sdikr Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ 28 minutes ago, fitsoulas2024 said: Εγω, οπως και πολλοι αλλοι θα βαλουμε 666👍 2 ψηφία θα είναι επιλογή μας, το άλλο ένα θα μπαίνει αυτόματα
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 04:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:33 μμ 5 λεπτά πριν, sdikr είπε 2 ψηφία θα είναι επιλογή μας, το άλλο ένα θα μπαίνει αυτόματα Ε τοτε θα αρκεστουμε στα δυο 6ρια. Με την ελπιδα οτι το αυτοματο θα ειναι κι αυτο 6 4
alfeios Δημοσ. Τρίτη στις 05:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:36 μμ 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Ε τοτε θα αρκεστουμε στα δυο 6ρια. Με την ελπιδα οτι το αυτοματο θα ειναι κι αυτο 6 το ενα θα ειναι γραμμα
fitsoulas2024 Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:40 μμ 2 λεπτά πριν, alfeios είπε το ενα θα ειναι γραμμα o φιλος απο πανω ειπε "τρια νουμερα". Δηλαδη εμεις θα βαλουμε ενα νουμερο και ενα γραμμα? ελληνικο ή αγγλικο? μικρο ή κεφαλαίο? μπερδεμα με ομικρον και μηδεν προβλεπω
stavpup Δημοσ. Τρίτη στις 07:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:14 μμ Σύμφωνα με το παράδειγμα, τα τρία πρώτα ψηφία μπορεί να είναι γράμματα. Με το θόρυβο που υπάρχει από κάποιους θρησκόληπτους, θα έχουν λάβει τα μέτρα τους ώστε να αποκλειστεί το 666 στα τρία ψηφία.
gorge18 Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:26 μμ Θα περιμενουμε μεχρι το Α να παει στο γραμμα που θελουμε, ελπιζοντας οτι δεν θα μας δωσουν αυτοματα γραμματα μεχρι να φτασει το γραμμα.. 1
kage Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:36 μμ (επεξεργασμένο) Απλα επιλεγεις για ευκολια απομνημονευσης ιδια του 3ου γραμματος/νουμερου π σ εβγαλε... π.χ. στο πιο πανω ΑΑΑ 044653383 Επεξ/σία Τρίτη στις 10:40 μμ από kage
greatst Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:58 μμ Όσες/όσοι κάνατε αίτηση για ταυτότητα (ID1) σας ήρθε μετά email με τον αριθμό αίτησης; Εγώ έκανα σήμερα το απόγευμα και δεν έλαβα κάτι τέτοιο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ούτε μου έδωσαν κάτι τέτοιο από εκεί που έκανα την αίτηση.
kage Δημοσ. χθες στις 12:23 πμ Δημοσ. χθες στις 12:23 πμ (επεξεργασμένο) Ηρθε την ιδια ωρα π εκανε την αιτηση..θα Ειναι στο spam..ηρθε απο [email protected].. σε 2 3 μερες αν εισαι εντος αττικης παραλαμβάνεις. Επεξ/σία χθες στις 12:54 πμ από kage
greatst Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 2 λεπτά πριν, kage είπε Ειναι στο spam..ειναι απο αλλο domain @asty Nomia.gr.. σε 2 3 μερες αν εισαι εντος αττικης παραλαμβάνεις Μπα, στο gmail μου δεν ήρθε κάτι, ούτε στο spam! Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο καλού-κακού.
ekrepali Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ Δημοσ. χθες στις 01:03 πμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, kage said: Απλα επιλεγεις για ευκολια απομνημονευσης ιδια του 3ου γραμματος/νουμερου π σ εβγαλε... π.χ. στο πιο πανω ΑΑΑ 044653383 Το 3ο γράμμα θα το βγάζει εκ των προτέρων; Ή θα είναι Kinder έκπληξη; Εμένα αν το 3ο γράμμα είναι Β... θα βάλω ΓΑΒ 🐕 Aν είναι Κ... το κάνω ΑΕΚ κλπ... 🤣 Επεξ/σία χθες στις 01:04 πμ από ekrepali 1 1 1
greatst Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ Δημοσ. χθες στις 08:29 πμ 9 ώρες πριν, greatst είπε Όσες/όσοι κάνατε αίτηση για ταυτότητα (ID1) σας ήρθε μετά email με τον αριθμό αίτησης; Εγώ έκανα σήμερα το απόγευμα και δεν έλαβα κάτι τέτοιο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ούτε μου έδωσαν κάτι τέτοιο από εκεί που έκανα την αίτηση. Μίλησα με το τμήμα ταυτοτήτων όπου έκανα την αίτηση και μου είπαν ότι email θα λάβω όταν είναι να παραλάβω την ταυτότητα.
Menelaos83 Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ 10 ώρες πριν, greatst είπε Όσες/όσοι κάνατε αίτηση για ταυτότητα (ID1) σας ήρθε μετά email με τον αριθμό αίτησης; Εγώ έκανα σήμερα το απόγευμα και δεν έλαβα κάτι τέτοιο (τουλάχιστον μέχρι τώρα) ούτε μου έδωσαν κάτι τέτοιο από εκεί που έκανα την αίτηση. Εμενα μου ηρθε με το που εκανα την αιτηση.
runner69 Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ Δημοσ. χθες στις 11:12 πμ (επεξεργασμένο) Βγηκε η ημερομηνια. 3 Ιουνιου ξεκιναμε ! https://www.in.gr/2025/05/28/politics/politiki-grammateia/apo-3-iouniou-o-prosopikos-arithmos-ypoxreotiki-ekdosi-tou-tha-anagrafetai-stin-taytotita/ 10 ώρες πριν, ekrepali είπε Το 3ο γράμμα θα το βγάζει εκ των προτέρων; Ή θα είναι Kinder έκπληξη; Εμένα αν το 3ο γράμμα είναι Β... θα βάλω ΓΑΒ 🐕 Aν είναι Κ... το κάνω ΑΕΚ κλπ... 🤣 Θεωρω το 3ο γραμμα θα παραγεται μεσα απο καποιον αλγοριθμο απο τον συνδυασμο των 2 πρωτων που εχουμε επιλεξει και το αφμ μας προκειμενου να αποφευχθουν σφαλματα οταν το πληκτρολογει καποιος σε μια φορμα. Αρα δεν θα το ξερεις απο πριν. Επεξ/σία χθες στις 11:13 πμ από runner69
greatst Δημοσ. χθες στις 11:41 πμ Δημοσ. χθες στις 11:41 πμ 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Εμενα μου ηρθε με το που εκανα την αιτηση. Εγώ την έκανα χθες το απόγευμα. Σήμερα το πρωί πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έρχεται κάτι. Αλλά ... πριν από λίγο ήρθε και σε εμένα το email! Μπορώ να σκεφτώ κάποια ενδεχόμενα για το γιατί άργησε τόσες ώρες. Μια πιθανότητα, τεχνικής φύσης, είναι ότι το Gmail θεώρησε κάπως ύποπτο το domain (θυμήθηκα και συμφορουμίτη που μου απάντησε χθες ότι θα το βρω στο spam) και το καθυστέρησε λίγες ώρες να μου το στείλει. Σε κάθε περίπτωση, τέλος καλό - όλα καλά! Σε 7-10 μέρες περιμένουμε το δελτίο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα