great Δημοσ. Σάββατο στις 07:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:08 μμ 44 minutes ago, gorge18 said: Εχει κανονικα τον αριθμό απο πισω! Εντυπωσιάστηκα! δεν το περιμενα.
gorge18 Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:54 μμ 1 ώρα πριν, great είπε Εντυπωσιάστηκα! δεν το περιμενα. εγω απο την ταχυτητα. ειμαι κρητη και ηταν σε 2 μερες ετοιμη
BLiTzER Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:01 μμ 7 λεπτά πριν, gorge18 είπε εγω απο την ταχυτητα. ειμαι κρητη και ηταν σε 2 μερες ετοιμη Μήπως φαινόταν το όπλο; 3
gorge18 Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:50 μμ 49 λεπτά πριν, BLiTzER είπε ;Μήπως φαινόταν το όπλο; Λες; Μπαααα
The_Judas Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:26 μμ Στις 8/6/2025 στις 9:26 ΠΜ, Philippe είπε Τον ΠΑ τελικά συμφέρει να τον κάνουμε πιο εύκολο ή πιο δύσκολο στην απομνημόνευση; Εμένα μου έβγαλε μερικές ευκολομνημόνευτες επιλογές μετά από δοκιμές που έκανα. Τώρα δεν ξέρω ποιο να διαλέξω 11Μ11xxxxxxx X1X11xxxxxxx APT11xxxxxxx XYN11xxxxxxx IKA11xxxxxxx TEE11xxxxxxx AAN11xxxxxxx εγώ εβαλα ΑΑΑ ...ότι πιο εύκολο 😄 2
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:01 μμ 32 λεπτά πριν, The_Judas είπε εγώ εβαλα ΑΑΑ ...ότι πιο εύκολο 😄 οπως ελεγε ο Λαζο σε ενα ανεκδοτο, καποιος με πολυ μικρη πηγε στο γιατρο, και μολις την ειδε ο γιατρος εσκασε στα γελια γιατι εμοιαζε με μπαταρια τηλεκοντρολ 😐
achilles_g_ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:21 πμ 10 ώρες πριν, The_Judas είπε εγώ εβαλα ΑΑΑ ...ότι πιο εύκολο 😄 ΑΑΕ (δεν μου έδινε 3ο Α) Στις 7/6/2025 στις 6:33 ΜΜ, nikosf76 είπε Το άρθρο λέει να έχεις μαζί σου τον αριθμό αλλά μην φαίνεται, μόνο με ειδικό μηχάνημα. Κάπως έτσι βγαίνουν οι προφητείες. Μια προφητεία λέει στη αρχή θα παρουσιάζουν την νέα κάρτα ως το τέλειο σύστημα. Ύστερα θα λένε ξέρετε κάποιος έχασε/ξέχασε την κάρτα, του την πήραν και πήραν όλα του τα χρήματα κτλ. Λοιπόν πάμε στο... υπερτέλειο σύστημα, χάραγμα/τσιπάκι στο χέρι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τον αριθμό σου, δεν χάνεις/ξεχνάς κάρτες, δεν βλέπει/κλέβει κανείς τον αριθμό σου. Σύμφωνα με την προφητεία ο λόγος που δημιουργούνται προβλήματα όπως αυτό με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων είναι εκ του πονηρού, δεν είναι επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι/άχρηστοι/δεν σκέφτηκαν. Σκέφτηκαν πάρα πολύ καλά και γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν. Πόσα χρόνια μπροστά ήταν η ταινία In time;; 1
andreaspapp Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 14/6/2025 στις 6:23 ΜΜ, gorge18 είπε Τριτη απογευμα πηγα εκανα αίτηση, Τεταρτη μου ηρθε mail οτι εγινε η αίτηση και Παρασκευη να παω να την παρω. Εχει κανονικα τον αριθμό απο πισω! Έγινε ενημέρωση στοιχείων στην ΑΑΔΕ; Ο αδερφός μου την παρέλαβε Σάββατο, στο ΕΜΕπ έχει περαστεί κανονικά αλλά ΑΑΔΕ του βγάζει ακόμα την παλιά.
gorge18 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 2 ώρες πριν, andreaspapp είπε Έγινε ενημέρωση στοιχείων στην ΑΑΔΕ; Ο αδερφός μου την παρέλαβε Σάββατο, στο ΕΜΕπ έχει περαστεί κανονικά αλλά ΑΑΔΕ του βγάζει ακόμα την παλιά. ναι, μετα απο 3-4 μερες ηρθε ειδοποίηση στο app της ααδεε οτι εγιναν αλλαγες στο μητρώο και μπηκα και ηταν η νεα ταυτοτητα. Εκανα μετα επικαιροποίηση στις τραπεζες μεσο gov. εφκα δεν ξερω πως θα αλλαξω και δε ξερω που αλλου πρεπει... περα απο κινητά κλπ που θα το παρουν οταν χρειαστει.. 1
andreaspapp Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 9 λεπτά πριν, gorge18 είπε ναι, μετα απο 3-4 μερες ηρθε ειδοποίηση στο app της ααδεε οτι εγιναν αλλαγες στο μητρώο και μπηκα και ηταν η νεα ταυτοτητα. Εκανα μετα επικαιροποίηση στις τραπεζες μεσο gov. εφκα δεν ξερω πως θα αλλαξω και δε ξερω που αλλου πρεπει... περα απο κινητά κλπ που θα το παρουν οταν χρειαστει.. Ωραία, άρα να του πω να περιμένει λίγες μέρες ακόμα, γιατί ήταν έτοιμος να αρχίσει τα τηλέφωνα σε ΑΑΔΕ κλπ. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση!
gorge18 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 ώρα πριν, andreaspapp είπε Ωραία, άρα να του πω να περιμένει λίγες μέρες ακόμα, γιατί ήταν έτοιμος να αρχίσει τα τηλέφωνα σε ΑΑΔΕ κλπ. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση! Αν δεν του χρειάζετε για κατι, ας περιμένει μεχρι Δευτερα ξερω γω το παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα