την ομάδα στο mail τους.
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 49 λεπτά πριν, mezger είπε Εμένα δέχτηκαν να τους στείλω screenshot απο το bdr.gr με την ομάδα στο mail τους. Μακάρι να μου το έλεγαν αυτό...
great Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, mezger said: Εμένα δέχτηκαν να τους στείλω screenshot απο το bdr.gr με την ομάδα στο mail τους. 6 minutes ago, Grim Ripper said: Μακάρι να μου το έλεγαν αυτό... σχετικο άσχετο, γιατι δεν βαζουν και το organ donor οπως και σε άλλες χώρες; Κάτι με τους μαθουσάλες τις AΠΠΔ θα εχει να κάνει πάλι. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από great 1
mike15 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 ώρες πριν, lector είπε Ε αναγκαστικα αυτο θα κανω. Θα ρωτησω παντως αν γινεται, ποτε δεν ξερεις. ουτε να τους βλεπεις ε?😀 1
lector Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 λεπτά πριν, mike15 είπε ουτε να τους βλεπεις ε?😀 Καλα γενικα ναι, αλλα στην προκειμενη ελεγα μπας και γλυτωσω τη δευτερη βολτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα