Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, ardi21 said:

Υποχρεωτικος ο προσωπικος αριθμος στις νεες ταυτοτητες, ενσωματωμενος στο chip.

https://www.tovima.gr/2025/03/27/society/ypoxreotikos-o-prosopikos-arithmos-stis-taytotites/

Εξαιρούνται αυτές που εκδόθηκαν 30 μέρες πριν την ΚΥΑ. 😛

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ardi21 είπε

https://www.tovima.gr/2025/03/27/society/ypoxreotikos-o-prosopikos-arithmos-stis-taytotites/

Για να δούμε πόσο γρήγορα θα ενεργοποιηθούν οι διαδικασίες για τον ΠΑ αλλά και το myinfo ...

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.png

Δημοσ.
13 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αρα μπορω να κλεισω ραντεβου να την βγαλω? Θα βγει με ΠΑ?

οχι βεβαια,ειναι αλλη μια σειρα ανακοινωσεων,δεν εχει ανοιξει καμια πλατφορμα αποδοσης αριθμου

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κλείσει ραντεβού για την μητέρα μου στις 22 Απριλίου. Αν κατάλαβα σωστά (διορθώσετε με αν όχι ) την γλυτώνει από την έκδοση προσωπικού αριθμού; Λέει μέχρι και 30 μέρες μετά την ημερομηνία δημοσίευσης της υπουργικής απόφασης;

Οι υπόλοιποι τις έχουμε ήδη βγάλει, οπότε τα λέμε σε 9μισή χρόνια.

Δημοσ.

Απλα αλλο ενα αρθρο που λεει οτι κατι θα γινει.

Δεν υπαρχει τελικη ημερομηνια. Θα εχει.

Οποτε μην περιμενετε οτι αν πατε αυριο θα βγει με τον αριθμο, απλα επειδη εχουν βαλει το 30 μερες τοτε καλο θα ηταν να περιμενετε τις 30 μερες γιατι αλλιως εαν τα καταφερουν και το κανουν μεσα στις επομες 30 μερες θα πρεπει να ξαναπατε.

Εμεις τα λεμε το 2033

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κλείσει το ραντεβού εδώ και 3 μήνες γιατί ότι άλλο έβγαινε δεν βόλευε στην ώρα ή στην ημέρα.

Οπότε δεν θα το αλλάξω, ελπίζω να την γλυτώσουμε.

Δεν θέλω να έχω προσωπικό αριθμό, απλά να βγει η ταυτότητα και να μην ξανά ασχοληθώ. Αυτό εννοώ ότι ελπίζω να την γλυτώσουμε.

Επεξ/σία από minim3
Δημοσ.
4 hours ago, minim3 said:

Δεν θέλω να έχω προσωπικό αριθμό,

δεν καταλαβες, αυτο θα το εχεις, τελος, θα μπει η σφραγιδα πανω σου δεν το γλυτωνεις. Απλα αν θα εισαι στην προθεσμια οτι θα πρεπει να αλλαξεις ταυτοτητα ή οχι. Δεν ειανι διαπραγματευσιμος ο προσωπικος αριθμος.

Δημοσ.
5 hours ago, minim3 said:

Έχω κλείσει το ραντεβού εδώ και 3 μήνες γιατί ότι άλλο έβγαινε δεν βόλευε στην ώρα ή στην ημέρα.

Οπότε δεν θα το αλλάξω, ελπίζω να την γλυτώσουμε.

Δεν θέλω να έχω προσωπικό αριθμό, απλά να βγει η ταυτότητα και να μην ξανά ασχοληθώ. Αυτό εννοώ ότι ελπίζω να την γλυτώσουμε.

ΠΑ αριθμο θα εχεις θες δεν θες. Θα σου αποδωθει αυτοματα και αυτον -υποτιθεται- οτι θα χρησιμοποιεις για τα παντα.

Απλα αν δεν εχει βγει μεχρι να βγαλεις την ταυτοτητα σου, δεν θα αναγραφεται πανω της.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ardi21 είπε

Έτσι ΒΕΝΤΟΥΖΑ σε όσους τρέχαν να βγάλουν. Σας τα λέγαμε μερικοί εδώ μέσα να κάτσετε στα αβγά σας και να περιμένετε να βγει ο Π.Δ.

Πηγαίντε τώρα τρίτη φορά στο τμήμα (αν βρείτε ραντεβού).

• Confused 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Gatoskylo8 said:

Έτσι ΒΕΝΤΟΥΖΑ σε όσους τρέχαν να βγάλουν. Σας τα λέγαμε μερικοί εδώ μέσα να κάτσετε στα αβγά σας και να περιμένετε να βγει ο Π.Δ.

Όσοι έχουμε βγάλει 30 μέρες πριν την ΚΥΑ δεν χρειάζεται να ξαναβγάλουμε παρα μόνο αν θέλουμε σώνει και καλά τον ΠΑ στην φυσική ταύτοτητα.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Άμα διαβάσεις καλύτερα θα δεις  ότι λες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Μια χαρά ισχύουν αυτές που βγάλαμε και δεν χρειάζεται καμία αλλαγή.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έχουμε και συλλεκτικές ταυτότητες χωρίς τη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!11

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thresh είπε

Όσοι έχουμε βγάλει 30 μέρες πριν την ΚΥΑ δεν χρειάζεται να ξαναβγάλουμε παρα μόνο αν θέλουμε σώνει και καλά τον ΠΑ στην φυσική ταύτοτητα.

που δεν εχει βγει ακομα. Και παιζει να παει καποιος να βγαλει ταυτοτητα, να βγει η ΚΥΑ την επομενη και να τρεχει μετα.. Οτι ναναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...