Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα από πριν, ούτε παράβολα ούτε φωτογραφίες ούτε δικαιολογητικά.

Ολα τα κάνεις εκεί αρκεί να έχεις βγάλει από πριν παράβολα. Δεν γίνεται εκεί αυτό. 

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονο να εχεις βγαλει τα παράβολα (οχι να τα εχεις μαζι σου σε dead tree format)

Επίσης, να πέσεις σε καλλιτέχνη αστυνομικό για να μην κλαις με την φωτογραφία εαν δεν βγαλεις αλλού

Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ολα τα κάνεις εκεί αρκεί να έχεις βγάλει από πριν παράβολα. Δεν γίνεται εκεί αυτό. 

4 ώρες πριν, great είπε

Μονο να εχεις βγαλει τα παράβολα (οχι να τα εχεις μαζι σου σε dead tree format)

Επίσης, να πέσεις σε καλλιτέχνη αστυνομικό για να μην κλαις με την φωτογραφία εαν δεν βγαλεις αλλού

Το κυριότερο, να έχουν πληρωθεί τα παράβολα. Επίσης, μην ξεχνάτε να έχετε βγάλει και προσωπικό αριθμό!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Πήγα κι εγώ σήμερα. Σε 10 λεπτά είχα τελειώσει. Πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία. Σε πόσες μέρες θα είναι έτοιμη; Διαβάζω έως 7 εργάσιμες.

Εφτα μερες λενε αλλα σε τρεις μερες ηταν ετοιμη

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

εβγαλα και εγω χτες.παραβολα απο το ιντερνετ μεσα σε 2 λεπτα και τα πληρωσα κατευθειαν απο το e paravolo. φωτογραφια εβγαλα στο τμημα. πηγα με την καρτα αιμοδοτη και περασαν και ομαδα αιματος

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, poulinos είπε

εβγαλα και εγω χτες.παραβολα απο το ιντερνετ μεσα σε 2 λεπτα και τα πληρωσα κατευθειαν απο το e paravolo. φωτογραφια εβγαλα στο τμημα. πηγα με την καρτα αιμοδοτη και περασαν και ομαδα αιματος

Έντυπη μορφή η κάρτα; Ήθελα να την βάλω και εγώ την ομάδα αίματος αλλά ήθελε λέει επίσημο χαρτί και δεν την έχω σε έντυπη μορφή. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

μεγεια την νεα συνδεση G ! ελπιζω να εκπεπεις μεχρι τον αρη ! εγω θα παω τελη του αλλου μηνα για συνδεση με τους εξωγηινους.

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 30/08/2025 at 15:17, Grim Ripper said:

Έντυπη μορφή η κάρτα; Ήθελα να την βάλω και εγώ την ομάδα αίματος αλλά ήθελε λέει επίσημο χαρτί και δεν την έχω σε έντυπη μορφή. 

ναι την εβγαλα παλια και ειναι σε εντυπη(καρτα).πλεον δεν την βγαζουν.ειχα βγαλει και βεβεαιωση απo το νοσοκομειο κιολας

On 30/08/2025 at 16:08, mike15 said:

μεγεια την νεα συνδεση G ! ελπιζω να εκπεπεις μεχρι τον αρη ! εγω θα παω τελη του αλλου μηνα για συνδεση με τους εξωγηινους.

εμ  ή ολα ή τιποτα

Επεξ/σία από poulinos
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/8/2025 στις 12:57 ΜΜ, phanispal είπε

Στο ΑΤ της περιοχής μου μέχρι το Μάρτη του 2026 δε βγάζει διαθέσιμα ραντεβού.

Επειδή δουλεύουμε καθημερινές και δεν είναι εύκολο να παίρνουμε άδειες, μπορεί να γίνει ΟΛΗ η διαδικασία μία κι έξω απευθείας στο ΑΤ;

Μπες στις 12:00 το βραδυ , ανοιγουν θεσεις για την 90η μέρα. Τωρα αν συμπεσει να ειναι Κυριακη, μπες και την επομενη μερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ραντεβού δεν έχει σε κανένα αστυνομικό τμήμα τριγύρω μέχρι Φεβρουάριο! Καλά πάμε.

Άντε και του χρόνου, πάλι Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι εδώ να ψάχνουμε ραντεβού /S    

Επεξ/σία από BlackRose56
Δημοσ.

Εγώ την άλλαξα το Ιούλιο, με το πού πάτησα Ελλάδα από Γερμανία μετά από μερικές ημέρες βγάλαμε προσωπικο αριθμό στα κεπ, και μετά πήγα στην ασφάλεια Πατρών και μου είπαν για ραντεβού στο gov  τους εξήγησα ότι εκτός ότι δεν έχω gov δεν εχω και περιθώρια σαν κάτοικος εξωτερικού και αμέσως με έβαλαν το απόγευμα,   μόνο δύο παράβολα των 10€ για εμένα και την γυναικα μου και μέσα σε 4-5 εργάσιμες παρέλαβα, ήθελα να αλλάξω και στην ανήλικη κόρη μου αλλά δεν γινόταν διότι δεν έχει αφμ για να πάρει προσωπικό αριθμό, ίσως του χρόνου..

Δημοσ.

Ερώτηση για όσους βγάλατε: Όταν πήγατε στο τμήμα, χρειάστηκε να τους δείξετε το email επιβεβαίωσης που σας στάλθηκε όταν κλείσατε ραντεβού ή απλά τους είπατε τα στοιχεία σας και οτι έχετε κλείσει ραντεβού για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία; Στο email ναι μεν λέει να τους το δείξετε αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό το ρωτάω επειδή έχω προγραμματίσει ραντεβού για τον πατέρα μου ο οποίος είναι σχετικά μεγάλος ηλικιακά και δεν γνωρίζει και πολλά τεχνολογικά, οπότε η επίδειξη email ίσως να είναι ένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...