great Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 20 minutes ago, Strat8 said: Ερώτηση για όσους βγάλατε: Όταν πήγατε στο τμήμα, χρειάστηκε να τους δείξετε το email επιβεβαίωσης που σας στάλθηκε όταν κλείσατε ραντεβού ή απλά τους είπατε τα στοιχεία σας και οτι έχετε κλείσει ραντεβού για να ξεκινήσει η όλη διαδικασία; Στο email ναι μεν λέει να τους το δείξετε αλλά δεν ξέρω τι γίνεται στην πραγματικότητα. Αυτό το ρωτάω επειδή έχω προγραμματίσει ραντεβού για τον πατέρα μου ο οποίος είναι σχετικά μεγάλος ηλικιακά και δεν γνωρίζει και πολλά τεχνολογικά, οπότε η επίδειξη email ίσως να είναι ένα θέμα. οχι, και σε κανεναν που ξερω δεν το εχουν ζητησει, λενε ονομα, ναι καθήστε. 1
micos000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Εγώ έβγαλα για μένα, τη σύζηγο, την κόρη, τα πεθερικά και τους γονείς μου και σε κανένα δε μου ζήτησαν το email. 1
Strat8 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Εμενα δεν μου ζήτησαν. 1 ώρα πριν, great είπε οχι, και σε κανεναν που ξερω δεν το εχουν ζητησει, λενε ονομα, ναι καθήστε. 21 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ έβγαλα για μένα, τη σύζηγο, την κόρη, τα πεθερικά και τους γονείς μου και σε κανένα δε μου ζήτησαν το email. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! 🙂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα