Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Απλα επειδη πηγα να κανω ενημερωση στο Κτηματολογιο και δεν μου το δεχτηκε στα Λατινικα, επρεπε να το γυρισω σε Ελληνικα

Οπότε ίσως είναι το ανάποδο απο αυτό που είπα εν τέλει. Ελληνικά απλά μόνο τα κοινά γράμματα με τα Λατινικά. Είναι λίγο περίεργη η όλη κατάσταση σε αυτό το ζήτημα.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Απλα επειδη πηγα να κανω ενημερωση στο Κτηματολογιο και δεν μου το δεχτηκε στα Λατινικα, επρεπε να το γυρισω σε Ελληνικα.

Καλά, μιλάμε ότι να 'ναι. Κανονικά θα έπρεπε ή να το δεχτεί και με τους δύο τρόπους ή τουλάχιστον να κάνει αυτόματα translit στα Ελληνικά αφού το θέλει το σύστημα τους έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Strat8 είπε

Technically είναι λατινικά, απλά χρησιμοποιούνται μόνο αυτά που είναι κοινά με τα ελληνικά.

Ελληνικα ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι δυνατόν, εμένα με μέτρησαν με παπούτσια και έκοψαν 3-4 πόντους από τα εκαστοστά που έδειξε.

Στις 7/9/2025 στις 10:42 ΠΜ, lak10 είπε

και μονο που θα χωραει στο πορτοφολι σαν πιστωτικη καρτα μου ειναι αρκετο σαν κινητρο να παω να την βγαλω. τελος σε εκεινο πλαστικοποιημενο εκτρωμα

Ναι, βρε, άλλωστε τι σημασία έχει που τσιπαρίστηκες (εκτός και αν δεν σου πίεσαν τους δύο δείκτες) μπροστά στην ευκολία του να χωράει στο πορτοφόλι;

Επεξ/σία από Gatoskylo8
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Αν είναι δυνατόν, εμένα με μέτρησαν με παπούτσια και έκοψαν 3-4 πόντους από τα εκαστοστά που έδειξε.

Ναι, βρε, άλλωστε τι σημασία έχει που τσιπαρίστηκες (εκτός και αν δεν σου πίεσαν τους δύο δείκτες) μπροστά στην ευκολία του να χωράει στο πορτοφόλι;

και με την παλια επαιρναν αποτυπωματα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Gatoskylo8 είπε

Μιλάς σοβαρά τώρα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Τσιπάρισμα τα αποτυπώματα που παίρνουν; Αστειότητες.

Ξέρω άτομο που πήγε έβγαλε διαβατήριο για να μη βγάλει ταυτότητά που έχει τσιπ.

Θα σέβεστε!!

• Haha 9
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorge18 είπε

Θα σέβεστε!!

Και εκεί δίνεις αποτυπώματα και έχει και τσιπάκι.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, gorge18 είπε

Θα σέβεστε!!

Ποιος του είπε ότι το διαβατήριο δεν έχει τσιπακι; Πάντα είχε rfid το διαβατήριο  πες στον φίλο.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gorge18 είπε

Θα σέβεστε!!

iq ραδικιού 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

iq ραδικιού 

Αυτο

9 ώρες πριν, micos000 είπε

Ποιος του είπε ότι το διαβατήριο δεν έχει τσιπακι; Πάντα είχε rfid το διαβατήριο  πες στον φίλο.

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και εκεί δίνεις αποτυπώματα και έχει και τσιπάκι.

Μαλλον τα ψεκ sait δεν το εγραφαν αυτο... 

• Haha 1
Δημοσ.

το ζητούμενο είναι αν χρειάζονται και η ταυτότητα και το δίπλωμα.........στις περισσότερες προηγμένες χώρες το δίπλωμα είναι σα ταυτότητα......Αυστραλία ποτέ δεν είχαν ταυτότητα 

επίσης στις εσωτερικές πτήσεις Αυστραλία περνάς μόνο με το δακτυλικό αποτυπωμα το οποίο το έχουν πάρει μια φορά ....πιθανολογώ θα γίνει παντού σε λίγο

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gorge18 είπε

Θα σέβεστε!!

Δεν το κάνουν για αυτό, για το τσιπάκι, για τον προσωπικό αριθμό το κάνουν, που και πάλι δεν τον αποφεύγουν καθώς κάποια στιγμή θα βγει αυτόματα από το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...