Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, micos000 said:

Αν στα παράβολα που θα  εκδοθούν συμπληρωθεί το αφμ δεν τυπώνεις τίποτα. Η εκτύπωση απαιτείτε μόνο αν δε συμπληρωθεί αφμ.

χρησιμο Info. αν δεν βαλεις αφμ παλι δεν μπορεις να δωσεις τον κωδικο του παραβολου?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις ΑΦΜ ή δεν έχεις ΑΦΜ θα δώσεις τον αριθμό του παράβολου και καλά είναι να το έχεις και τυπωμένο για να διασταυρώσει ο υπάλληλος τα στοιχεία. Βασικά, δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί ή όχι να δει με τον αριθμό παραβόλου μόνο τα υπόλοιπα στοιχεία.

Θα συναντηθώ κάποια στιγμή με τον γνωστό μου που βγάζει ταυτότητες θα το επιβεβαιώσω και θα ενημερώσω.

Δημοσ.
19 hours ago, micos000 said:

Αν δεν βάλεις ΑΦΜ ή δεν έχεις ΑΦΜ θα δώσεις τον αριθμό του παράβολου και καλά είναι να το έχεις και τυπωμένο για να διασταυρώσει ο υπάλληλος τα στοιχεία. Βασικά, δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί ή όχι να δει με τον αριθμό παραβόλου μόνο τα υπόλοιπα στοιχεία.

Θα συναντηθώ κάποια στιγμή με τον γνωστό μου που βγάζει ταυτότητες θα το επιβεβαιώσω και θα ενημερώσω.

απλα κανονικα με τον αριθμο θα πρεπε να το βλεπει. τωρα να το εχεις μαντεψει ειναι λιγο δυσκολο εκτος αν ο αριθμος πηγαινει  +1 που επισης το θεωρω δυσκολο. αλλα πραγματι ειναι ενας τροπος για να βεβαιωσεις οτι ειναι πραγματι δικο σου .μικρο το κακο βεβαια να το εκτυπωσεις.

Δημοσ.

Και ΑΦΜ να μην βάλεις, δεν χρειάζεται καμία εκτύπωση, απλώς να δώσεις τους αριθμούς. Το βασικό όπως προειπώθηκε, να είναι πληρωμένα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, prototypegr said:

Και ΑΦΜ να μην βάλεις, δεν χρειάζεται καμία εκτύπωση, απλώς να δώσεις τους αριθμούς. Το βασικό όπως προειπώθηκε, να είναι πληρωμένα. 

Μια χαρα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...