Strat8 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:01 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:01 μμ 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Σε εμένα έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από την παραλαβή και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά η ταυτότητα. Ούτε στο gov.gr wallet, ούτε στην ΑΑΔΕ. Σε πόσο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε σε εσάς; Αν θυμάμαι καλά, έχω διαβάσει πως κάποιοι περίμεναν ακόμα και 1-2 εβδομάδες για να ενημερωθεί η ταυτότητα. 1
stavpup Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:36 μμ O Π.Α. θα ενσωματωθεί στο waller. Λογική εξέλιξη Ο Προσωπικός Αριθμός εντάσσεται στο νέο Gov.gr Wallet - Newshub.gr 1
giorgoskoy Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:41 μμ Καλησπέρα, μια ίσως χαζή ερώτηση πέρα από τον προσωπικό αριθμό που θα αναγράφεται στην Νέα ταυτότητα υπάρχουν βλέψεις για κάποια άλλη τροποποίηση στο άμεσο μελλον, κάποιος λόγος να μην την εκδώσω τώρα πχ αλλά σε 3 μηνες.
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:05 μμ 3 ώρες πριν, lak10 είπε Εγώ είχα ραντεβού Καστοριά χθες 20:30 πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ελα 19:20. Η μητέρα και ο αδερφός μου είχαν άλλες μέρες αλλά μας εξυπηρέτησαν όλους γιατί δεν είχαν αλλά ραντεβού. Το θέμα είναι ότι το σύστημα δεν έδινε διαθέσιμα ραντεβού Στην Καστορια είμαστε πολυ large!
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:35 μμ 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Σε εμένα έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από την παραλαβή και δεν έχει εμφανιστεί πουθενά η ταυτότητα. Ούτε στο gov.gr wallet, ούτε στην ΑΑΔΕ. Σε πόσο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε σε εσάς; Ουτε πρόκειται ποτε να εμφανιστεί απο μόνη της, πας στο wallet διαγράφεις αυτη που έχεις τωρα και μετά κανείς πάλι ανάκτηση του εγγράφου. 3
lak10 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:38 μμ 1 ώρα πριν, micos000 είπε Στην Καστορια είμαστε πολυ large! χαιρετω τον συντοπιτη ο προσωπικος αριθμος θα αντικαταστησει και τον αριθμο ταυτοτητας?
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 12:06 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:06 πμ 26 λεπτά πριν, lak10 είπε χαιρετω τον συντοπιτη ο προσωπικος αριθμος θα αντικαταστησει και τον αριθμο ταυτοτητας? Oχι ,ο ΠΑ ειναι για το άτομο και ο αριθμός ταυτότητας ......... για το δελτίο της ταυτότητας.Αν αλλάξεις ταυτότητα αργότερα δεν θα αλλάξει ο ΠΑ αλλά μόνο ο αριθμός της ταυτότητας.
Fan Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:13 πμ Στις 3/9/2025 στις 4:13 ΜΜ, runner69 είπε Μπορουσες να μπεις στις 12:00 το βραδυ να κλεισεις την 90η ημερα απο σημερα. Το ίδιο έκανα και εγώ. Το θέμα είναι ότι εάν θέλεις να αλλάξεις το ραντεβού και να κοιτάξεις εάν ακύρωσε κανένας για πας πιο νωρίς, θα πρέπει πρώτα να ακυρώσεις το δικό σου;
stavpup Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:38 μμ 13 ώρες πριν, lak10 είπε χαιρετω τον συντοπιτη ο προσωπικος αριθμος θα αντικαταστησει και τον αριθμο ταυτοτητας? Κανέναν αριθμό δεν αντικαθιστά. Αυτά τα γράφουν οι εφημερίδες για να πουλάνε φύλλα και κλικ. Διασταύρωση των μητρών γίνεται με τον Π.Α. και διόρθωση των λαθών στις εγγραφές. 1 1
runner69 Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:16 μμ 13 ώρες πριν, Fan είπε Το ίδιο έκανα και εγώ. Το θέμα είναι ότι εάν θέλεις να αλλάξεις το ραντεβού και να κοιτάξεις εάν ακύρωσε κανένας για πας πιο νωρίς, θα πρέπει πρώτα να ακυρώσεις το δικό σου; οχι πας σε αλλαγη ραντεβου. Δεν ακυρωνεις το δικο σου πριν βρεις καποιο αλλο που σε βολευει.
lak10 Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ Δημοσ. χθες στις 10:42 πμ και μονο που θα χωραει στο πορτοφολι σαν πιστωτικη καρτα μου ειναι αρκετο σαν κινητρο να παω να την βγαλω. τελος σε εκεινο πλαστικοποιημενο εκτρωμα 3
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 10:53 πμ Δημοσ. χθες στις 10:53 πμ Την παρέλαβα. Επιτέλους μια σύγχρονη ταυτότητα. 2
ant_ Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Στην φωτογραφια αν φορατε γυαλια αλλα οχι παντα Την βγαλατε με τα γυαλια η δεν αφηνουν?
dtk-386 Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ Δημοσ. χθες στις 12:40 μμ Φοράω γυαλιά και τα έβγαλα γιατί δεν μου αρέσουν οι επίσημες φωτογραφίες με γυαλιά. Δεν μου είπε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα