panseit Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου Μπορεί να γίνει έκδοση νέας ταυτότητας και διαβατηρίου (πρώτη φορά) την ίδια ημέρα; Αν ναι μετράει η σειρά; Εννοώ είναι blocker το ένα για το άλλο;
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 36 λεπτά πριν, panseit είπε Μπορεί να γίνει έκδοση νέας ταυτότητας και διαβατηρίου (πρώτη φορά) την ίδια ημέρα; Αν ναι μετράει η σειρά; Εννοώ είναι blocker το ένα για το άλλο; Πρεπει να εχεις ταυτότητα που να μην εχει ληξει. Και το διαβατήριο οπως και η ταυτότητα θελει ραντεβού και ειναι σε διαφορετικά γραφεία. Αν τα καταφέρεις να τα κάνεις μαζι με διαφορά ξέρω γω 30 λεπτων και να εχεις ταυτοτητα που να μην εχει περάσει 15 χρονια. Τοτε θεωρητικά μπορείς την ιδια μερα. 1
panseit Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 2 hours ago, gorge18 said: Πρεπει να εχεις ταυτότητα που να μην εχει ληξει. Και το διαβατήριο οπως και η ταυτότητα θελει ραντεβού και ειναι σε διαφορετικά γραφεία. Αν τα καταφέρεις να τα κάνεις μαζι με διαφορά ξέρω γω 30 λεπτων και να εχεις ταυτοτητα που να μην εχει περάσει 15 χρονια. Τοτε θεωρητικά μπορείς την ιδια μερα. Στην περιοχή που βρίσκομαι η έκδοση των διαβατηρίων γίνεται μέσα στο ίδιο Α/Τ. Ραντεβού για διαβατήριο υποθέτω γίνεται τηλεφωνικά μόνο σωστά;
gorge18 Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 51 λεπτά πριν, panseit είπε Στην περιοχή που βρίσκομαι η έκδοση των διαβατηρίων γίνεται μέσα στο ίδιο Α/Τ. Ραντεβού για διαβατήριο υποθέτω γίνεται τηλεφωνικά μόνο σωστά; θα μπορούσες και να κλείσεις ραντεβού πηγαίνοντας απο εκει. Κάλεσε καλου κακου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου Δημοσ. 27 Ιουλίου 4 ώρες πριν, gorge18 είπε Πρεπει να εχεις ταυτότητα που να μην εχει ληξει. Και το διαβατήριο οπως και η ταυτότητα θελει ραντεβού και ειναι σε διαφορετικά γραφεία. Αν τα καταφέρεις να τα κάνεις μαζι με διαφορά ξέρω γω 30 λεπτων και να εχεις ταυτοτητα που να μην εχει περάσει 15 χρονια. Τοτε θεωρητικά μπορείς την ιδια μερα. Δεν χρειάζεται ραντεβού για διαβατήριο πλέον.Δίνουν κάποια προσωρινή απόδειξη για την ταυτότητα όπως έδιναν παλιά;Αν ναι τότε μπορείς με αυτή να πας Τετάρτη απόγευμα ή Σάββατο για έκδοση διαβατηρίου.
panseit Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Παιδιά πήγα σήμερα για την ταυτότηα. Μου είπαν ότι δε γίνεται να βγάλεις διαβατήριο αν έχεις κάνει αίτηση για τη νέα ταυτότητα και δεν την έχεις παραλάβει τη νέα/παραδόσει την παλιά. Επίσης επαρχία που είμαι δεν ήθελαν καν ραντεβού για την έκδοση διαβατηρίου. 1
Just_me2 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Καλησπέρα, ξερει κανείς αν πρέπει να εκτυπώσω τα παράβολα που χρειάζομαι για τη νέα ταυτότητα αφού τα πληρώσω ηλεκτρονικά; Θα μου τα ζητήσει η αστυνομία εγγράφως; Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 12 minutes ago, Just_me2 said: Καλησπέρα, ξερει κανείς αν πρέπει να εκτυπώσω τα παράβολα που χρειάζομαι για τη νέα ταυτότητα αφού τα πληρώσω ηλεκτρονικά; Θα μου τα ζητήσει η αστυνομία εγγράφως; Ευχαριστώ! κανεις δεν ζηταει παραβολα εκτυπωμενα.ουτε στο διαβατηριο μου ζητησαν τπτ.εκδοση, πληρωμη και ετοιμος 1
betion Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Μόλις σήμερα πήγα για την ίδια διαδικασία. Είχα βγάλει τα παράβολα και είχα τους κωδικούς στο mail. To μόνο που έγινε στο αστυνομικό τμήμα ήταν, πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, να με ρωτήσει αν τα έχω βγάλει. Έκτοτε δε μου τα ανέφερε πάλι, οπότε υποθέτω ότι μπορεί να το δει κάπως συστημικά. Σε καμία περίπτωση δε μου τα ζήτησε πάντως εκτυπωμένα. 2
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Just now, betion said: Μόλις σήμερα πήγα για την ίδια διαδικασία. Είχα βγάλει τα παράβολα και είχα τους κωδικούς στο mail. To μόνο που έγινε στο αστυνομικό τμήμα ήταν, πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία, να με ρωτήσει αν τα έχω βγάλει. Έκτοτε δε μου τα ανέφερε πάλι, οπότε υποθέτω ότι μπορεί να το δει κάπως συστημικά. Σε καμία περίπτωση δε μου τα ζήτησε πάντως εκτυπωμένα. ναι τα βλεπουν μεσα απο το σύστημα.απλα θελει προσοχη διοτι αλλο τα εκδιδεις και αλλο τα πληρωνεις οσο θυμαμαι.ηταν σε 2 steps. 2
etheo Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Τα βλέπουν απευθείας, δεν χρειάζεται να τυπώσεις τίποτε 2
Haldol Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Έμαθα και κάτι σήμερα! Τσάμπα πέταξα 12 φύλλα χαρτί (2 παράβολα X 2 σελίδες Χ 3 άτομα).
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου On 03/08/2025 at 18:39, Haldol said: Έμαθα και κάτι σήμερα! Τσάμπα πέταξα 12 φύλλα χαρτί (2 παράβολα X 2 σελίδες Χ 3 άτομα). δεν υπαρχεις.χαχα.ωστε εσυ εχεις καταστρεψει το μισο δασος του αμαζονιου με αυτα που εκτυπωνεις 1 3
micos000 Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Αν στα παράβολα που θα εκδοθούν συμπληρωθεί το αφμ δεν τυπώνεις τίποτα. Η εκτύπωση απαιτείτε μόνο αν δε συμπληρωθεί αφμ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα